Najładniejsza bramka LM po 1 kolejce
- Reggie
- Juventino
Chyba Van der Meyde (czy jakoś tak). Piękniutko z woleja 
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Postawię jak większość na gola Van Der Mayde z Interu, chociaż duży błąd przy tej bramce Lehmana.
Wyróżnienie, gol R.Carlosa.
Najważneijszy gol: A.Del Piero na 2-1
8)
Wyróżnienie, gol R.Carlosa.
Najważneijszy gol: A.Del Piero na 2-1

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
po obejrzeniu skrutów stwierdzam że najbardziej mi się jednak podobała ta Interu Van der Meyde Szkoda że Alexowi ten wolny nie wpadł jednak pod tą poprzeczkę
Szkoda

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- 3d_man
- Juventino
Van der Meyde
Fiore
Carlos
ps
tak wlasciwie to Lehman zawalil wszystkie 3 bramki...
Fiore

Carlos
ps
tak wlasciwie to Lehman zawalil wszystkie 3 bramki...
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Mnich87
- Juventino
Voley Meyde był piękny, Carlos w swiooim stylu, ale ja bym zwrócił uwagę na Martinsa, który zrobił na mnie spore wrażenie i uczynił postepy.Ta jego bramka z Arsenalem też niczego sobie.
Now known as DonMenello
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Van der Meyde na 100%.Przecież on tak mocno strzelił że jego ciało przechyliło sie do odwrotnego kontu strzału po tym widać ile zawodnik włożył siły w udeżenie.I to właśnie było widać!!
- wojtek123
- Juventino
No nie przesadzaj!! Roberto jest w końcu najlepszym (jeśli Zambrotta gra w pomocy) chyba obecnie lewym obrońcą świata. A ta jego bramka rzeczywiście byla, według mnie, najładniejszą w pierwszej kolejce (nie licząc meczów wtorkowych z tamtych widziałem tylko bramki mu, nawiasem mówiąc wszystkie były typowe dla Anglików, czyli farciarskie). Na uznanie zasługują również bramki Alexa i Van der Meyde oraz Martinsa.swiergot pisze:W telejwizji trąbili że bramka Carlosa może kandydować na najpiękniejszą w tym sezonie LM. Absurd :!: Żeby bramka była piękna to musi być w niej choć trochę celowości. A Carlos jak zwykle, na oślep byle do przodu, ile fabryka dała :!: Takiej przypadkowej i farciarskiej bramki to ja dawno nie widziałem. Jeszcze żeby to był kto inny, to mógłbym podejrzewać że to było przemyślane, ale nie on.Virus[Mauro] pisze:jaka bramka najbardziej przypadła wam do gustu w 1 kolejce LM
Mnie bardzo podobała się bramka Van der Meyde po woleju z wyskoku
a wam które bramki
P.S troche zaniepokojila mnie forma Interu w tym meczu ale jak trafia na Juve to mają przesrane
[/list]
Respekt dla Vittoria! Zawsze będziemy o Tobie pamiętać!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
- cukier
- Juventino
zgadzam się z przedmówcą a do tego jeszcze ALEX!!!!!juve20 pisze:Carlos jak to CArlos ,huknął i tyle pilke widziano. Więcej fartu niż pomysłu. Mnie się najbardziej podobała brameczka Van der Meyde. Przepiekny wolej,palce lizać
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUVE FOREVER!!!!
JUVE FOREVER!!!!