Polacy w ligach zagranicznych
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Możliwe, ze ten skończony dureń zniszczył karierę naszemu zawodnikowi. Ciarki przechodzą jak się na to patrzy. Strasznie, strasznie mi go szkoda. Zgadzam się z kolegą powyżej, że takim &$^#& powinno się zabierać karty zawodnicze.
- Zikson
- Juventino
Dwie praktycznie identyczne kontuzje miał Djibril Cissé, w 2004 i 2006 chyba, obecnie myka w Panathinaikosie, także głęboko wierze że i Wasilewski się wyliże.IGI pisze:Okropnie to wyglada, gorzej chyba od kontuzji Larssona, a juz na pewno Eduardo. Watpie, ze Wasyl wroci jeszcze do pilki. Swoje lata juz ma... Ehhh. Tragedia.
link na YT:
http://www.youtube.com/watch?v=L8GlTl2u ... L&index=36
- oliver
- Juventino
Gol Łukasza Piszczka:
Wichniarkowi coś nie idzie w Berlinie. Czyżby drugie podejście spalone?
Wasyl tragedia. Chyba koniec kariery. Ciężko to wygląda.
Wichniarkowi coś nie idzie w Berlinie. Czyżby drugie podejście spalone?
Wasyl tragedia. Chyba koniec kariery. Ciężko to wygląda.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Kuben
- Juventino
Tragicznie wygląda ta kontuzja Wasyla
co ten bambus chciał osiągnąć tak go faulując ? Brak słów na takich idiotów... tacy bezmózgowcy w krótką chwilę mogą zrujnować karierę i życie piłkarzowi :?

co ten bambus chciał osiągnąć tak go faulując ? Brak słów na takich idiotów... tacy bezmózgowcy w krótką chwilę mogą zrujnować karierę i życie piłkarzowi :?
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- piotrinho1234...
- Juventino
Ciekawe jak ten wariat skomentuje ten faul o ile to można nazwać faulem a raczej bezdennym przejawem idiotyzmu.Sprawca tej zbrodni powinien z własnej nieprzymuszonej woli zawiesić buty na kołku do końca kontuzji Wasyla o ile ta nie zakończy jego kariery.
- Kubba
- Juventino
Masakryczna jest ta kontuzja... Mam nadzieje, że Wasyl z tego wyjdzie dośc szybko ( 6 miechów?!
) i uda mu się zagrac na MŚ( o ile awansujemy, w co wierze). Co do piłkarza i kary. UEFA powinna dac pryzklad, ze za chamskie i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wejscia sie placi. A nie, ze odsuna go na 2 mecye i bedzie cacy...
Ehh... :doh:

Ehh... :doh:
- Łukasz
- Juventino
No cóż - trafiła kosa na kamień. Jeden bezmózgi brutal załatwił innego bezmózgiego brutala. Mała strata.
Choć wyglądało to paskudnie.
- Mrówa
- Juventino
Strzel sobie barana człowieku. Wasyl grał ostro, ale nigdy nikomu nogi tak nie zmasakrował.Łukasz pisze:No cóż - trafiła kosa na kamień. Jeden bezmózgi brutal załatwił innego bezmózgiego brutala.
Nie wiedziałem, że jesteś takim kretynem.Łukasz pisze: Mała strata.

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Łukasz pisze:No cóż - trafiła kosa na kamień. Jeden bezmózgi brutal załatwił innego bezmózgiego brutala. Mała strata.
LoL Łukasz jednak myślałem ,że jesteś bardziej inteligentny.
Mówisz mała strata to kto zagra za niego?
- ewerthon
- Juventino
Na dzień dzisiejszy nie mamy lepszego prawego obrońcy, więc jest to duża strata. Niedawno pojawiło się zainteresowanie nim, trenera Hull City. Wasyl mógłby grac w Premiership i jestem pewien, że by sobie tam poradził, bo to walczak jakich mało, ale jednocześnie nie jest takim kompletnym idiotą, żeby łamać ludziom nogi 
@down - wiem, że na gra na prawej stronie tylko szybko pisałem i jakoś tak wyszło

@down - wiem, że na gra na prawej stronie tylko szybko pisałem i jakoś tak wyszło

Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2009, 14:52 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- oliver
- Juventino
Wasyl gra na prawej stronie.ewerthon pisze:Na dzień dzisiejszy nie mamy lepszego lewego obrońcy, więc jest to duża strata. Niedawno pojawiło się zainteresowanie nim, trenera Hull City. Wasyl mógłby grac w Premiership i jestem pewien, że by sobie tam poradził, bo to walczak jakich mało, ale jednocześnie nie jest takim kompletnym idiotą, żeby łamać ludziom nogi
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- pałer_rendżer
- Juventino
Chłopie ogarnij się! Mała strata? Dla Ciebie na pewno... Wasilewski jakby nie patrzeć to pewny punkt reprezentacji Polski. To, że łapie dużo kartek nie świadczy, że jest "bezmózgim brutalem". Przypomnij mi 1 faul Wasyla choć w 50% tak brutalny.Łukasz pisze:No cóż - trafiła kosa na kamień. Jeden bezmózgi brutal załatwił innego bezmózgiego brutala. Mała strata.