Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- Czachor
- Juventino
Moim zdaniem lepjej grać progresją na wcześniej upatrzonego faworyta, który ma w miare mocną obronę i słabszy atak a mierzy w górną część tabeli i obstawiać cały czas remis tej drużyny przy handicapie 0-1. Czyli w skórcie obstwiamy zwycięstwo faworyta 1 bramką a to się częściej zdarza niż remisy ;]Buri pisze:Postawie na Chievo ( tak jak większość z was radziła), nie tylko w tej kolejce ale w każdej kolejce ligi włoskiej podwajając stawkę będę na nich stawiał X.
Bari może i remisuje teraz cały czas, nie wiadomo jak będzie później ale jeżeli tak remisy będą czesto padać to kurs strasznie zmaleje.
Chievo moim zdaniem drużyna średnia, która o utrzymanie nie będzie walczyć więc wiecej tych meczy zremisowanych nad przegranymi.
kurs 2.61 więc za większą sumę myśle można postawić.
- Buri
- Juventino
Kursy wyższe na remis przy +1, ale wtedy podwójne zmartwienie bo nie dosyć, że dana drużyna musi wygrać to jeszcze jedną bramką.
Palermo było by dobrą opcją? Lazio?Fiorentina?m handi, np. Chievo-Genoa (STS) bo w Toto-mixie nie ma w ogole takich opcji.
Jest jeden problem, nie wszystkie mecze można obstawiać z ty
W sumie dobry ten Twój pomysł @Czachor
Palermo było by dobrą opcją? Lazio?Fiorentina?m handi, np. Chievo-Genoa (STS) bo w Toto-mixie nie ma w ogole takich opcji.
Jest jeden problem, nie wszystkie mecze można obstawiać z ty
W sumie dobry ten Twój pomysł @Czachor
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- gregor_g4
- Juventino
czas wrócić do gry
:D
oto kupony na weekend:
Boulogne - Bordeaux 2
Grecja - Turcja 2
Napoli - Udinese 1
Hannover - Dortmund 2
Schalke - Wolfsburg 2
Morecambe - Notts County 2
Westerlo - Fc Brugge 2
AKO 162.07 Stawka 3
West Ham - Liverpool 2
Venlo - Ajax 2
Anderlecht - Gent 1
Cagliari - Inter 2
Aalborg - Silkeborg 1
AKO 9.32 Stawka 10
Roma - Fioretnina 1
Osasuna - Sevilla 2
Aalesund - Brann 1
Heerevnven - Twente 2
PSG - Lyon 2
Odd - Stabaek 1
AKO 130. 55 Stawka 2

oto kupony na weekend:
Boulogne - Bordeaux 2
Grecja - Turcja 2
Napoli - Udinese 1
Hannover - Dortmund 2
Schalke - Wolfsburg 2
Morecambe - Notts County 2
Westerlo - Fc Brugge 2
AKO 162.07 Stawka 3
West Ham - Liverpool 2
Venlo - Ajax 2
Anderlecht - Gent 1
Cagliari - Inter 2
Aalborg - Silkeborg 1
AKO 9.32 Stawka 10
Roma - Fioretnina 1
Osasuna - Sevilla 2
Aalesund - Brann 1
Heerevnven - Twente 2
PSG - Lyon 2
Odd - Stabaek 1
AKO 130. 55 Stawka 2

- Dubios20
- Juventino
Panowie mam problem... Gram od niedawna i nie czaje grania np na X2. Koleś napisał: Osobiście skłaniam się ku remisowi chociaż dla osób nie lubiących ryzyka najpewniej byłoby zagrać x2. JAK MAM TO ROZUMIEĆ?? Dzięki info :oops: :oops:
- diegoool
- Juventino
Dubios20 pisze:Panowie mam problem... Gram od niedawna i nie czaje grania np na X2. Koleś napisał: Osobiście skłaniam się ku remisowi chociaż dla osób nie lubiących ryzyka najpewniej byłoby zagrać x2. JAK MAM TO ROZUMIEĆ?? Dzięki info :oops: :oops:
np inter Juve x2 znaczy ze juve wygra ub zremisuje, kurs wtedy nizszy ae mniejsze RYZYK0
"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
- Dubios20
- Juventino
ale ja nie widzę takiej opcjidiegoool pisze:Dubios20 pisze:Panowie mam problem... Gram od niedawna i nie czaje grania np na X2. Koleś napisał: Osobiście skłaniam się ku remisowi chociaż dla osób nie lubiących ryzyka najpewniej byłoby zagrać x2. JAK MAM TO ROZUMIEĆ?? Dzięki info :oops: :oops:
np inter Juve x2 znaczy ze juve wygra ub zremisuje, kurs wtedy nizszy ae mniejsze RYZYK0
np w totomix
2 POST:
Wiem ze chodzi o podwójną szanse ale przeczytałm że :podwójna szansa
Należy wytypować, czy dany wynik padnie do przerwy lub/i jako końcowy, gdzie:
1 – oznacza, że drużyna podana na pierwszym miejscu będzie wygrywać do przerwy lub/i na koniec meczu
0 – oznacza, że remis będzie do przerwy lub/i na koniec meczu
2 – oznacza, że drużyna podana na drugim miejscu będzie wygrywać do przerwy lub/i na koniec meczu
wiec nie ma to sie do tego co piszesz Diego

- Charo
- Juventino
Dubios20 pisze:ale ja nie widzę takiej opcjidiegoool pisze:Dubios20 pisze:Panowie mam problem... Gram od niedawna i nie czaje grania np na X2. Koleś napisał: Osobiście skłaniam się ku remisowi chociaż dla osób nie lubiących ryzyka najpewniej byłoby zagrać x2. JAK MAM TO ROZUMIEĆ?? Dzięki info :oops: :oops:
np w totomix
bo w toto masz "0" zamiast "x". czyli zamiast "x2", grasz "02" (czyli że przyjezdni nie przegrają). a podwójna szansa, to tak jak napisales - połowa lub koniec spotkania na określony typ
- Charo
- Juventino
też gram w toto. której opcji nie ma, bo się już pogubiłem
podwójna szansa to 1, 0 lub 2 do połowy albo na koniec spotkania. gdy wybierasz zwycięstwo lub remis (10 lub 20) to odnosi się tylko do końcowego wyniku 
a jeśli Ci nie pasują opcje to zagraj u innego buka

a jeśli Ci nie pasują opcje to zagraj u innego buka
- Marian.
- Juventino
Hannover 96 - Borussia Dortmund x2 1.40
Catania - S.S. Lazio x2 1.40
Chievo Verona - Genoa CFC x2 1.40
AKO: 2.74
Stawka: 20 PLN
EW: 54.80 PLN
Catania - S.S. Lazio x2 1.40
Chievo Verona - Genoa CFC x2 1.40
AKO: 2.74
Stawka: 20 PLN
EW: 54.80 PLN
Ostatnio zmieniony 19 września 2009, 17:25 przez Marian., łącznie zmieniany 1 raz.

- mati888
- Juventino
dzisiaj po raz pierwszy zabawiłem się w bukmacherkę, za namową kumpla.
5 zł, 6 spotkań, 80zł do wygrania na czysto
Koszykówka:
Grecja - Turcja - 2
Słowenia - Chorwacja - 1
Nóżka:
Arsenal - Wigan - 1
Chelsea - Tottenham - 1
AV - Portsmouth - 1
Chievo - Genoa - 2
szukałem naszego meczu z Livorno, ale nie było-nie wiem czemu nie obstawiłem Bordeaux, Interu i Lazio...na pierwszy raz wystarczy tyle...
5 zł, 6 spotkań, 80zł do wygrania na czysto
Koszykówka:
Grecja - Turcja - 2
Słowenia - Chorwacja - 1
Nóżka:
Arsenal - Wigan - 1
Chelsea - Tottenham - 1
AV - Portsmouth - 1
Chievo - Genoa - 2
szukałem naszego meczu z Livorno, ale nie było-nie wiem czemu nie obstawiłem Bordeaux, Interu i Lazio...na pierwszy raz wystarczy tyle...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- KINIEK
- Juventino
Sezon bukmacherski rozpoczęty tydzień temu i to od razu od wygranej
http://img183.imageshack.us/img183/5113/wszedl.jpg
Trzeba kontynuować dobrą passę dlatego na ten weekend taki kupon
http://img196.imageshack.us/img196/1712/img1gi.jpg
Najtrudniejszy mecz co wynikałoby z kursu to Osasuna-Sevilla, ale byłem pod wrażeniem ich gry w ostatniej kolejce z Saragossą więc twierdzę że powinni sobie poradzić z 14. w tabeli Osasuną która zresztą przegrała z Teneryfą 2-1, fizycznie Sevilla jest świetnie przygotowana. Reszta meczy raczej "pewniaki", może L'pool trochę mniej, chociaż Milan też potrafi niemile na kuponie zaskoczyć, a Bolognia ostatnio 2-0 do tyłu u siebie z Chievo więc formy nie mają przedniej. Hmm teraz się tak zastanawiam czy ten Ajax z Venlo wejdzie, niby beniaminek a jeszcze nie przegrali w tym sezonie, w tym 3-3 z PSV, trochę mnie kurs 1,45 zmylił a nie patrzyłem wcześniej na statystyki, bo powinien być wyższy przy takim spotkaniu.
http://img183.imageshack.us/img183/5113/wszedl.jpg
Trzeba kontynuować dobrą passę dlatego na ten weekend taki kupon
http://img196.imageshack.us/img196/1712/img1gi.jpg
Najtrudniejszy mecz co wynikałoby z kursu to Osasuna-Sevilla, ale byłem pod wrażeniem ich gry w ostatniej kolejce z Saragossą więc twierdzę że powinni sobie poradzić z 14. w tabeli Osasuną która zresztą przegrała z Teneryfą 2-1, fizycznie Sevilla jest świetnie przygotowana. Reszta meczy raczej "pewniaki", może L'pool trochę mniej, chociaż Milan też potrafi niemile na kuponie zaskoczyć, a Bolognia ostatnio 2-0 do tyłu u siebie z Chievo więc formy nie mają przedniej. Hmm teraz się tak zastanawiam czy ten Ajax z Venlo wejdzie, niby beniaminek a jeszcze nie przegrali w tym sezonie, w tym 3-3 z PSV, trochę mnie kurs 1,45 zmylił a nie patrzyłem wcześniej na statystyki, bo powinien być wyższy przy takim spotkaniu.
- ULAT
- Juventino
Zazwyczaj nie daję takich tasiemców, ale w ten weekend idę na żywioł.
Wygrywam, albo daję sobie z tym spokój na dłużej, bo od dłuuuuższego czasu nic nie "wpada"
A więc, oto mój TASIEMIEC:
Arsenal-Wigan 1
Aston Villa - Portsmouth 1
Omonia N. - Achnas 1
Boulogne - Bordeaux X2
Alkmaar - Nijmegen 1
Bayern - Nuernberg 1
Chelsea - Tottenham 1
Real M. - Xerez 1
Valencia - Gijon 1
Hertha - Freiburg X1
Fenerbahce - Istanbul BB 1
Cagliari - Inter 2
Sampdoria - Siena 1
Barcelona - Atl.Madryt 1
Leiria - Benfica 2
stawka:2zł
kurs:54.89x
EW:98.80
Trochę na szaleńca, ale cóż, nawet głupi czasem szczęście ma:P
Wygrywam, albo daję sobie z tym spokój na dłużej, bo od dłuuuuższego czasu nic nie "wpada"

A więc, oto mój TASIEMIEC:
Arsenal-Wigan 1
Aston Villa - Portsmouth 1
Omonia N. - Achnas 1
Boulogne - Bordeaux X2
Alkmaar - Nijmegen 1
Bayern - Nuernberg 1
Chelsea - Tottenham 1
Real M. - Xerez 1
Valencia - Gijon 1
Hertha - Freiburg X1
Fenerbahce - Istanbul BB 1