LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
eeee gramy o 20.45 chybaJaPs pisze:Mecz zdaje sie z leciutenkim poslizgiem zwiazanym z transmisja Polish Ekstraklasa :roll:

jak sie nic nie zdazy nieoczekiwanego to bede
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Co z rezerwacja? Kto robi i jaki viproom?
- JaPs
- Juventino
Z tego co pamietam to upowaznionymi do takowych czynnosci sa Stan i Dragon. Ewentualnie ja to zrobie z tym, ze bez znizek zdaje sie. No zobaczymy, ale juz jutro, najpozniej w czwartek przydaloby sie zamknac temat rezerwacji.
- STAN
- Juventino
mnie i Dragona nie ma, zniżki dostajemy tylko jak jest określona liczba osób przy 5/6 raczej się nie da...do zobaczenia we wtorek. Nie wiem co robic z wtorkiem czy brac Vipa i dzwonic do menedzera czy co?? :doh:
- agape82
- Juventino
ja również będę
jesli chodzi o małego vipa to jestem za bo będzie mecz Espanyol Barcelona - Real Madryt, II półfinał mistrzostw Europy w siatkówce (to może być mecz Polaków) i jeszcze koszykówka także może być problem z miejscem na schodach
jesli chodzi o małego vipa to jestem za bo będzie mecz Espanyol Barcelona - Real Madryt, II półfinał mistrzostw Europy w siatkówce (to może być mecz Polaków) i jeszcze koszykówka także może być problem z miejscem na schodach

- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
JaPs to jeśli możesz zrób rezerwacje na małego vipa.
- JaPs
- Juventino
Wynajalem sredniego vipa na sobote godz. 20. Maly byl juz niestety wynajety. Problem w tym, ze oplate (80zl :roll: ) trzeba uiscic juz w piatek, wiec nie wiem jak bysmy to zrobili. Z drugiej strony wszyscy zdaja sobie sprawe z tego, co napisala agape i posiadanie vipa w sobote wieczor to niezly kapital. Istnieje oczywiscie mozliwosc rezygnacji.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Ja naliczyłem 6 osób, które zadeklarowały się przyjść. Składka wyniosłaby wtedy ok 13zł. Niech te osoby potwierdzą jak najszybciej czy przyjdą.
JA POTWIERDZAM! Jeśli do końca dzisiejszego dnia potwierdzą przyjście te osoby, to jutro ja mogę założyć i zapłacić. W innym wypadku będziesz mógł JaPs zapłacić i założyć w piątek?
Druga opcja jest taka, że zrobiłem rezerwacje za 20zł w Warce na 90% nam puszczą jeśli coś się zmieni mają do mnie dzwonić jak najwcześniej.
To osoby, które się deklarowały niech wybierają miedzy tymi opcjami.
Mi to bez różnicy. W Tifosi płacisz 80zł i mamy bankowo mecz, w Warce 20zł, ale już kilka razy nas "wydymali"
JA POTWIERDZAM! Jeśli do końca dzisiejszego dnia potwierdzą przyjście te osoby, to jutro ja mogę założyć i zapłacić. W innym wypadku będziesz mógł JaPs zapłacić i założyć w piątek?
Druga opcja jest taka, że zrobiłem rezerwacje za 20zł w Warce na 90% nam puszczą jeśli coś się zmieni mają do mnie dzwonić jak najwcześniej.
To osoby, które się deklarowały niech wybierają miedzy tymi opcjami.
Mi to bez różnicy. W Tifosi płacisz 80zł i mamy bankowo mecz, w Warce 20zł, ale już kilka razy nas "wydymali"
- JaPs
- Juventino
Mi odpowiada opcja Tifosi. Prawdopodobnie przyjde z moja lubą 
Szkoda tylko, ze Curva Sud bedzie w tak oplakanej frekwencji bo chcialem pospiewac :?

Szkoda tylko, ze Curva Sud bedzie w tak oplakanej frekwencji bo chcialem pospiewac :?
Ostatnio zmieniony 09 września 2009, 13:30 przez JaPs, łącznie zmieniany 1 raz.
- DYZIO_STW
- Juventino
pojawię się w Tifosi ( odpuszczę sobie piwo u nich i w ten sposób będzie kasa na rezerwację na zrzutkę )
do soboty ...
do soboty ...
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.