Juve - Galata jednak nie na żywo :((
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nie bedzie transmisji LIVE z meczu JUVE - GALATA na polsacie sport. W tym tygodniu wszystkie gazety trąbiły ze bedzie, jednak dziś podczas oglądania skrótów zapowiedziali ze bedzie transmisja LIVE z meczu Bayern - Celtic.....no co za ludzie...a tak sie nastawiłem....retransmisja Juve ma być coś po 1 w nocy :?
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja całe szczęście nie mam takich problemów bo raz nie chodzę jeszcze do szkoły
i dwa nie mam kablówki a tym samym Polsatu Sport
Z jednej strony dobrze - mniej nerwów, z drugiej gorzej no ale mówi się trudno i żyje dalej 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Gianluigi
- Juventino
Dzisiaj napewno pokazuja Juventus - Galatasaray . Wszedzie jest tak napisane zobaczcie http://tv.wp.pl/program.html?T[station]=120 i wg. tygodnika pilkanozna tez jest mecz pokazywany przez Polsat Sport .
Sempre a Solamente Juventus!!!
- ToMeK
- Juventino
No oby to byla prawda ...Gianluigi pisze:Dzisiaj napewno pokazuja Juventus - Galatasaray . Wszedzie jest tak napisane zobaczcie http://tv.wp.pl/program.html?T[station]=120 i wg. tygodnika pilkanozna tez jest mecz pokazywany przez Polsat Sport .
- BIGGI
- Qualità Juventino
Przeciez napisałem ze WCZORAJ PODCZAS SKRÓTÓW zapowiadali mecz BAYERN - CELTIC LIVE. Zresztą w dzisiejszym PS tez jest Bayern - Celtic w artykule o LM. Bo w programie jest Juve - Galata.....ale kurde...czemu tak perfidnie zmienili ????
- Gianluigi
- Juventino
Oby to nie byla prawdaBIGGI pisze:Przeciez napisałem ze WCZORAJ PODCZAS SKRÓTÓW zapowiadali mecz BAYERN - CELTIC LIVE. Zresztą w dzisiejszym PS tez jest Bayern - Celtic w artykule o LM. Bo w programie jest Juve - Galata.....ale kurde...czemu tak perfidnie zmienili ????

Sempre a Solamente Juventus!!!