Serie A (3): Lazio 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
BlackShadow7412

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2009, 19:46

binio swiete slowa, Ravane musialem cos napisac zeby OT nie bylo ;d

ferii

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2009, 21:17

Gratuluje zwycięstwa :-D przyznaję się, byłem w błędzie jeśli chodzi o typowanie wyniku :-D Inter też zgarnął 3 pkt i teraz czekają nas mecze w LM gdzie kibicuje Naszym zespołom :bravo:

koksik197

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2009, 23:39

ferii pisze: teraz czekają nas mecze w LM gdzie kibicuje Naszym zespołom :bravo:
Supcio, też będę kibicował Interowi- z całych sił!
Jaki klub tacy kibice

kamiloo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2009, 11:48

Cieszą kolejne 3 punkty, szczególnie, że zostały wywalczone na trudnym terenie. Nasza gra nie była może zachwycająca, ale najważniejsze, że wygraliśmy, i po 3 kolejkach mamy komplet punktów.
Najlepsi na boisku w naszym zespole byli moim zdaniem Marchisio, Chiellini i Buffon.
Mam nadzieję, że strzelona bramka pomoże Treze się odblokowac i David zacznie znowu regularnie strzelac bramki.

eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2009, 17:31

kamil190 pisze:Cieszą kolejne 3 punkty, szczególnie, że zostały wywalczone na trudnym terenie. Nasza gra nie była może zachwycająca, ale najważniejsze, że wygraliśmy, i po 3 kolejkach mamy komplet punktów.
Najlepsi na boisku w naszym zespole byli moim zdaniem Marchisio, Chiellini i Buffon.
Mam nadzieję, że strzelona bramka pomoże Treze się odblokowac i David zacznie znowu regularnie strzelac bramki.
Według mnie najlepsze noty wystawił za to spotkanie portal sportmediaset.it.

Juventus (4-3-1-2): Buffon 7; Caceres 6,5, Legrottaglie 5,5, Chiellini 7, Grosso 5,5 (42' st Molinaro sv); Camoranesi 6 (24' st Tiago 6), Felipe Melo 6, Marchisio 7; Diego 5,5 (45' pt Giovinco 6,5); Amauri 6,5, Trezeguet 6.

kameleon512

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2009, 19:35

Zagraliśmy niezły mecz, Lazio postawiło nam poprzeczke bardzo wysoko. Cieszę się z debiutu Caceresa i Grosso, choć oboje grali poniżej moich oczekiwań, duzo się po nich spodziewam. Camoranesi bardzo słabo, nie podobaja mi się jego rajdy, biegnie na przypał i strata. Legro to jednak nie ta klasa co Canna, Kielon dobry mecz, Treze strasznie nieskuteczny, na szczęście trafił, może się odblokuje.Marchisio, Melo, Buffon: Ta trójka rozegrała świetny mecz, bez nich nie byłoby tej wygranej. Giovinco fajnie zastąpił Diego, szkoda Amauriego, że nie może się przełamać
Ogólnie jestem zadowolony z tego meczu, i z niecierpliwością oczekuje Bordeaux
:)

Zablokowany