Szpital w Juve przed meczem LM ???
- bartol
- Juventino
Ogarnia Was cykoria! juventus to nie Wisła że nia ma dobrych rezerw. Z resztą o czym ja mówię. To sa wwszyscy gracze podstawowi tylko nie zawsze grają
A Edek nie jest bez formy tylko po prostu nie pasuje do ustawień Lippiego! Basta!

JUVE RULLEZ!!!

- BianconeriFan
- Juventino
4:0 to trochę jednak za dużo... nawet jak na Juve... Galata to nie amatorzy... 2:0 jest bardziej realne... Nie wierzę w ten szpital - liczę, że i Trezegeut zagra (60%), i Legrotaglie (50%) - pozatym mamy dobrych zmienników, więc chyba nie ma problemu... po przeczytaniu tytułu tego tematu bałem się, że połowa drużyny jest chora itp. Nie jest źle... FORZA JUVE :!: :!: :!:
- Johnny777
- Juventino
A może to zasłona dymna żeby się Turcy rozluźnili przed meczem za bardzo?
W końcu nie mamy takiej słabej ławki żeby dygać jeśli 3 zawodników wypada. Będzie dobrze - a jutro się okaże ile z tych iformacji jest prawdziwych.

- kouba
- Qualità Juventino
damy rade , nie z takimi zespołam wygrywaliśmy w osłabieniu :!: były gorsze oslabienia i mocniejsi rywale :!: to galatasaraj nie jest znowu takie silne, w lidze wkącu przegrało z jakimś nieznanym zespołem :!:
NIe ma sie co martwić i jeszcze przeceiz juve ma szeroką kadre :!: 

- Alexxxxx
- Juventino
Oj nie dobrze sie dzieje.Mam nadzieje, że sie wykurują.Treze tak się zgiął noga jak Vieriemu z Jugosławią.Zobaczymy, niech im zdrowie dopisze.Tylko nie wiem kiedy Legrotagllie doznał tego urazu.Ciekawe.Oglądałem mecz i nie pamietam :roll: .Mam nadzieje, że to taka taktyczna zagrywka :twisted:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli