F.C JUVENTUS 2-1 Galatasaray LM
- BIGGI
- Qualità Juventino
Przeciez Juve zagrał dobry mecz, miał tyle akcji ze ho ho !! No chyba ze jest ktos kto oglądał cały mecz i potwierdzi ze ogólnie Juve wypadł słabo...mariokit pisze:JA TEZ SPODZIEWALEM SIE LEPSZEGO WYNIKU ALE GORSZE JEST TO ZE LICZYLEM NA DUZO LEPSZA GRE .ALE COZ ALEX ZAWSZE WIE JA MI WIECZOR UPRZYJEMNIC.( WG. MNIE DRUGA BRAMKA TEZ JEGO)
- Rasi
- Qualità Juventino
Troche nerwów było !! Ale ważne te 3 pkt. Mam nadzieje, że się chłopaki na mecz z Romą specjalnie zmobilizują !!!
- OskarG
- Juventino
Ze skrótów wynikało że mielismy dużo sytuacji.
ciesy wygrana i 3 pkt.
Gola chyba strzelił Ferrara można to wywnioskować z tego jak sie cieszł i pokazywał na siebie gdy podbiegał do Del Piero.
Alex troche zabrakło szcześcia przy tym wolnym piłka uderzyła w poprzeczke.
Na skrótach wygladało to dobrze. Jutro obejrze cały I wtedy mozna będzie oceniać gre całego zespołu w cały meczu a nie tylko w kilku sytuacjach.
ciesy wygrana i 3 pkt.
Gola chyba strzelił Ferrara można to wywnioskować z tego jak sie cieszł i pokazywał na siebie gdy podbiegał do Del Piero.
Alex troche zabrakło szcześcia przy tym wolnym piłka uderzyła w poprzeczke.
Na skrótach wygladało to dobrze. Jutro obejrze cały I wtedy mozna będzie oceniać gre całego zespołu w cały meczu a nie tylko w kilku sytuacjach.

- juve21
- Juventino
Ja też jestem po oglądnieciu skrótów. Gra juve mi sie podobała,było widać że "ciśliśmy" orzez cały mecz. Szkoda straconej bramki ,ale to nieistotne skoro 3 pkt. zostały u nas. Myślę że teraz będzie z górki 

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Semi
- Qualità Juventino
Bardzo się ciesze z 3 punktów z trudnym rywalem. Jestem jednak troche zdegustowany skutecznością. Ten mecz powinniśmy wygrać przynajmniej 3:1 - 4:1. Mieliśmy naprawde dużo okazji do strzelenia gola np. poprzeczka Del Piero, kilka dobrych strzałów Trezeguet'a, główka Di Vaio. Jednak trzeba pochwalić zespów za walke do końca i postawienie kropki nad i.
ps. wydaje mi sięże drugiego gola strzelił Ferrara
ps. wydaje mi sięże drugiego gola strzelił Ferrara
Juve4ever
gg 3417094
gg 3417094
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Liczy się to iż Juve wygrał i nie ma co rospatrywać sytuacji za pare dni już nikt nie będzie pamiętał o grze tylko o wyniku. Poza tym ciekawa jestem jakto z tą drugą bramą bo mogli by ją uznać Alexowi 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- swiergot
- Juventino
Na tablicy wyników eurosport.com najpierw napisali Ferrara, choć z komentarza wynikało, że raczej Del Piero. Potem zmienili na Alexa. Ale to chyba wszystko, bo UEFA pewnie nie zmieni. Zresztą, niech Ciro też ma, należy mu się.Medi pisze:Narazie nie i wątpie żeby zmienili, słabo widać na powtórkach, jest tylko jedno ujęcie na którym troche widać (jak pokazują z prawej strony) tylko trzeba patrzeć pomiędzy nogami piłkarzyBIGGI pisze:tzn. że oficjalnie zaliczona została Alexowi ????Medi pisze:zmartwie co poniektórych(choć pewnie inni będą zadowoleni)
drugiego gola strzelił również Del Piero, Ferrara nie dotknął piłkibo Ferrara jest nieco zakryty.

- BIGGI
- Qualità Juventino
NIGDZIEbartol pisze:A gdzie Wy żeście ten mecz oglądali??? Ja byłem skazany na Arsenal (TVP) i Bayern (POLSAT Sport)!