Znicz dla Gaetano/Wyjazd do Babska (3.09.2009)
- gregor_g4
- Juventino
byc moze tez sie pojawie, ale to jeszcze nic pewnego i jak cos to bede miec 2 miejsca.
- drozdi
- Juventino
Siewier jadę
DeeJay ustąp miejsca z przodu

słyszałem, że boli Cię ręka i nie możesz prowadzić. No trudno zastąpię Cię skoro tak Ci zależySierwier pisze:W aucie będzie wyjątkowo ciasno, jedynie kierowca będzie miał pełny komfort jazdy jeśli nie liczyć marudnych pasażerów

- DeeJay
- Juventino
Nie jestem w stanie w tej chwili powiedzieć dokładnie ile jest wpłat, ale póki co idzie średnio.JuveR pisze:No ja już również wpłaciłem. Możnaby się dowiedziec jakie jest zainteresowanie tą akcją? Tzn. ile osób już wpłaciło...
- tabo89
- Juventino
- JuveR
- Juventino
Własnie aż dziw bierze, że idzie tak (jak to napisał Dragon) średnio... Nawet po tym temacie widać, że coś nie bardzo idzie. Ja również osobiście nie mam szans się pojawić, bo zaczyna się szkoła ( :doh: ). No nic, jeszcze jest sporo czasu. Może się coś rozkręci akcja 

- Abi
- Juventino
Jakby tam zginął Del Piero albo chociaż Zidane(odpukać x2), to wpłaty by szły tak ostro, że zablokowałyby serwer banku. A to tylko Scirea, więc...JuveR pisze:Własnie aż dziw bierze, że idzie tak (jak to napisał Dragon) średnio... Nawet po tym temacie widać, że coś nie bardzo idzie. Ja również osobiście nie mam szans się pojawić, bo zaczyna się szkoła ( :doh: ). No nic, jeszcze jest sporo czasu. Może się coś rozkręci akcja
- filipek171
- Juventino
Ja nie moge być, ale wpłace kase na znicz...
Czy jak wpłace w poniedziałek to zdąży dojść.?
Czy jak wpłace w poniedziałek to zdąży dojść.?
- juveluck
- Juventino
Z Poznania jedziemy na dwa samochody w składzie: Madzia, Alexa, Abdul, BIANCONERI, Pawciosss, Tasak, Chalres, Wojtek, Ja.
Ekipie poznańskiej przypominam, że zbiórka w komplecie o 11.00 na rondzie Rataje.
Ekipie poznańskiej przypominam, że zbiórka w komplecie o 11.00 na rondzie Rataje.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!