LM (gr. A) [01]: JUVENTUS 1-1 Bordeaux
- typkensmulti
- Juventino
Ok do wszystkich meczów Serie A, ale to Juventus pokazują co kolejkę, a inne drużyny nie koniecznie. Co tydzień widzę tam 2 - 3 mecze, w tym zawsze bianconerich.kamilu_87 pisze:Do wszystkich meczów Serie A, a nie Juventusu.
- chapi
- Juventino
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
http://tvelita.com/viewpage.php?page_id=6
Tutaj podobno będzie z eni po polsku, a potem będą jeszcze skróty.
Jakość jaka trzeba, bo z ustream.
Tutaj podobno będzie z eni po polsku, a potem będą jeszcze skróty.
Jakość jaka trzeba, bo z ustream.
- oliver
- Juventino
Boisz się detronizacji czas afery Calciopoli mija. Inter wróci tam gdzie jego miejsce czyli trzecie - czwarte. I wtedy droga do ligi mistrzów z tych miejsc będzie realna dla Interu. Tylko wtedy mogę zrozumieć dlaczego kibicujesz Juve, Milanowi czy Violi, żeby na stukały punkcików i Calcio nie straciło miejsca czy dwóch w CL.Luker pisze:
Ja mam swoje powody, zeby kibicowac tak wam jak i Milanowi, jak i Fiorze.
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Public Sport daje radę.
Ej faktycznie na eNce jest mecz Juve cały czas nawijają o Realu

Oglądam często Ligue 1 i czuję, że będzie mega ciężko obym się mylił.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- L u k
- Interista
Tak, przejrzales mnie, boje sie, ze Inter wroci na swoje miejsce.oliver pisze: Boisz się detronizacji czas afery Calciopoli mija. Inter wróci tam gdzie jego miejsce czyli trzecie - czwarte. I wtedy droga do ligi mistrzów z tych miejsc będzie realna dla Interu. Tylko wtedy mogę zrozumieć dlaczego kibicujesz Juve, Milanowi czy Violi, żeby na stukały punkcików i Calcio nie straciło miejsca czy dwóch w CL.
Dodam jeszcze cos w ksztalcie cytatu, ktory nie tak dawno temu sie pojawil:
„Tak, tak. Spójrzcie na worki pod moimi oczami. Nie śpię w nocy... "
Brzmi znajomo ?
- Monte Cristo
- Juventino
Musze powiedziec jedna rzecz:
Ale mamy brzydkie stroje w Lidze Mistrzow! Nie da sie na to patrzec.
Co do meczu:
WYGRAMY! FORZA JUVE!
Ale mamy brzydkie stroje w Lidze Mistrzow! Nie da sie na to patrzec.

Co do meczu:
WYGRAMY! FORZA JUVE!
- Pawel1897
- Juventino
- Nevermind
- Juventino
Gramy naprawdę bardzo słabo. Nasze akcje są powstrzymywany już w zarodku.. Mało widoczny środek pomocy, gramy przez boki obrony. Brak piłek do napastników, Giovinco jest sponiewierany przez Diarre.
Gramy naprawdę bardzo słabo i jest to na razie najsłabszy mecz w tym sezonie. Możliwe, że do gry powinien wejść Camoranesi bo Marchisio kompletnie sobie nie radzi.
Momentami nasza gra wygląda jak za Ranieriego, długa piłka na napastników i szukanie fauli przez Mrówę. Żyrondyści zmuszają nas do gry w kontrataku.
Jestem bardzo rozczarowany i mam nadzieję, że gra naszych zmieni się o 180%
Gramy naprawdę bardzo słabo i jest to na razie najsłabszy mecz w tym sezonie. Możliwe, że do gry powinien wejść Camoranesi bo Marchisio kompletnie sobie nie radzi.
Momentami nasza gra wygląda jak za Ranieriego, długa piłka na napastników i szukanie fauli przez Mrówę. Żyrondyści zmuszają nas do gry w kontrataku.
Jestem bardzo rozczarowany i mam nadzieję, że gra naszych zmieni się o 180%
- Kubba
- Juventino
Walczymy, ale co z tego jak gramy bardzo słabo. Mimo, że jesteśmy Juventusem, gramy u siebie to Francuzi przeważają w tym meczu. O co to chodzi? Od pierwszej minuty to Bordeaux prowadzi grę. Gramy z kontry, ale zazwyczaj piłka nie dociera do napastników. Przeszkadza bardzo lejący deszcz, ale to nie powinno byc wytłumaczeniem dośc słabej gry.
Fajnie Giovinco, ale odbija się od obrońców jak piła od ściany.
Gra musi się zmienic! Inaczej dostaniemy po dupsku...
Fajnie Giovinco, ale odbija się od obrońców jak piła od ściany.
Gra musi się zmienic! Inaczej dostaniemy po dupsku...
- Vincitore
- Juventino
Nie spodziewałem się aż tak słabej gry, nie ma co się usprawiedliwiać pogodą, ale o takiej grze jaką umiemy najlepiej możemy zapomnieć.
Oby Giovinco ruszył naszą grę w drugiej połowie, bo jako jedyny się wyróżnia.
Oby Giovinco ruszył naszą grę w drugiej połowie, bo jako jedyny się wyróżnia.
- L u k
- Interista
Trzeba przyznac, ze Blanc was rozpracowal perfekcyjnie. Ferrara na razie kroczy w ciemnosci, i zblizenia kamery w pierwszej polowie na jego twarz, mowily wszystko.
No i kolejny mecz potwierdzajacy, ze Blanc gra swietny football do odladania. Tym bardziej mnie to cieszy w kontekscie tego, ze na poczatku wakacji uslyszalem, ze Moratti bardzo sie przyglada na przyszlosc... wlasnie Blancowi, jako nastepcy Mourinho, kiedy ten odejdzie(a na pewno to kiedys nastapi).
Macie spory problem w srodku pomocy. Obydwaj srodkowi pomocnicy, jak i srodkowi obroncy, jak i Gourcuff jak i Chamakh to wiezowcy, i wygrywaja 3 na 4 gorne pilki. Giovinvo wogole jest miazdzony tam przez Diarre i sobie wogole nie radzi. To nadal jego wielki problem, jego postura.
W tej chwili nie wyglada to dobrze.
Mimo wszystko widzialem zbyt wiele meczow, ktore tak wygladaly, zeby pozniej druzyna, ktora grala slabiej strzelila bramke i w ostatecznosci wygrala mecz.
Cos mi mowi, ze tu tez sie tak skonczy.
No i kolejny mecz potwierdzajacy, ze Blanc gra swietny football do odladania. Tym bardziej mnie to cieszy w kontekscie tego, ze na poczatku wakacji uslyszalem, ze Moratti bardzo sie przyglada na przyszlosc... wlasnie Blancowi, jako nastepcy Mourinho, kiedy ten odejdzie(a na pewno to kiedys nastapi).
Macie spory problem w srodku pomocy. Obydwaj srodkowi pomocnicy, jak i srodkowi obroncy, jak i Gourcuff jak i Chamakh to wiezowcy, i wygrywaja 3 na 4 gorne pilki. Giovinvo wogole jest miazdzony tam przez Diarre i sobie wogole nie radzi. To nadal jego wielki problem, jego postura.
W tej chwili nie wyglada to dobrze.
Mimo wszystko widzialem zbyt wiele meczow, ktore tak wygladaly, zeby pozniej druzyna, ktora grala slabiej strzelila bramke i w ostatecznosci wygrala mecz.
Cos mi mowi, ze tu tez sie tak skonczy.
- abcd
- Juventino
może to kontrowersyjna teza, ale moim zdaniem Giovinco jest najsłabszy w Juve (no może jeszcze Marchisio mu dorównuje) a podsumowaniem jego gry była wrzutka z rzutu wolnego z końca pierwszej połowy, ala Kosowski. Odbija się od DM Bordeaux jak piłeczka tenisowa, podaje niecelnie, lub nie tam gdzie trzeba, nawet w szybkości nie ma przewagi nad Francuzami co mnie zupełnie zszokowało. Nie wiem czemu pressing Juve zaczyna się dopiero od linii środkowej. Patrząc na początek drugiej połowy myślę, że jedyna nadzieja w stałym fragmencie gry, ewentualnie jakimś przypadku.Vincitore pisze:Oby Giovinco ruszył naszą grę w drugiej połowie, bo jako jedyny się wyróżnia.
Edit:
Chiellini wraca na DC, a Cannavaro zamiast Giovinco :-D
Ostatnio zmieniony 15 września 2009, 22:05 przez abcd, łącznie zmieniany 1 raz.