Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- Buzol
- Juventino
diegoool, wyniku w derbach Manchesteru nie byłbym taki pewien. City ma niezły, żeby nie powiedzieć dobry skład, Manu ostatnio w LM ledwie wygrana 0:1. Po drugie City ma ambicje, ogromne pieniądze na transfery zostały wydane i takie derby to najlepsza okazja do udowodnienia, że liczą się w tym sezonie w walce o pierwszą trójkę.
- Marian.
- Juventino
Nie żebym coś mówił, ale jak twój kupon jest według Ciebie bardziej prawdopodobny to...diegoool pisze:mariantsw1 pisze:W tej chwili bez większego namysłu stworzyłem kupon za drobne, a oto on:
Chievo - Genoa (1:0) 2 4.95
Catania - Lazio (1:0) 2 4.95
AKO: 24.50
Stawka: 1.91 PLN
EW: 46.79 PLN
Moim zdanie przy odrobinie szczęścia może wejść
TO NIE WEJDZIEnawet bez handicapu nie wejdą te mecze według mnie
ja puszczam coś takiego na week:
Burnley-Sunderland 2 2.5
Aston - Portsmouth 1 1.4
Hull - Birmingham 1 2.2
Boulogne-Bordeaux 2 1.65
Etienne-Auxerre X2 1.66
Stuttgart-Koln X2 2.14
ManUtd-ManCity 1 1.62
Malaga-Santander 1 2.0
Hertha - Freiburg 1 1.8
Roma-Fiorentina 1 2.0
puszczam ten kupon 5 razy po 4zł
na jednym wychodzi 1895 zł więc cala pula to ponad 9 tysięcy a inwestycja tylko 20 zł
Przynajmniej kilka meczów wtopi, jestem tego prawie pewny

On nie pyta się o Bari, czy Palermo tylko o Chievo i Sienediegoool pisze:ja z włoskiej wybrałbym Palermo albo Barimariantsw1 pisze:Moim zdaniem lepszym wyborem wydaje się być Chievo, Siena lubi sprawiać niespodzianki w postaci wygranych z lepszymi zespołami.Buri pisze:Który z zespołów waszym zdaniem wybrać na typowanie X progresja. Chievo czy Siena?

- diegoool
- Juventino
Buzol pisze:diegoool, wyniku w derbach Manchesteru nie byłbym taki pewien. City ma niezły, żeby nie powiedzieć dobry skład, Manu ostatnio w LM ledwie wygrana 0:1. Po drugie City ma ambicje, ogromne pieniądze na transfery zostały wydane i takie derby to najlepsza okazja do udowodnienia, że liczą się w tym sezonie w walce o pierwszą trójkę.
wiem o tym ale bez Teveza,Robinho i Adebayora bedzie neizwykle ciężko wygrać a Ferguson zrobi wszystko zeby utrzeć nosa milionerom i wygra gładko...
do: mariantsw1
ja nie mówie że mój jest bardziej pewny od Twojego tylko podałem co bede grał w week, natomiast uważam że nie ma co wybierac miedzy chievo i sieną bo to palermo i bari bedą najwięcej remisować stad moja sugestia.. miedzy sieną a chievo postawiłbym w tej kwestii remis
Ostatnio zmieniony 17 września 2009, 23:51 przez diegoool, łącznie zmieniany 1 raz.
"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
- Charo
- Juventino
Buri pisze:
Który z zespołów waszym zdaniem wybrać na typowanie X progresja. Chievo czy Siena?
Ja bym tu mimo wszystko zdecydował się na Bari, jak już z Serie A kogoś brać. Obie te drużyny (Siena i Chievo) walczą i choć z różnym skutkiem to jednak remisy póki co się ich imają. Bari to nowa drużyna i w sumie nic o niej nie wiem ale narazie wszystko remisują

- Buzol
- Juventino
Co do Teveza to jescze nie wiadomo, może zagrać. W ekipie Fergusona najprawdopodobniej nie zagra filar obrony czyli Rio Ferdinand.diegoool pisze:wiem o tym ale bez Teveza,Robinho i Adebayora bedzie neizwykle ciężko wygrać a Ferguson zrobi wszystko zeby utrzeć nosa milionerom i wygra gładko...Buzol pisze:diegoool, wyniku w derbach Manchesteru nie byłbym taki pewien. City ma niezły, żeby nie powiedzieć dobry skład, Manu ostatnio w LM ledwie wygrana 0:1. Po drugie City ma ambicje, ogromne pieniądze na transfery zostały wydane i takie derby to najlepsza okazja do udowodnienia, że liczą się w tym sezonie w walce o pierwszą trójkę.
- diegoool
- Juventino
na stronie City piszą że szanse na jego występ są nikłe awogóle to nic póki co w City nie pokazał w przeciwieństwie do Adebayora i Robinho... Santa Cruz też po kontuzji więc atak City kulawy... i nadal obstaje przy pewnym zwycięstwie United chociaż ich nie lubieBuzol pisze:Co do Teveza to jescze nie wiadomo, może zagrać. W ekipie Fergusona najprawdopodobniej nie zagra filar obrony czyli Rio Ferdinand.diegoool pisze:wiem o tym ale bez Teveza,Robinho i Adebayora bedzie neizwykle ciężko wygrać a Ferguson zrobi wszystko zeby utrzeć nosa milionerom i wygra gładko...Buzol pisze:diegoool, wyniku w derbach Manchesteru nie byłbym taki pewien. City ma niezły, żeby nie powiedzieć dobry skład, Manu ostatnio w LM ledwie wygrana 0:1. Po drugie City ma ambicje, ogromne pieniądze na transfery zostały wydane i takie derby to najlepsza okazja do udowodnienia, że liczą się w tym sezonie w walce o pierwszą trójkę.

- yamakasi
- Juventino
mam kilka wytypowanych remisków na week..
pomoże ktoś wybrać na kupon???
oto one:
Chelsea-Tottenham
Wolves - Fulham
RC Lens - Lille
Marseille - Montpellier
Nice - Monaco
Hannover - Dortmund
Eintracht - Hamburger
Leverkusen - Werder
Bari - Atalanta
Parma - Palermo
Sampdoria - Siena
Bilbao - Villarreal
Osasuna - Sevilla
NO, WSZSYTKIEGO NA JEDNYM KUPONIE NIE PUSZCZE

pomoże ktoś wybrać na kupon???
oto one:
Chelsea-Tottenham
Wolves - Fulham
RC Lens - Lille
Marseille - Montpellier
Nice - Monaco
Hannover - Dortmund
Eintracht - Hamburger
Leverkusen - Werder
Bari - Atalanta
Parma - Palermo
Sampdoria - Siena
Bilbao - Villarreal
Osasuna - Sevilla
NO, WSZSYTKIEGO NA JEDNYM KUPONIE NIE PUSZCZE

To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- Charo
- Juventino
eintracht - hamburger 2
cagliari - inter 2
koblenz - union berlin 2
grenoble - rennes 2
bastia - nantes 2
dość wysokie kursy i trzeba to wykorzystać
miałem na inter nie stawiać ale przydałoby się troche grosza
Edit:
eh, remisy...
cagliari - inter 2
koblenz - union berlin 2
grenoble - rennes 2
bastia - nantes 2
dość wysokie kursy i trzeba to wykorzystać

miałem na inter nie stawiać ale przydałoby się troche grosza
Edit:
eh, remisy...
Ostatnio zmieniony 21 września 2009, 00:43 przez Charo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juve22
- Juventino
Ja postawilem 3 kupony na week ale jeszcze zamierzam zagrac prawdopodbnie 1 systemowo
ale to jeszcze zobacze
Chievo - Genoa 2
Man UTD - Man City 2
Lverkusen - Werder 1
PSG - Lyon podwojna szansa 2
za 2zl ---> 92,10
Chlsea - Totenham 1
West Ham - Liverpool 2
Bayern M - Nurnberg 1
Juventus - Livorno 1
Barcelona - Atl. Madryt 1
18 zl ----->77,80
I tutaj mysle ze dosc pewny kupon ale moze cos sie zdarzy jednak ze nie wejdzie ale obym sie mylil
Wisla Kr - P.Bytom 1
Arsenal - Wigan 1
Marseille - Montpellier 1
Real Madryt - Xerez 1
Lech P SN 1
Barcelona SN 1
30 zl ----->74,30

Chievo - Genoa 2
Man UTD - Man City 2
Lverkusen - Werder 1
PSG - Lyon podwojna szansa 2
za 2zl ---> 92,10
Chlsea - Totenham 1
West Ham - Liverpool 2
Bayern M - Nurnberg 1
Juventus - Livorno 1
Barcelona - Atl. Madryt 1
18 zl ----->77,80
I tutaj mysle ze dosc pewny kupon ale moze cos sie zdarzy jednak ze nie wejdzie ale obym sie mylil
Wisla Kr - P.Bytom 1
Arsenal - Wigan 1
Marseille - Montpellier 1
Real Madryt - Xerez 1
Lech P SN 1
Barcelona SN 1
30 zl ----->74,30
- Buri
- Juventino
Postawie na Chievo ( tak jak większość z was radziła), nie tylko w tej kolejce ale w każdej kolejce ligi włoskiej podwajając stawkę będę na nich stawiał X.
Bari może i remisuje teraz cały czas, nie wiadomo jak będzie później ale jeżeli tak remisy będą czesto padać to kurs strasznie zmaleje.
Chievo moim zdaniem drużyna średnia, która o utrzymanie nie będzie walczyć więc wiecej tych meczy zremisowanych nad przegranymi. Zobaczymy obym sie nie mylił. 3 kolejki bez remisu + mam fundusze na 5 kolejek w których musi zremisować. Liczę, że więcej jak 8 kolejek bez remisu ta drużyna nie pogra, a im później tym lepiej dla mnie:)
Tzw. pewniaki na weekend moim zdaniem
Arsenal
Valencia
Bayern
Alkmaar
kurs 2.61 więc za większą sumę myśle można postawić.
Uważasz, że cieniutka Roma pokona Fiorentine? Poza tym oba zespoły po meczach wyjazdowych w LE. Szkoda kuponu moim zdaniem.
Bari może i remisuje teraz cały czas, nie wiadomo jak będzie później ale jeżeli tak remisy będą czesto padać to kurs strasznie zmaleje.
Chievo moim zdaniem drużyna średnia, która o utrzymanie nie będzie walczyć więc wiecej tych meczy zremisowanych nad przegranymi. Zobaczymy obym sie nie mylił. 3 kolejki bez remisu + mam fundusze na 5 kolejek w których musi zremisować. Liczę, że więcej jak 8 kolejek bez remisu ta drużyna nie pogra, a im później tym lepiej dla mnie:)
Tzw. pewniaki na weekend moim zdaniem
Arsenal
Valencia
Bayern
Alkmaar
kurs 2.61 więc za większą sumę myśle można postawić.
diegoool pisze:
Roma-Fiorentina 1 2.0
Uważasz, że cieniutka Roma pokona Fiorentine? Poza tym oba zespoły po meczach wyjazdowych w LE. Szkoda kuponu moim zdaniem.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- diegoool
- Juventino
Tak własnie uważam... Nigdy nie masz 100 % pewosci nawet w meczu Juventus - Livorno że Juve wygra bo ledwo z Chievo daliśmy rade.. ja postawiłem na Rome ze względu na to że Fiorentina z ostatnich 10 wizyt w Rzymie przywiozła zaledwie punkt z konfrontacji z Romą a Ranieri musi coś w końcu zrobić.. Fiorentina można powiedzieć że straciła więcej sił niż Roma na tygodniu co widać po wynikach i postawie obu drużyn... skromnie ale jednak wygra Roma
Ostatnio zmieniony 18 września 2009, 11:31 przez diegoool, łącznie zmieniany 1 raz.