BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 22:24

Ja wam powiem tak, że w tej chwili nie zadeklaruję się na 100%, dopiero jutro, aczkolwiek bym chętnie się przejechała. Póki co kwestia dla mnie do przemyślenia. Pomijam na razie fakt, że wg tego co widzę, to jest już was pewnych 5 osób, więc komentarz jasny :D

Obrazek
Obrazek
gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 22:30

ja powiem tak: jeśli pojedziemy na ruskiej to przy pięciu osobach zrzutka wyniesie jakieś 25-30 zł. Chyba nie tak dużo... :)

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 22:32

Dagmara pisze:Ja wam powiem tak, że w tej chwili nie zadeklaruję się na 100%, dopiero jutro, aczkolwiek bym chętnie się przejechała. Póki co kwestia dla mnie do przemyślenia. Pomijam na razie fakt, że wg tego co widzę, to jest już was pewnych 5 osób, więc komentarz jasny :D
przecież gil się zadeklarował, a w tej chwili razem z Tobą i Kilerem wychodzi 7 osób. w przypadku gdybyśmy jechali na 2 samochody, to zapewne pojechałby również moja luba, czyli już 8 osób. chyba, że gil się wycofa :whistle:

EDIT: @gil, czyli porównywalnie jak na gazie.

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2009, 22:36

białas pisze:
Dagmara pisze:Ja wam powiem tak, że w tej chwili nie zadeklaruję się na 100%, dopiero jutro, aczkolwiek bym chętnie się przejechała. Póki co kwestia dla mnie do przemyślenia. Pomijam na razie fakt, że wg tego co widzę, to jest już was pewnych 5 osób, więc komentarz jasny :D
przecież gil się zadeklarował, a w tej chwili razem z Tobą i Kilerem wychodzi 7 osób. w przypadku gdybyśmy jechali na 2 samochody, to zapewne pojechałby również moja luba, czyli już 8 osób. chyba, że gil się wycofa :whistle:

EDIT: @gil, czyli porównywalnie jak na gazie.
tak masz rację - przy cenie za ruską koszt takiego wyjazdu wychodzi podobnie... ja się raczej nie wycofam - no chyba, że będzie tylko 6 osób, bo jak tak to nie ma co jechać na dwa auta

tak z innej beczki: Grosso w Juve... :)

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2009, 19:47

Gorn nie ma neta ale z nim rozmawiałem i mówił że wstępnie możemy jechać o 9 :lol: (wiadomo jak to z nim) spotkanie pod Galerią Białą. Jak jakieś inne propozycje to dzwonić do niego lub napisać na forum to ja do niego zadzwonię.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2009, 20:38

A dziś powiem tak, że ja na 100% mogę jechać. I rozchodzi się już chyba tylko o to, czy jest wystarczająco osób i gil bierze swoje auto, gdyż chyba jestem tą wątpliwie szczęśliwą 6 osobą :D . Właśnie, i byłabym bardzo zadowolona jeszcze dziś się dowiedzieć, czy jest możliwość żebym jechała, gdyż nie wiem co z jutrem robić. Póki co tyle i pozdrawiam:)

EDIT: Jutro o 17.15 mam ostatni autobus do Białego, więc gdzieś do 16 czekam na dalszy rozwój wydarzeń.

@gil Zerknij na priv :)
Ostatnio zmieniony 01 września 2009, 22:26 przez Dagmara, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Obrazek
gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2009, 20:39

to jak robimy?? ktoś jeszcze chce jechac?? mowic, mowic bo najpozniej jutro moge zatankowac ruska wiec jesli chcecie zeby bylo taniej to sie sprezac... :) fuck nie ma kontaktu z kilerem

kiler_bandyta

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 września 2009, 13:21

jak nie ma kontaktu z kilerem? Kiler wszystko widzi :D i jak juz powiedzialem ja sie wybieram i nie ma bata !!
Ustalcie wszystko dzis do wieczora !!

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2009, 14:16

dobra to jedziemy w 9 osob (moja dziewczynka tez sie zadeklarowala, no i kiler); proponuje wyjazd ok 10, a zbiórke może gdzies w centrum (np pod ratuszem), no chyba ze macie inne propozycje; nie wiedzialem czy pojedziemy wiec nie tankowalem ruskiej ale policzylem ze to niewiele wiecej wyniesie jesli zaladuje polska (ok 5 zl na łeb); cala zrzuta wyniesie ok 30-35. Peace!

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2009, 14:25

Ja już pisałem dla Gorna, że niestety z przyczyn finansowych muszę sobie odpuścić jutrzejszy wyjazd, więc jeżeli tigmar się zdecyduje to będzie was dziewięć osób, jak nie - 8. Sorki :doh:

Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2009, 14:34

Jeśli nikt więcej się nie wycofuje to mielibyśmy 8 osób więc można na 2 auta jechać tylko trzeba się jakoś sensownie podzielić na 2 samochody więc słucham propozycji i trzeba to dziś ustalić. Z Gornem wcześniej ustawialiśmy się na 9 pod galerią Białą więc jak coś trzeba go powiadomić o zmianach planu.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
kiler_bandyta

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 września 2009, 17:36

Dla mnie bomba :) tylko teraz konkret gdzie sie ustawiamy :) ja tam proponuje pod escapada :D

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2009, 17:52

Z tego co mi mówił gil, to dziś raczej już nie będzie mieć dostępu do neta, więc propozycję swoją podał i dalej już udziału w dyskusji nie weźmie. Rozumiem że zbieramy się wszyscy i galeria biała mi akurat pasuje :D . Co do godziny to 9 wydaje się być trochę wczesną porą, ale nie mnie to dokładnie wiedzieć :P

I nie wyłamywać się ludzie!

Obrazek
Obrazek
gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2009, 18:39

ok to dzis moj ostatni wpis... to niech bedzie pod galeria biala o 9 i nie zmieniajcie juz lokalizacji bo trzeba juz sie na cos zdecydowac...

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2009, 19:41

UWAGA! Jest info od gila, iż się troszkę machnął i nie pasuje mu na 9 gdyż ma jakąś rozmowę o pracę. 10 (czy też może nawet troszkę przed-nie wiem) może być. Jak reszta uważa? Pasuje godz. 10?
Jeśli komuś się spieszy to można też ewentualnie zrobić tak, że Gorn przyjedzie na 9 i zabierze część osób, a reszta będzie czekać na gila na 10.
Piszta jak uważacie :)

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ