Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach
- ArtHur
- Juventino
Lech pokazał jaki ma "wyśmienity" doping we Wronkach, słabiutko. Wisła? Ona ma dach nad sobą u siebie, więc ciężko stwierdzić. Jaga? Nie rozśmieszajcie mnie, wczoraj momentami było słychać tylko bęben w TV.
Cracovia? :rotfl: Widzew? Jak już oglądałem któryś z ich meczów, to doping trzeba było zapisać na spory plus.
Jeszcze napiszę o oprawie Widzewa. Dla mnie wielki lol. Widzew preferuje pokazywanie swojej nienawiści do ŁKS-u(i to w jaki sposób...KOMPROMITACJA) niż miłości do Widzewa, to coś takiego, jak Lech pokazał na oprawie zniszczoną Warszawę. No, ale niektórzy mają kuchenkę zamiast mózgu.
Cracovia? :rotfl: Widzew? Jak już oglądałem któryś z ich meczów, to doping trzeba było zapisać na spory plus.
Jeszcze napiszę o oprawie Widzewa. Dla mnie wielki lol. Widzew preferuje pokazywanie swojej nienawiści do ŁKS-u(i to w jaki sposób...KOMPROMITACJA) niż miłości do Widzewa, to coś takiego, jak Lech pokazał na oprawie zniszczoną Warszawę. No, ale niektórzy mają kuchenkę zamiast mózgu.
- D-Rose
- Juventino
120 minuta spotkania Bruggi z poznanskim Lechem.
Sekundy dzielą od rozpoczecia serii rzutów karnych. Kibice "Kolejorza"(uznawani za najlepszych w Polsce - przyp red.) zamiast dopingowac swoich ulubionców, i dodawac im otuchy przed decydujacymi, o ich losie w Lidze Europejskiej, chwilami... zaczynają "pozdrawiac" Legie :rotfl: :rotfl:
Dzięki chlopaki, ze w takich chwilach wazniejsze jest dowalenie Legii niż dopingowanie swojej druzyny. No ale coż, kompleksów sto(L)icy to wy sie chyba nigdy nie pozbedziecie. :rotfl:
a tak mnie naszlo jeszcze. Lech to chyba taka troszke lepsza odmiana Cracovii. Jedni wola obrazac Wisla, a drudzy(uwazajacy sie za najlepszych :rotfl:) wolą dopingować Legię
Sekundy dzielą od rozpoczecia serii rzutów karnych. Kibice "Kolejorza"(uznawani za najlepszych w Polsce - przyp red.) zamiast dopingowac swoich ulubionców, i dodawac im otuchy przed decydujacymi, o ich losie w Lidze Europejskiej, chwilami... zaczynają "pozdrawiac" Legie :rotfl: :rotfl:
Dzięki chlopaki, ze w takich chwilach wazniejsze jest dowalenie Legii niż dopingowanie swojej druzyny. No ale coż, kompleksów sto(L)icy to wy sie chyba nigdy nie pozbedziecie. :rotfl:
a tak mnie naszlo jeszcze. Lech to chyba taka troszke lepsza odmiana Cracovii. Jedni wola obrazac Wisla, a drudzy(uwazajacy sie za najlepszych :rotfl:) wolą dopingować Legię

- oliver
- Juventino
Coraz bardziej im się nasila.VirusT pisze:No ale coż, kompleksów sto(L)icy to wy sie chyba nigdy nie pozbedziecie. :rotfl:
Kiedyś zatrzymam czas
I na skrzydłach jak ptak
Będę leciał co sił
Mam tak samo jak ty...

Jak można ich nazywać najlepszymi kibicami

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Nevermind
- Juventino
Dwie fajne oprawy, racowisko i dobra organizacja.
Moim zdaniem zaprezentowali się dobrze a wy jesteście tak zakompleksieni i tak nie możecie się pogodzić, że Lech ma niezły doping iż piszecie pierdoły których czytać się nie da.
Nawoływanie do Amiki to szczyt zakompleksionego dzieciaka.
Paku to pewnie uważa, że Wisła ma najlepszy doping w Polsce
Brak obiektywizmu i stek bzdur.
Moim zdaniem zaprezentowali się dobrze a wy jesteście tak zakompleksieni i tak nie możecie się pogodzić, że Lech ma niezły doping iż piszecie pierdoły których czytać się nie da.
Paku to pewnie uważa, że Wisła ma najlepszy doping w Polsce

- paku
- Juventino
Tak masz rację.Nevermind pisze:Dwie fajne oprawy, racowisko i dobra organizacja.
Paku to pewnie uważa, że Wisła ma najlepszy doping w Polsce![]()
Dzieciaka ? A podasz mi na jakiej podstawie gra Lech w Ekstraklasie ? Krsy, i wszystkie wpisy w sądzie pochodzą od? Sam sobie dopowiedz. To samo tyczy się Polonii Dyskobolia.
A czemu Ty ich bronisz?

"Niech zdechnie Lech, mały kolejarz kks."
- Nevermind
- Juventino
Dlaczego ich bronie? Bo nie mam kompleksów jak ty i potrafię przyznać, że obecnie mają najlepszy doping w Polsce. Nie interesuję mnie na jakiej licencji grają, podobnie jak Polonia.
Nie oceniam ich w tym momencie po przez pryzmat genezy kluby, lecz dopingu.
A oskarżanie kogoś o przerzuty to już akt desperacji. Szczególnie, że w mojej rodzinie zawsze liczył się tylko Widzew i już jako mały chłopiec w zaparte kibicowałem Widzewowi.
Nie oceniam ich w tym momencie po przez pryzmat genezy kluby, lecz dopingu.
A oskarżanie kogoś o przerzuty to już akt desperacji. Szczególnie, że w mojej rodzinie zawsze liczył się tylko Widzew i już jako mały chłopiec w zaparte kibicowałem Widzewowi.
- paku
- Juventino

To miała być forma ironii, nie denerwuj się J90 :-)
A widzisz. I tu się różnimy. Co byś powiedział gdyby Widzew przyjął fuzje dajmy na to z Wisłą Płock, zostało by zmienione Logo, barwy, etc. Trochę to dziwne by było. I w dodatku zamiast Nazwy Widzew Łódź, była by Petrochelka Łódź. Wiem że przykład raczej nie realny, ale podaje tylko przykład.
Ps. Pytanie do Legionistów. Co było śpiewane zaraz po minucie ciszy ?
- Nevermind
- Juventino
Nie akceptowałbym żadnej fuzji typu Zawiszy Bydgoszcz 2 ( Kujawiak i Zawisza), Pogoni Szczecin ( Piotrcovia i Pogoń), Polonii Warszawa ( Dyskobolia, Pogoń).
Jednak dla mnie nie ma to żadnego znaczenia. Oceniam tylko i wyłącznie postawę kibiców Lecha. Moim zdaniem na ten moment są najlepsi w Polsce. Wisła i Legia nie robią kompletnie nic, żeby dorównać poziomem dopingu - Lechowi.
Co nie zmienia postaci rzeczy, że kibice Lecha są pyszni, pewni siebie i zarozumiali.
Jednak dla mnie nie ma to żadnego znaczenia. Oceniam tylko i wyłącznie postawę kibiców Lecha. Moim zdaniem na ten moment są najlepsi w Polsce. Wisła i Legia nie robią kompletnie nic, żeby dorównać poziomem dopingu - Lechowi.
Co nie zmienia postaci rzeczy, że kibice Lecha są pyszni, pewni siebie i zarozumiali.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja również. Ale zanim zaczynam oceniać ich na podstawie dopingu czy liczb wyjazdowych oceniam ich na podstawie zachowania w stosunku do swoich barw i swojej historii. A oni dla mnie po fuzji z Amicą stali się śmieszni i swojej opinii nie zmienię. Nawet jeśli przez ich fanatyczny doping dachy na stadionach świata będą pękać to dla mnie zawsze będą tylko i wyłącznie kuchenkami.Nevermind pisze:Jednak dla mnie nie ma to żadnego znaczenia. Oceniam tylko i wyłącznie postawę kibiców Lecha. Moim zdaniem na ten moment są najlepsi w Polsce. Wisła i Legia nie robią kompletnie nic, żeby dorównać poziomem dopingu - Lechowi.
- oliver
- Juventino
Nie rusz KAZIKA nie rusz bo zginiesz!paku pisze: Ps. Pytanie do Legionistów. Co było śpiewane zaraz po minucie ciszy ?
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti