KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- DeeJay
- Juventino
Ja w takim razie wbijam do drozdiegodrozdi pisze:Panowie ja jednak zostaję w domu przy "n" po ostatnich przygodach z pociągiemledwo co zdążyliśmy na ostatni autobus
Nie wiem jak tam DeeJay bo biletu do mnie jeszcze nie kupił

- Radek_88
- Qualità Juventino
Spielibyscie poslady i wpadli poogladac we wspolnym gronie, a nie.
Bedzie jeszcze Kopec, wiec bedzie nas 6. Kto chetny to 20 pod zaba i wbijamy do bramy na browara. Jesli nie to 20:30 pod zaba, ewentualnie juz w srodku w STSie.
Bedzie jeszcze Kopec, wiec bedzie nas 6. Kto chetny to 20 pod zaba i wbijamy do bramy na browara. Jesli nie to 20:30 pod zaba, ewentualnie juz w srodku w STSie.
- juverm
- Juventino
No całkiem sporo nas się zjawiło.
Kto ma kontakt z Lenorem niech mu powie, że wisi mi piwo (Plasil nie grał w Chelsea, http://pl.wikipedia.org/wiki/Jaroslav_Plašil
)
Kto ma kontakt z Lenorem niech mu powie, że wisi mi piwo (Plasil nie grał w Chelsea, http://pl.wikipedia.org/wiki/Jaroslav_Plašil

- DeeJay
- Juventino
Juventus - Livorno, sobota, godzina 20:45, Restauracja "Słoneczna" w Tychach!
Panie i panowie.
Wychodziłem wczoraj od Drozdiego z meczu przeciwko Bordeaux, przechodziłem po drodze obok restauracji "Słoneczna" w Tychach i przez okno zobaczyłem, że ludzie oglądają skróty z meczu Milanu na... Sky Sport! Wszedłem zapytać i dowiedziałem się, że właściciel jest Włochem i posiada dekoder ze Sky!
Dzisiaj byłem jeszcze raz zapytać czy jest możliwa rezerwacja na mecz Juventusu z Livorno w sobotę (20:45). Nie było z nią problemu, więc zrobiłem wstępną rezerwację na 10-15 osób. Nie muszę chyba nikomu przypominać, że jest to dla nas wyjątkowo cenne źródło do oglądania meczów. Na platformie Sky lecą wszystkie mecze ligowe i w europejskich pucharach.
Dlatego też czekam na chętnych do oglądania meczu w sobotę. Restauracja jest jakieś 500 metrów od dworca kolejowego (Tychy Zachodnie). Dzięki kursującym na linii Tychy - Katowice - Tychy Flirtom dojazd z Katowic pociągiem jest bardzo dogodny. Podobnie jest z autobusami. Zależy kto skąd jest, niech odezwie się na Priv albo gg (1942429) to mu poradzę, jaki będzie miał najlepszy dojazd.
Moglibyśmy także zebrać się wcześniej (koło 17-18 ) i pograć przed meczem w piłkę. Musi być jednak co najmniej 10 chętnych do gry i w szybkim czasie, żeby był czas na rezerwację boiska. Czekam więc na odzew. Zmobilizujmy się!
Lista chętnych:
Kod: Zaznacz cały
1. DeeJay
2. drozdi
3. juverm (wolne miejsca w samochodzie, wyjazd z Katowic)
4. Sojer
5. Andrew (?)
6. Kumpel od Sojera
7. Radek88
8. squash
9. kumpel squasha
Ostatnio zmieniony 19 września 2009, 13:50 przez DeeJay, łącznie zmieniany 4 razy.