Polska - Irlandia Północna
Typ: Polska
1.50
Hiszpania - Belgia
Typ: Hiszpania
1.20
Rosja - Liechtenstein
Handicap 0:1
Typ: Rosja
1.12
AKO 2.02 za trochę grubszą forsę, stawiam teraz bo kurs na Polaków bardzo szybko spada...

zapomnij. tak jak pisałeś, trzeba mieć konta na stu bukach, w każdym wpłacić niezly kapitał i czekać na okazje, by ugrać dychę... buki nie są w ciemię bici, surebety to fikcja. Już predzej bym grał progresję na remis, równie pewny zysk, tylko trzeba mieć cierpliwość.białas pisze:a może ktoś jednak próbował?

na poczatku stwierdziłem, że to prawdziwa żyła złota, ale kiedy zagłębiłem się w temacie, okazało, że to trudniejsze niż się może wydawać. znaleźć sure beta nei jest trudno. trudności sprawiają jedynie sprawy organizacyjne, jak ww. wspomniana liczba potrzebnych kont i przede wszystkim, ogromnego kapitału. niemniej sure bety w okolicach 10-20% zdarzają się i nie zaprzeczysz, że to fikcja. zasadniczo są to oczywiste pomyłki buków (te w wysokości 2-3% to najzwyczajniejsze rozbieżności w typowaniu kursów, wystarczy poczytać, który buk zaniża kursy, a który zawyżą), które w nielicznych przypadkach są szybko weryfikowane i wtedy nici.pan Zambrotta pisze:zapomnij. tak jak pisałeś, trzeba mieć konta na stu bukach, w każdym wpłacić niezly kapitał i czekać na okazje, by ugrać dychę... buki nie są w ciemię bici, surebety to fikcja. Już predzej bym grał progresję na remis, równie pewny zysk, tylko trzeba mieć cierpliwość.białas pisze:a może ktoś jednak próbował?
Polecam stronkę http://surebety.pl/Start/Start.php, w końcu coś z punktu widzenia matematyka.

Chodzi o to, że stawiamy cały czas remis 1 druzyny co kolejke? Gdy przegrywamy, podwajamy w nastpnym zakładzie wpłacana kasę. Np.Shadow0700 pisze: Słyszałem o świetnym systemie opierającym się na progresji i stawianiu remisów, niestety nie znam szczegółów:(