Znicz dla Gaetano/Wyjazd do Babska (3.09.2009)
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ze Śląska jedzie nas na pewno czterech tj ja, deejay, drozdi i leniup, który dojedzie do nas z Krakowa, oraz prawdopodobnie jeszcze Radek_88. Planuje w Babsku być już około 10-11, tak żebyśmy zdążyli odmalować krzyż, posprzątać całe to miejsce, umyć stare wieńce (jeśli będą się nadawać do tego) i przygotować jakąś miejscówkę na znicze.
- Siewier
- Administrator
Czy ktoś poza wyżej wymienionymi myśli jeszcze o wyjeździe? Chcielibyśmy wiedzieć mniej więcej ilu ludzi się spodziewać w czwartek.1-5. Siewier, DeeJay, Leniup, Drozdi, Radek_88 (?) (wyjazd z Lędzin/Tychów/Katowic)
6-15. Madzia, Alexa, Abdul, BIANCONERI, Pawciosss, Tasak, Chalres, Wojtek, juveluck (wyjazd z Poznania)
16. Mati (wyjazd z Łask)
17-22. Judzio, Gorn, białas, winner, francuz, gil (wyjazd z Białegostoku)
23-26. Bob Sapp, Polmos, Alexxxxx, bblackk/Matek (?) (wyjazd z Warszawy)
- paruf
- Juventino
Właśnie dokonałem przelewu, myślę, że nie dojdzie do 24:00 dnia dzisiejszego...Jeśli wam się uda to zapalcie znicz ode mnie (kasa powinna być zaksięgowana jutro), a jeśli nie to niech ta drobna suma przejdzie na cele statutowe.
- Siewier
- Administrator
Powiedziałbym, że liczy się jakość a nie ilośćMrówa pisze:96 osób...a lepiej nie będę komentował :roll:DeeJay pisze:Akcja "Znicz dla Gaetano" zakończona. Pod krzyżem zapłonie jutro 96 zniczy. Dzięki wszystkim, którzy wpłacili.

- JuveR
- Juventino
Na ponad 22 tysiące użytkowników to szału nie ma..Mrówa pisze:96 osób...a lepiej nie będę komentował :roll:DeeJay pisze:Akcja "Znicz dla Gaetano" zakończona. Pod krzyżem zapłonie jutro 96 zniczy. Dzięki wszystkim, którzy wpłacili.

- Gazda
- Juventino
Dziś dzień szczególny - 20 rocznica śmierci Gaetano Scirei. Zrobiłem krótki reserch po innych serwisach, czy ktoś o tym zdarzeniu pamięta i znalazłem tylko jeden ślad: http://www.11.pl/wiecie_znacie_pamietac ... h_drogach/
"Juve, storia di un grande amore - Juve, historia jednej miłości"
- Buri
- Juventino
Chciałem się odnieść do artykuły który przesłał @Gazda, a dokładniej filmiku który był tam zamieszczony. " Gaetano Scirea – tak grał…" - najgorsza kompilacja jaką widziałem. 3504 efektów specjalnych, a spirale na początku filmiku poprostu mnie rozwaliły.
Szkoda, że tak mało piszę się o śmierci tego piłkarza. Każde pierdnięcie Cristiano Ronaldo jest szerzej opisywane niż tragiczne śmierć tak wielkiego piłkarza.
Szkoda, że tak mało piszę się o śmierci tego piłkarza. Każde pierdnięcie Cristiano Ronaldo jest szerzej opisywane niż tragiczne śmierć tak wielkiego piłkarza.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero