Czarne tło z tyłu koszulek Juve
- BIGGI
- Qualità Juventino
Chyba gapnęli sie wszyscy ze słabo były widoczne nazwiska i numery na koszulkach Juve bo w meczu z Galatą piłkarze mieli czarne tło na tych napisach....śmiesznie to wyglądało ale przynajmniej wyraźniej, taki czarny prostokąt heh (ale tylko na numerku, nazwisko dalej słabo widoczne, moze jakiś wymóg ?? )......... 

- RadeKas
- Juventino
Hehe. Zobaczylem to na EuroSporcie. Faktycznie smiesznie to wyglada. Nie wiem czy nie wygladalo lepiej bez tego prostokata. Ale przynajmniej nikt nie bedzie narzekal ze numerow nie widac
srali muszki będzie wiosna
- livinglegend
- Juventino
Wdzianka z sezonu 2001/02 byly najlepsze...
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Chyba te prostokąty to z powodu tych pasków. No a te złote napisy ........to też nie był strzał w 10. Ale może chcieli aby się wyryli w naszej pamięci "złotymi zgłoskami" 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BIGGI
- Qualità Juventino
Mi sie wydaje ze ten wymóg ma ułatwić prace pana o nazwie SĘDZIAJuventinho pisze:Sądze, że to wymóg UEFA. Nie prezentowało się zbyt dobrze, no ale... Nazwiska dalej nie widoczneNie wiem co UEFA miała do zarzucenia numerkom, żółte numery są widoczne, gorzej z nazwiskami.
- behemot
- Qualità Juventino
Mi sie wydaje, ze to nie byly po prostu koszulki nike. nie widzialem loga nike, a nie wierze zeby sobie odpuscilii i nie umiescili go na koszulce. Gdzies byl temat o tym, ze nike nie moze produkowac koszulek z logiem tamoil (libia). Koszulki te byly robione przez jakas inna firme (noname) i dlatego jest tez inny tył. Chociaz co mnie zadziwiło rowniez inter mial czarny prostakat z tylku. Wiec moze rzeczywiscie macie racje ze chodzi o wymogi uefy.
Tak czy inaczej te bez prostokata podobaja mi sie bardziej.
Tak czy inaczej te bez prostokata podobaja mi sie bardziej.
wake up! catch the rising sun!