LaLiga
- Alexxxxx
- Juventino
Oj RadeKas forumowiczki JP. Przecież chyba nie bedziesz oceniał chłopców :roll: , no moze, ale nie sadze, ze nalezysz do tych no wiesz p*******. Ale forumowiczki mozemy ocenic.Zobacze wreszcie jak wyglada Medi i czy Gina jest taka łądna jak na fotce :twisted: .No i oczywiście inne.Moze sie okaże, ze mymy Miss World na forumRadeKas pisze:Chyba wsrod goryli w zoo. Ze o Zidanie to nawet nie wspomne 8) 8) A ten temat o njladniejszej forumowiczce to mi sie podoba :twisted: :twisted: .

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Ktos sobie jaja robil przy tym wybieraniu. Ale luz wygral Beckham bo nie ja nie gram na Europejskich boiskach inaczej nie mial by sznas. A dopuki dopoty nie ma mnie to ktos z Juve powinien wygrywac 

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- RadeKas
- Juventino
Eeeee, sory Alexxxxx ale o co ci chodzi. Czemu mnie o to podejrzewasz??. Przeciez napisalem ze temat o najladniejszej forumowiczce mi sie podoba :? . Wytlumacz mi o co ci chodzi, bo chyba nie rozumiem.Alexxxxx pisze: Oj RadeKas forumowiczki JP. Przecież chyba nie bedziesz oceniał chłopców :roll: , no moze, ale nie sadze, ze nalezysz do tych no wiesz p*******. Ale forumowiczki mozemy ocenic.Zobacze wreszcie jak wyglada Medi i czy Gina jest taka łądna jak na fotce :twisted: .No i oczywiście inne.Moze sie okaże, ze mymy Miss World na forum. Prosze was dziewczyny dajcie któremuś fotki( z forum)
np. Mi
. A potem ząłożymy temat ja umieszccze fotki gdzies na serwerze.I wszyscy ( tylko z forum
) obejrzą was i beda tylko mówić pierwsze miejsce :twisted: . A potem sie sumuje i powie, która pierwsza.
srali muszki będzie wiosna
- Alexxxxx
- Juventino
RadeKas przecież cie nie podejrzewam o to.W końcu jestesmy chyba kumpalmiRadeKas pisze:Eeeee, sory Alexxxxx ale o co ci chodzi. Czemu mnie o to podejrzewasz??. Przeciez napisalem ze temat o najladniejszej forumowiczce mi sie podoba :? . Wytlumacz mi o co ci chodzi, bo chyba nie rozumiem.Alexxxxx pisze: Oj RadeKas forumowiczki JP. Przecież chyba nie bedziesz oceniał chłopców :roll: , no moze, ale nie sadze, ze nalezysz do tych no wiesz p*******. Ale forumowiczki mozemy ocenic.Zobacze wreszcie jak wyglada Medi i czy Gina jest taka łądna jak na fotce :twisted: .No i oczywiście inne.Moze sie okaże, ze mymy Miss World na forum. Prosze was dziewczyny dajcie któremuś fotki( z forum)
np. Mi
. A potem ząłożymy temat ja umieszccze fotki gdzies na serwerze.I wszyscy ( tylko z forum
) obejrzą was i beda tylko mówić pierwsze miejsce :twisted: . A potem sie sumuje i powie, która pierwsza.
ale nie sadze, ze nalezysz do tych no wiesz p*******
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- RadeKas
- Juventino
No tak, ale mnie ciekawi o co wogle chodzi. Zdaje mi sie ze zle mojego posta przeczytales, albo ja nie moge zauwazyc w nim jakiejs literowkiAlexxxxx pisze:RadeKas przecież cie nie podejrzewam o to.W końcu jestesmy chyba kumpalmiW końu napisałem :
ale nie sadze, ze nalezysz do tych no wiesz p*******
srali muszki będzie wiosna
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
hłe hłe panowie nie nam to oceniac...
a swoja droga to te wybory tak jak wybory miss swiata - wyjde na ulice i w 5 minut kogos ladniejszego znajde...
PS: ktos tu ma obrazek pippy w stroju juve - gosciu blagam oszczedz nas...
a swoja droga to te wybory tak jak wybory miss swiata - wyjde na ulice i w 5 minut kogos ladniejszego znajde...
PS: ktos tu ma obrazek pippy w stroju juve - gosciu blagam oszczedz nas...
calma calma
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Aleście się rozoochocili
Straszne jak to ludzie kochają zbaczać z tematu :twisted: Ja osobiście wątpię czy ten pomysł przejdzie.
Dwa tak Juveluck to ty powinieneś wygrać bankowo bez dwuch zdań

Dwa tak Juveluck to ty powinieneś wygrać bankowo bez dwuch zdań

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Ironek
- Juventino
hahahahahahaha. OM wygrywa z realem 1-0 Bosh jak dobrze, mam nadzieję że Olimpique wygra.
o qrde, a tak się cieszyłem, ale brama Roberto Carlosa. 1-1
o qrde, a tak liczyłem na OM. głupia łysa małpa ronaldo strzekliła na 2-1
o qrde, a tak się cieszyłem, ale brama Roberto Carlosa. 1-1
o qrde, a tak liczyłem na OM. głupia łysa małpa ronaldo strzekliła na 2-1