Ściany poświęcone JUVE
- Palladino
- Juventino
Dziś na ścianę doszedł nowy plakat Del Piero z najnowszego Gigasport.
Tak to się prezentuje w całości ( nowy plakat zaznaczony strzałką):
http://i34.tinypic.com/rhiah1.jpg
Tak to się prezentuje w całości ( nowy plakat zaznaczony strzałką):
http://i34.tinypic.com/rhiah1.jpg
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2008, 12:51 przez Palladino, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Trochę odśnieżam temat.
Moja ściana? Mogłem zakleić ściany plakatami, których jeszcze z czasów nałogowego nabywania BravoSportu posiadam pokaźną ilość, ale uznałem, że lepsze będzie coś bardziej delikatnego i estetycznego. Niektórym się podoba, innym nie, ale to w gruncie rzeczy spędzam w tym pokoju najwięcej czasu i to mnie musi się podobać.
Kilka razy zmieniałem zdjęcia i pewnie zmieniał będę co jakiś czas. Obecny stan to stan kiedy pewne było, że Diego będzie zawodnikiem Juventusu i to on widnieje na jednym ze zdjęć obok Nedveda, który zdecydował się wtedy opuścić nasz klub.

Moja ściana? Mogłem zakleić ściany plakatami, których jeszcze z czasów nałogowego nabywania BravoSportu posiadam pokaźną ilość, ale uznałem, że lepsze będzie coś bardziej delikatnego i estetycznego. Niektórym się podoba, innym nie, ale to w gruncie rzeczy spędzam w tym pokoju najwięcej czasu i to mnie musi się podobać.
Kilka razy zmieniałem zdjęcia i pewnie zmieniał będę co jakiś czas. Obecny stan to stan kiedy pewne było, że Diego będzie zawodnikiem Juventusu i to on widnieje na jednym ze zdjęć obok Nedveda, który zdecydował się wtedy opuścić nasz klub.

- Alfa i Omega
- Juventino
no, stylowo i estetycznie, naprawdę fajnie się prezentuje.
drukowane na normalnym papierze, czy zdjęciowym? ; ) z czystej ciekawości pytam.
drukowane na normalnym papierze, czy zdjęciowym? ; ) z czystej ciekawości pytam.
- Palladino
- Juventino
U mnie kilka zmian, i kilka rzeczy doszło jak byłem we Włoszech na koloniach 
Szalik:

Ściana 1:

Ściana 2:

Widok przy kompie ;]

Gadżety:

Zwróćcie uwagę na breloczek, bo słabo widoczny, oczywiście z Juve ;]
Gadżety 2:

Szalik:

Ściana 1:

Ściana 2:

Widok przy kompie ;]

Gadżety:

Zwróćcie uwagę na breloczek, bo słabo widoczny, oczywiście z Juve ;]
Gadżety 2:

- Palladino
- Juventino
Hehe, bo rap płyty również zbierammagosik pisze:Tylko pozazdrościć takiej kolekcji gadżetów Juve.
Ale najbardziej spodobalo mi sie, kiedy zobaczylem na półce najnowszą płyte Onara.
Pozdrawiam.

A propos, magosik kiedy będą dla mnie vlepy? Do uzupełnienia przestrzeni na biurku? ;]
- Palladino
- Juventino
Mam kolekcję ;] Ale jakoś nie chce mi się sprzątać jej ;]Vincitore pisze:Ta duża flaga jest nieziemska. Poza tym widzę że kolega ma podobną lampę i lampkę co ja.
PS: Też miałeś/masz pokaźną kolekcję much, komarów i innych owadów w tej górnej co tam Del Piero naklejony?