Serie A (2): AS Roma 1-3 JUVENTUS
- Ein
- Juventino
Nie chce mi się pisać o meczu, bo już niektórzy to zrobili lepiej, jednak zastanawiają mnie komentarze "dlaczego nie gra Molinaro?"
Ogólnie De Ceglie na plus. Fakt, że Kutcher pod koniec dał się objechać dwa razy nie wiem jakiemu grajkowi z romy, jednak cała pierwsza połowa i do ostatnich 10 min przed zmianą jego gra była na równym, dobrym poziomie.
A Molinaro liczę, że ujrzę dopiero w pucharze włoch.

Ogólnie De Ceglie na plus. Fakt, że Kutcher pod koniec dał się objechać dwa razy nie wiem jakiemu grajkowi z romy, jednak cała pierwsza połowa i do ostatnich 10 min przed zmianą jego gra była na równym, dobrym poziomie.
A Molinaro liczę, że ujrzę dopiero w pucharze włoch.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Gajowy Marucha
- Juventino
A co mamy widzieć? Chodzi ci o flagę Legii? Co w tym dziwnego? Już myślałem, że tam gdzieś Grosso mignie na trybunachPETRONAS pisze:
Zobaczcie w 45 sekundzie co widzicie???

- JuveR
- Juventino
Ja w 45 sekundzie zauważyłem na pierwszym planie siwego, starszego człowieka z napisem A. S. ROMA 51 PHOTO.Gajowy Marucha pisze:A co mamy widzieć? Chodzi ci o flagę Legii? Co w tym dziwnego? Już myślałem, że tam gdzieś Grosso mignie na trybunachPETRONAS pisze:
Grosso pomiędzy ultrasami?

- JuveFilip_8_
- Juventino
Widac tam herb Legii ale oprocz tego gosciu wymachuje flaga polskiJuveR pisze:Ja w 45 sekundzie zauważyłem na pierwszym planie siwego, starszego człowieka z napisem A. S. ROMA 51 PHOTO.Gajowy Marucha pisze:A co mamy widzieć? Chodzi ci o flagę Legii? Co w tym dziwnego? Już myślałem, że tam gdzieś Grosso mignie na trybunachPETRONAS pisze:
Grosso pomiędzy ultrasami?

- iero10
- Juventino
Spaletti zrezygnował z funkcji trenera Romy. Po meczu z JUVE mówił o słabej formie drużyny, za co odpowiedzialny jest przede wszystkim trener.
Od następnej kolejki trenerem Romy ma być ......................... Claudio Ranieri. To powodzenia
Od następnej kolejki trenerem Romy ma być ......................... Claudio Ranieri. To powodzenia

- Bob
- Juventino
niech sie sprawdzie ale normalka po meczach z Juve to trenerzy przeciwników beda coraz czesiej rezygnować , Roma to dopiero początek
majac Brazylijski polot to Juve jest nie do ogrania .

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Vincitore
- Juventino
Siwy pewnie na wiosnę przyjedzie z Romą (o ile utrzyma posadę) i pianą w ustach do Turynu. Mam nadzieję że wyjedzie z podkulonym ogonem.
A swoją drogą szkoda że nie kolejkę wcześniej zwolnili Spalla, byłby wielki pojedynek z Siwym
.
A swoją drogą szkoda że nie kolejkę wcześniej zwolnili Spalla, byłby wielki pojedynek z Siwym