BRELOKI JUVE - zamówienia
- FC.POLSKA
- Juventino
Witam
Już niebawem planuję wydać breloki na klucze Juventusu.
Planowane są dwa wzory które przedstawiam poniżej.
Proszę o zapisy kto byłby chętny na jaki brelok.
Po zebraniu chętnych nastąpi produkcja i wysyłka breloków do wszystkich chętnych którzy wniosą za nie opłatę.
wzór 1:
wzór 2:
cena za wzór 1 wynosi 4zł
cena za wzór 2 wynosi 5zł
wysyłka 5zł zabezpieczona folią bąbelkową
Proszę o tworzenie listy kto byłby chętny na jaki wzór, wysyłka w ciągu kilku dni od skończenia zapisów.
Nr konta dla zainteresowanych na PW lub jak wolicie podam tu.
Już niebawem planuję wydać breloki na klucze Juventusu.
Planowane są dwa wzory które przedstawiam poniżej.
Proszę o zapisy kto byłby chętny na jaki brelok.
Po zebraniu chętnych nastąpi produkcja i wysyłka breloków do wszystkich chętnych którzy wniosą za nie opłatę.
wzór 1:

wzór 2:

cena za wzór 1 wynosi 4zł
cena za wzór 2 wynosi 5zł
wysyłka 5zł zabezpieczona folią bąbelkową
Proszę o tworzenie listy kto byłby chętny na jaki wzór, wysyłka w ciągu kilku dni od skończenia zapisów.
Nr konta dla zainteresowanych na PW lub jak wolicie podam tu.
JUVE FC.POLSKA
- KeRmit19
- Juventino
Mnie osobiscie podoba sie wzor 2. Oczywiscie mam tu na mysli, koszulke Juve. Tylko pytanie, dlaczego chcesz nas oszukac, skad sprzedajesz te breloki, na jakim serwisie jeszcze nimi handlujesz i ile planuejsz zebrac kasy, zeby pozniej oglosic, ze to byl walek i pieniadze zabierasz dla siebie, a zadnych brelokow nie bedzie
?!

- tabo89
- Juventino
wydaje mi się że mamy do czynienia z producentem, który znalazł miejsce w którym będzie miał popyt na swoje produkty..
ale może znów się mysle jak w przypadku faja69..
osobiście podoba mi sie nr 2 czyli koszulka
wiem, że o takiej samej akcji myślał magosik i cena miała być podobna z tym, że przesyłka miała być wraz z vlepkami wiec wychodziło tylko za brelok zapłacić jeśli się kupowało vlepy
z nie znanych mi przyczyn z tego zrezygnował
sam brelok nie jest drogi.. jednak niestety trzeba drugie tyle dać za wysyłkę więc to zmienia już postać rzeczy
ale może znów się mysle jak w przypadku faja69..
osobiście podoba mi sie nr 2 czyli koszulka
wiem, że o takiej samej akcji myślał magosik i cena miała być podobna z tym, że przesyłka miała być wraz z vlepkami wiec wychodziło tylko za brelok zapłacić jeśli się kupowało vlepy
z nie znanych mi przyczyn z tego zrezygnował
sam brelok nie jest drogi.. jednak niestety trzeba drugie tyle dać za wysyłkę więc to zmienia już postać rzeczy
- FC.POLSKA
- Juventino
śmieszny jesteś podając swoje dane będę dla 5zł robił wałkiKeRmit19 pisze:Mnie osobiscie podoba sie wzor 2. Oczywiscie mam tu na mysli, koszulke Juve. Tylko pytanie, dlaczego chcesz nas oszukac, skad sprzedajesz te breloki, na jakim serwisie jeszcze nimi handlujesz i ile planuejsz zebrac kasy, zeby pozniej oglosic, ze to byl walek i pieniadze zabierasz dla siebie, a zadnych brelokow nie bedzie?!
i po milicji i prokuraturze się bujał
każdego co ktoś tu chce wydać nazywasz oszustem i złodziejem
chciałem dobrze nie pasuje trudno
JUVE FC.POLSKA
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Jeżeli chodzi o wzór/wzory pierwszy to byle frajer może sobie coś takiego zrobić kupując zwykły, pusty brelok i drukując napis na kartce papieru a następnie wkładając go w ów brelok.
Ciekawy pomysł z koszulką, ale nie zdziwię się, jeżeli chętnych nie będzie, bo była na JuvePoland niedawno akcja zorganizowana przez faja69 z brelokami właśnie.
Ciekawy pomysł z koszulką, ale nie zdziwię się, jeżeli chętnych nie będzie, bo była na JuvePoland niedawno akcja zorganizowana przez faja69 z brelokami właśnie.
- magosik
- Juventino
1.Wzór nr 1 może zrobić sobie każdy, w co drugim sklepie fotograficznym(FotoJoker itp .)
2.Jeśli chodzi o breloczki koszulki, to znam strone producenta i wiem ze kosztuje on 4,20 , no ale cóż to zawsze te kilka groszy w plus.
Ja mialem zamiar zrobic te breloki koszulki za 8 zł(lepsza jakosc, lepsze tworzywo) i zrobiłbym to od razu przy akcji z koszulkami, jeśli na taką będą chętni.
Ale pierw musze ogarnąć szkołe.
Pozdro i bez napinki ;]
2.Jeśli chodzi o breloczki koszulki, to znam strone producenta i wiem ze kosztuje on 4,20 , no ale cóż to zawsze te kilka groszy w plus.
Ja mialem zamiar zrobic te breloki koszulki za 8 zł(lepsza jakosc, lepsze tworzywo) i zrobiłbym to od razu przy akcji z koszulkami, jeśli na taką będą chętni.
Ale pierw musze ogarnąć szkołe.
Pozdro i bez napinki ;]
Ti Amo Juventus !
- Gazda
- Juventino
Ja bym chętnie kupił sobie nowy breloczek do kluczy, bo mój poprzedni się "wysłużył" (gumowy Juve z Włoch, wytrzymał 3 lata :-D ). Jak najbardziej drugi wzór.
"Juve, storia di un grande amore - Juve, historia jednej miłości"
- Sajan
- Juventino
koszulka dobry pomysł sam jestem chętny na taką 

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- __Alex__
- Juventino
Dziękitabo89 pisze:__Alex__ pisze: a orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z przesyłką?dla kilku sztuk się nie zmieni bo nie jest jakaś duża waga..FC.POLSKA pisze:wysyłka 5zł zabezpieczona folią bąbelkową

Uuu... chyba do okulisty muszę się wybrać, jak byk napisane a ja się pytam

- maciekdelpiero
- Juventino
ja pisze sie na drugi projekt:)