TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- cieslik
- Juventino
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć, dokąd chodzicie na te mecze i czy czasem nie zechcecie kopać legionisty, który chciałby do Was dołączyć?
Czułbym się zdecydowanie lepiej oglądając mecze z innymi kibicami z czarno-białym sercem. :lol:
Edit: Acha, czy bywa na tych meczach ktoś niepełnoletni? Żebym nie musiał sam siedzieć przy napoju bezalkoholowym, of course.
Chciałbym się dowiedzieć, dokąd chodzicie na te mecze i czy czasem nie zechcecie kopać legionisty, który chciałby do Was dołączyć?

Czułbym się zdecydowanie lepiej oglądając mecze z innymi kibicami z czarno-białym sercem. :lol:
Edit: Acha, czy bywa na tych meczach ktoś niepełnoletni? Żebym nie musiał sam siedzieć przy napoju bezalkoholowym, of course.

"Od kiedy przybyłem do Juventusu cel na każdy sezon jest jeden - zdobycie scudetto. Dlatego niezrealizowanie go traktuje jako porażkę." M.Camoranesi
- Brutalo
- Juventino
Hoho, witamy w naszym gronie 8). Na mecze generalnie śmigamy do baru na Strumykowej (najbliższy bar od Empiku na Starówce). Obawiam się że będziesz jedynym osobnikiem przy coca-coli, choć jeśli myślisz że Pani barmanka wylegitymuje Cię to... :roll: albo ktoś na życzenie zakupi... dwie warki :lol:cieslik pisze:Witam!
Chciałbym się dowiedzieć, dokąd chodzicie na te mecze i czy czasem nie zechcecie kopać legionisty, który chciałby do Was dołączyć?![]()
Ze względu na derby z ... tymi tam :lol: pewnie pub będzie zarezerwowany i Roma odpada ale nie wiadomo. Pan Rezerwacja prosi o monitorowanie topicu

- cieslik
- Juventino
To miało być jedynie podkreślenie mojej niepełnoletności, gdyż nie miałbym zamiaru siedzieć podczas meczu bez %
Lecz jeśli chodzi o warki, to zdecydowanie bardziej lubuję w czarnym Specjalu 
Rozumiem, że z powodu mojej sypmatii (aczkolwiek niedużej) do Legii nic mi nie grozi? :C

Rozumiem, że z powodu mojej sypmatii (aczkolwiek niedużej) do Legii nic mi nie grozi? :C
"Od kiedy przybyłem do Juventusu cel na każdy sezon jest jeden - zdobycie scudetto. Dlatego niezrealizowanie go traktuje jako porażkę." M.Camoranesi
- evilboy
- Juventino
@Kuba: nie wyskakuj tak z tym, że Pani Basia od razu sprzeda, bo nie wiadomo, ile kolega ma lat (albo na ile wygląda):P
Nie wie ktoś czy będą Apatory w TV?

Większość z nas ma stosunek do polskiej piłki taki, jak przedstawił to kolega poniżej, więc na tym naszym koślawym ligowym podwórku kibicuj sobie komu chcesz
Nie wie ktoś czy będą Apatory w TV?
Zależy na kogo trafisz :twisted: Ogólnie to do Legii nic nie mamy, gorzej jakbyś był za interemcieslik pisze:Rozumiem, że z powodu mojej sypmatii (aczkolwiek niedużej) do Legii nic mi nie grozi? :C
Polonia?bloktorun pisze:Nie zrobimy na Ciebie zasadzki z... kto jest wrogiem Legii ?
Większość z nas ma stosunek do polskiej piłki taki, jak przedstawił to kolega poniżej, więc na tym naszym koślawym ligowym podwórku kibicuj sobie komu chcesz
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2009, 22:54 przez evilboy, łącznie zmieniany 4 razy.
- Brutalo
- Juventino
A co mnie Legia obchodzi ? Mam... wodnisty stosunek do całej polskiej piłki. W sumie nie wiem po co o tym piszesz ale luz. Nie zrobimy na Ciebie zasadzki z... kto jest wrogiem Legii ?cieslik pisze:To miało być jedynie podkreślenie mojej niepełnoletności, gdyż nie miałbym zamiaru siedzieć podczas meczu bez %Lecz jeśli chodzi o warki, to zdecydowanie bardziej lubuję w czarnym Specjalu
Chyba derbów nie ma w TV, tak więc szanse meczu rosną, rosną...
- Brutalo
- Juventino
Idziemy na mecz. Bar na strumykowej, ustawiamy się przed 18/o 18 już w pubie ( 20 metrów od empiku). Pozdrawiam
edit. Jak by ktoś i tak nie wiedział gdzie to jest to na pw wysle nr tel.
edit. Jak by ktoś i tak nie wiedział gdzie to jest to na pw wysle nr tel.
- Gozzer
- Juventino
Witam
Ja również z chęcią wybiorę się na mecz Juve.
Mogę prosić o jakieś namiary wrazie problemów z odnalezieniem wspomnianego wyżej pubu?
Czy ktos może z obecnych fanów Juve w Toruniu nie pochodzi czasem z Rypina??
Pozdrawiam
Ja również z chęcią wybiorę się na mecz Juve.
Mogę prosić o jakieś namiary wrazie problemów z odnalezieniem wspomnianego wyżej pubu?
Czy ktos może z obecnych fanów Juve w Toruniu nie pochodzi czasem z Rypina??
Pozdrawiam
I am the master of my fate.
I am the captain of my soul.
- Brutalo
- Juventino
Ustawka żeby było prościej pod Empikiem na starówce (przed 18, czekamy do za 17:55). Każdy chyba wie gdzie, a jeśli nie, to od Placu Rapackiego idzie Szeroką cały czas prosto. Trafi jak po sznurku. Mogę zaliczyć lekki poślizg, ale Evilboy w barwach powita starych i nowych Juventino. Tak więc do zobaczenia 8)
- God
- Juventino
Haha lista byla specjalnie taka optymistczna, wiedzialem, ze ktos sie "przyczepi" do tego =] szkoda mcshrooma no ale widze 2 nowych kolegow ma zamiar pojawiac sie na meczach... wiec moze bedzie ok i uda sie na lepszy mecz w trakcie sezonu zebrac w 10? a moze i 11
i uda sie zapelnic ta liste ;>
Co do kolegi co jest za Legia, to przeciez jestesmy kibicami Juventusu przede wszystkim, z Legia mamy zgode (co osobiscie udalo mi sie w Warszawie zaobserwowac jak raz wozilem sie tam z szalikiem Juve hehhe)
Ja przed chwila ogarnalem, ze ten mecz o 18 a nie o 20:30 wiec sie szykuje i ide do was
1. bloktorun
2. evilboy
3. God
4. cieslik
5. Gozzer
6. PrzemekN ?
7.
8.
9.
10.
11.

Co do kolegi co jest za Legia, to przeciez jestesmy kibicami Juventusu przede wszystkim, z Legia mamy zgode (co osobiscie udalo mi sie w Warszawie zaobserwowac jak raz wozilem sie tam z szalikiem Juve hehhe)
Ja przed chwila ogarnalem, ze ten mecz o 18 a nie o 20:30 wiec sie szykuje i ide do was

1. bloktorun
2. evilboy
3. God
4. cieslik
5. Gozzer
6. PrzemekN ?
7.
8.
9.
10.
11.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Gozzer
- Juventino
Fajny meczyk, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ekipa. Nie zapomnę okrzyków gdy don zdenko "tworzył" coś z piłką. Postaram się w miarę możliwości ( praca w weekendy i od października też szkoła) zaglądać na mecze.
Data 06.12.09 - normalnie wezmę wolne!!
Pozdro
Data 06.12.09 - normalnie wezmę wolne!!
Pozdro
I am the master of my fate.