Ekstraklasa 2009/2010
- pawełek89
- Romanista

paku pisze:A transmisja w TV jest ? Bo tam ją będzie oglądałpawełek89 pisze:MOTOR LUBLIN-Widzew 2wrzesnia Juventino90 zapraszamy i nie zapomnijcie no wiecie czego![]()
prawdopodobnie bedzie transmisja wiec zycze milego ogladania J90
Postaramy się nie przegonić was ponownie z waszego stadionu .
Żałosne..
widac,ze cie rok temu nie bylo.(chcesz poznac szczegoly spytaj sie kumpli co maja cos do powiedzenia w twoim klubie jak masz takich
a kto przed kim uciekal furami w Łęcznej?.
koniec rozmywania tematu jak cos nie jasne zapraszam na pw.
jak ktos mialby zasilic elite to nie wy tylko ŁKS wam sie nie nalezy.Kiedy bedziemy mieli zwiazek i rozgrywki ligowe profesjonalne? :doh:
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2009, 19:52 przez pawełek89, łącznie zmieniany 3 razy.

- ArtHur
- Juventino

Piast Kobylin 3 - 1 Zagłębie Lubin :rotfl: :rotfl:
Dodam, że Piast gra w 4 lidze, jest klubem amatorskim no i Kobylin leży niedaleko miasteczka moich dziadków, więc jestem podwójnie szczęśliwy. A i Zagłębie grało podstawowym składem.
Dodam, że Piast gra w 4 lidze, jest klubem amatorskim no i Kobylin leży niedaleko miasteczka moich dziadków, więc jestem podwójnie szczęśliwy. A i Zagłębie grało podstawowym składem.
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Szczerze mówiąc nawet nie orientuje się już w tej chwili za co konkretnie ten Widzew był karany. Ta cała korupcja interesowała mnie w pierwszych miesiącach działań wrocławskiej prokuratury. Potem zacząłem się w tym wszystkim gubić, a następnie mało mnie to już interesowało. Ja po prostu ciesze się, że jest szansa na utarcie nosa leśnym dziadkom. Pewnie owe leśne dziadki mają to w głębokim poważaniu bo zdają sobie sprawę, że tylko armagedon może ich zrzucić z ciepłych stołków, ale zawsze to krok do przodu.paku pisze:Gdyby nie kupczyli i nie handlowali meczami nikt by do nich nie miał pretensji.Ultras pisze:Mimo, że za Widzewem nie przepadam to trzymałem mocno za nich kciuki w tej sprawie (i to samo tyczyłoby się każdego innego klubu). Czy PZPN wydał już jakieś oświadczenie w tej sprawie?
Piękny mamy burdel w rodzimym futbolu, piękny!
A tak przy okazji jak już się Paku nawinąłeś to napisz mi jak wygląda sprawa z wejściem na stadion w Sosnowcu. Na Ludowy mam jakieś 40-50 km i chętnie wybrałbym się na mecz Wisły, ale z tego co się orientuje to bilety sprzedawane są tylko w Krakowie i tylko w zestawie z przejazdem. Jak to w rzeczywistości wygląda? Jest możliwość dojazdu na własną rękę?
- paku
- Juventino

Ultras,
tak bilety można nabyć w Krakowie w pakiecie z przejazdem pociągiem. Możesz kupić ów pakiet i nie jechać pociągiem, i zostawić auto na parkingu. Jednak przestrzegam przed takim zachowaniem, Zagłebie niestety nie śpi, i wykorzysta każdą okazje na zdewastowanie samochodów. Sam podczas meczu Zagłębie-Wisła straciłem szybę
J90, nie troszcz się o moje kartki
tak bilety można nabyć w Krakowie w pakiecie z przejazdem pociągiem. Możesz kupić ów pakiet i nie jechać pociągiem, i zostawić auto na parkingu. Jednak przestrzegam przed takim zachowaniem, Zagłebie niestety nie śpi, i wykorzysta każdą okazje na zdewastowanie samochodów. Sam podczas meczu Zagłębie-Wisła straciłem szybę
J90, nie troszcz się o moje kartki
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Heh domyślam się, że blachy Twojego auta zaczynają się od "KR", więc nie ma się co dziwić ;p Myślę, że moje szyby mają większe szanse na przeżycie;)paku pisze:Ultras,
tak bilety można nabyć w Krakowie w pakiecie z przejazdem pociągiem. Możesz kupić ów pakiet i nie jechać pociągiem, i zostawić auto na parkingu. Jednak przestrzegam przed takim zachowaniem, Zagłebie niestety nie śpi, i wykorzysta każdą okazje na zdewastowanie samochodów. Sam podczas meczu Zagłębie-Wisła straciłem szybę :D
- Nevermind
- Juventino

J90?
Ja nie patentuje ksywek podobnych do CR7, CR9 czy R10.
Skoro został zaczęty temat PP. Jastrzębie-Widzew 3-4.
Lenie, ot co ! Mieli sytuacji na dwucyfrowy wynik a skończyli strzelać już w pierwszej połowie. GKS 3 okazje i trzy wykorzystane. Cieszy awans, bo PP to priorytet dla Widzewa. Na meczu mnie nie było więc sytuacji nie przedstawię.
A co do meczu w Lublinie nie mam pojęcia, czy na nim będę. Czas pokaże..
Ja nie patentuje ksywek podobnych do CR7, CR9 czy R10.
Skoro został zaczęty temat PP. Jastrzębie-Widzew 3-4.
Lenie, ot co ! Mieli sytuacji na dwucyfrowy wynik a skończyli strzelać już w pierwszej połowie. GKS 3 okazje i trzy wykorzystane. Cieszy awans, bo PP to priorytet dla Widzewa. Na meczu mnie nie było więc sytuacji nie przedstawię.
A co do meczu w Lublinie nie mam pojęcia, czy na nim będę. Czas pokaże..
- Corcky
- Juventino

Werdykt do wykonania natychmiast jest taki, że Widzew został bezprawnie ukarany. Cała procedura karania łódzkiego klubu odbyła się bezprawnie. I niesłusznie gra teraz na zapleczu ekstraklasy. Ostateczny werdykt? Teraz Wydział Dyscypliny może jedynie dowalić punkty karne.Pawełek pisze:Prawo nie działa wstecz. Te nasze dyskusje nie mają sensu. Najlepiej poczekać na ostateczny werdykt w sprawie i wtedy komentować.ForzaDelPiero pisze:Wczoraj TA uchylił degradację, uznając, że została ona wykonana zupełnie bezprawnie. Uzasadnienie tej nielegalności masz w moim wcześniejszym poście. Więc o co Ci chodzi?
No i tu się zgadzamy. Pytanie tylko, czemu czepiasz się Widzewa który to walczy o swoje, nie boi się pzpn-u, wygrywa walkę i piętnuje czarno na białym bezprawie panujące w związku.I tu jest właśnie problem. W tym kraju brakuje człowieka, który odważyłby się podjąć rękawice do walki z tym syfem..ForzaDelPiero pisze:Ultras zauważył jedną ważną rzecz. Wreszcie ktoś pokazuje, ze można walczyć z tym dziadostwem o nazwie pzpn. Wreszcie ktoś podjął rękawice i wygrał walkę. Minister, gdyby miał jaja, rozwiązałby ten cały związek - teraz okazja jest ku temu doskonała.
Z tego co wiem to Widzew wcale nie stroni od kary. Od początku byli gotowi poddać się karze pieniężnej i minusowych punktów. Więc to nie jest tak, że chcą się całkowicie wybielić. Tymczasem w postępowaniu nie mieli nawet fundamentalnego prawa do obrony i odmówiono im wglądu do pełnej dokumentacji. To nie jest normalne. Dziwisz się, że Widzew walczy o swoje?oliver pisze:Fakt masz racje. Gdzieś się rozpędziłem nie przeczytałem dokładnie. Ale nie zmienia to faktu, że mecze kupili i należy im się kara.
Jagiellonii zmieniono degradację na ujemne punkty i nikt nie robił wielkiego zamieszania.
Oczywiste jest, ze powstałby nowy. Putin się odważył i wyszło to Rosjanom na dobre. Fajnie, że ma być euro. Mnie jednak już nawet nie bawi, oglądanie Laty na czele naszej piłki. Że o reszcie tego syfu nie wspomnę...I co by zrobił. Powstał by nowy czy jak? Bo chyba bez związku nie może istnieć liga? Może też się boi o utratę Euro. Nie wiem czy dobrze myślę?Minister, gdyby miał jaja, rozwiązałby ten cały związek - teraz okazja jest ku temu doskonała.
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2009, 13:25 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.

Alessandro Del Piero ole!
- Nevermind
- Juventino

Na samym początku Widzew zaproponował 8 ujemnych punktów i grzywnę.
To odpowiednia kara dla popełnionego czynu, jedna osoba z zarzutami o korupcje Wojciech Szymański ( Bez skazania) i 4 mecze kupione przez tego pana.
Reasumując. Jaga kupowała więcej, Zagłębie kupowało więcej z wielkimi korzyściami jak i Korona. Okazuje się, że to Widzew dostał największą karę ze wszystkich klubów.
Jeszcze przed postawieniem zarzutów Widzewowi Michał Tomczak stwierdził, że zdegraduje klub i z powodu materiałów dowodowych dostarczonych na Widzew zrezygnował z wymówienia szefa WD.
Jego głupota teraz kosztuje wszystkich a najbardziej będzie kosztować PZPN.
To odpowiednia kara dla popełnionego czynu, jedna osoba z zarzutami o korupcje Wojciech Szymański ( Bez skazania) i 4 mecze kupione przez tego pana.
Reasumując. Jaga kupowała więcej, Zagłębie kupowało więcej z wielkimi korzyściami jak i Korona. Okazuje się, że to Widzew dostał największą karę ze wszystkich klubów.
Jeszcze przed postawieniem zarzutów Widzewowi Michał Tomczak stwierdził, że zdegraduje klub i z powodu materiałów dowodowych dostarczonych na Widzew zrezygnował z wymówienia szefa WD.
Jego głupota teraz kosztuje wszystkich a najbardziej będzie kosztować PZPN.
- Safin
- Juventino

Dokladniepaku pisze:Jeżeli nawet byście kupili 3 minuty doliczone w jakimś meczu, powinniście liczyć się z konsekwencjami.
a po za tym ludzie skad wy wiecie kto ile meczy kupowal, za ile jaki mial z tego zysk??
Ktos tu napisał ze prawo nie działa wstecz? dyskutowałbym!!
Po 3 to nie Widzew na pronowac wyrok tylko czekac na ostateczny werdykt.
I wezcie nie róbcie takiego syfu w tym temacie, bo to jest Ekstraklasa 2009/2010, a nie I liga. Cały czas korupcja, wyroki, PZPN, kazdy caly czas sie tylko powtarza...
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Wtórowałeś tak Interistom, gdy nas zdegradowano do niższej ligi w wyniku afery korupcyjnej czy tylko teraz grasz takiego kozaka?paku pisze:Kupczyki, kupczyki, kupczyki !
To oczywiste. Długo jeszcze będziemy na ten ostateczny wyrok czekać?pikito pisze:Po 3 to nie Widzew na pronowac wyrok tylko czekac na ostateczny werdykt.