tatuaże
- pokerzysta
- Juventino
Witam
Moze ja troche nie do konca w temacie. Szukam jakiegos dobrego salonu tatuazu i przede wszystkim niedrogiego (jestem z Wawy i jak w 3. salonach najnizsza cena jaka uslyszalem to 350zl, a moj wzor jest prosty i baaardzo skromny, to mnie to denerwuje), dlatego szukam jakiegos salonu w innym miescie. Mysle, ze z dojazdem wyjdzie mnie taniej, a nawet jesli nie, to bede mial satysfakcje, ze nie dalem sie zrobic w jajo przez warszawskim tatuatorow.
Moze ja troche nie do konca w temacie. Szukam jakiegos dobrego salonu tatuazu i przede wszystkim niedrogiego (jestem z Wawy i jak w 3. salonach najnizsza cena jaka uslyszalem to 350zl, a moj wzor jest prosty i baaardzo skromny, to mnie to denerwuje), dlatego szukam jakiegos salonu w innym miescie. Mysle, ze z dojazdem wyjdzie mnie taniej, a nawet jesli nie, to bede mial satysfakcje, ze nie dalem sie zrobic w jajo przez warszawskim tatuatorow.
- paku
- Juventino
:lol:Pawełek pisze:Popytaj w zakładach karnych. Tanio Cię wyjdzie.
http://img142.imageshack.us/img142/6082/vcf.jpg
Taka sobie dziarka...

- Lypsky
- Juventino
Poka ten wzór.pokerzysta pisze:Witam
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pokerzysta
- Juventino
To nic zwiazanego z Juve, a przy okazji dla mnie cos osobistego, wiec nie bede tutaj wrzucal, jak mozesz podaj maila to przesle, dzieki za zainteresowanie 

- juvepiotr18(stare)
- Juventino
nie wiem jak daleko chce Ci sie jechać ja np robiłem swój tatuaż w kulcie w Krakowie na ulicy Szpitalnej i zapłaciłem 250zł troche sie zdziwiłem bo myślałem ze krzyknie więcej tak więc... jakbyś chciał zrobić sobie dziarkę i powąchać trochę kultury zapraszam do Krk...

- paku
- Juventino
Zdaje sobie z tego sprawę. I wybrałem sam cul zamiast cui. Przewertowałem fora internetowe, i znalazłem że wersja Vide cul Fide została "narodzona" w zakładach karnych, gdyż się rymuje, i sam tatuator powiedział mi że wiele osób przychodzi do niego z cul, bądź cull. Mówił też że przyszedł koleś który kazał sobie wytatuować Vide col FideDionizos pisze:Paku, to Twoja dziara? Zdajesz sobie mam nadzieje sprawę, że ten tatuaż jest zrobiony z błędem? Powinno być vide cui fide, nie cul.

- Adi666666
- Juventino
najprawdopodobniej ..... Per aspera ad astra ... przez ciernie do gwiazd; przez trudy, cierpienia do sukcesu coś w ten deseń.tanhayi pisze:dziś w autobusie spotkałem dziewczynę która miała tatuaż na ręce "per aspera..." i nie wiem jaki był dalszy ciąg ale wydawało mi się że pisało coś z romą... miało by to sens?
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- sisman
- Juventino
Mam zamiar zrobić sobie prezent na święta w postaci tatuażu. Najlepszym miejscem dla mnie wydaję się przedramie. Problem jest w tym, że kompletnie nia mam pomysłu na ten tatuaż. Oczywiście będzie on związany z Juiventusem. Zastanawiałem się nad napisem JUVENTUS na całym przedramieniu i jakąś fajną czcionką, ale wydaję się to być zbyt pospolite. Herb jakoś mnie nie kręci widziałem już kilka w róznych miejscach i moim zdaniem lepiej prezentuje się konkretny napis. Może jakijś cytat związany z Juventusem. Coś w stylu "nie ma nic lepszego niz Juventus'. Jak macie jakiejś pomysły to piszcie. Przeglądałem zdjęcia na juvepoland i z tych wszystkich poddobaly mi się góra 3.
Day after day I'm getting better and better.