BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Winner
- Juventino
W sumie się pomyliłem Mu-Arsenal grają w sobotę :-D , więc lepiej dla nas ja szczerze nigdy w tych lokalach nie byłem więc nie wiem jak z oglądaniem meczy w tych miejscach a najbardziej liczy się komfort oglądania meczy więc jak chcecie gdzie indziej niż w Escapadzie to trzeba tak załatwić żeby było pewne. Ja jestem otwarty na nowe propozycje, jeśli wolicie tam nie ma problemu. Mecz jest na bank na canal plus sport 2. Więc trzeba się zdecydować i zrobić rezerwacje na około 7-8 osób. Ja jak już pisałem mogę skoczyć w piątek do Escapady zobaczyć czy nadal cyfrę mają i rezerwacje zrobić.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
proponuję w Escapadzie. zbierzemy się na mecz, to usiądzeimy wszyscy, pogadamy, ustalimy czy jest sens zmieniać miejsce. sprawdzimyczy mają PS i PSE, bo jeśli tak, to myślę, że szukanie nowego lokalu mija się z celem. za pozostaniem w Escapadzie przemawiają przede wszystkim rozmiary telebimu/ekranu/TV.
- KUZMA
- Juventino
spoko jezeli chodzi o BilardHAuse i Meesey to nie będzie problemu z rezerwacja gwarantuje poza tym W jednym i drugim LCD spore i komfort tez ok bo To bilardowe kluby wiec w mare cicho i spokojnie ... zawsze dobrze mieć alternatywę ... aaa w niedziele postaram się wpaść gdziekolwiek będzie meczyk
JUVE the best i love football
- KUZMA
- Juventino
Forza Juve do zboczenia na następnym meczu dziś ostro świętowałem %%%Zwycięstwo Juventusu i Lidera Swojej drużyny i o ile nie przeszkodzi mi BY BYć na meczach Krokusa i Juve to będę wpadał częściej poza tym mam nadzieje ze w tym tyg zapisze sie do fan Clubu Będzie co Świętować przy następnym meczu
pozdrawiam

JUVE the best i love football
- białas
- Juventino
no to w tej chwili mamy już razem z Tobą 6 osób, bo tak: Gorn, Judzio, Winner, ja, Ty się wybierasz i z tego co pamietam, to Dagmara się wahała nad wyjazdem, tak? bo jesli tak, to mamy 6 osób, więc do jednego samochodu nijak się nie pomieścimy. wychodzi na to, że 2 samochody, ale dobrze by było, gdyby jeszcze ktoś pojechał, zawsze to mniejsza składka na paliwo. nie wiadomo co z Tigmarem, może Kuźma lub pezet mieliby ochotę.gil pisze:Siemanko! Słuchajta: jeśli bedą chętni to ja tez biorę furę i jedziemy do Babska (pojadę na ruskiej ropie to będzie taniej) . Jeśli są chętni to piszcie i możemy śmigać...
ludzie pisać, bo do czwartku niewiele czasu.
EDIT: @Judzio, na moje oko to wychodzi 7 osób

Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2009, 21:12 przez białas, łącznie zmieniany 1 raz.