LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Alexxxxx
- Juventino
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokladnie, gdzieś przeczytałem na forum, że mecz bedzie na canale 5, sam siebie i was wprowadziłem w błąd
Wielka szkoda.
Uwaga:
Jak pewnie szybko zauważycie troszkę
skróciłem ten temat - wcześniejsze posty nie zostały usunięte, a przeniesione do niewidocznej części forum. Gdyby ktoś chciał z jakiegokolwiek powodu przejrzeć poprzedniej posty to niech się ze mną skontaktuje.
/Siewier

Uwaga:
Jak pewnie szybko zauważycie troszkę
/Siewier

- agape82
- Juventino
jeszcze kilka godzin do pierwszego meczu
pewnie wszyscy mamy wielkie nadzieje na konkretne wyniki w tym sezonie, a że będzie to piękny sezon, to trzeba mieć te cztery kąty co by w spokoju aczkolwiek nie w ciszy oglądać mecze, także małe pytanko z mej strony: zniżki ustalone z menagerem obowiązują na ten sezon?

- CzarnyZkultury
- Juventino
byc ja pan CzarnyZkultury.
edit: jednak mnie nie bedzie.. pojawie sie dopiero w polowie pazdziernika na meczu. nieoczekiwany wyjazd za granice mi wypadl.
edit: jednak mnie nie bedzie.. pojawie sie dopiero w polowie pazdziernika na meczu. nieoczekiwany wyjazd za granice mi wypadl.
- STAN
- Juventino
nie wiem czy będe od poczatku, zobaczymy...mecz o 18 strasznie mi nie pasuję.... do menadżera jakoś musze zadzwonić i zagadać- myślę że nie będzie problemu ze zniżkami, na niedziele nie wiem czy jest sens vipa brac, osób będzie mało i pora też taka że smiało będzie wolna jakaś salka, nie wiem czy Japi będzie jest w Grecji, Czarny też gdzies wybył..
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Będę
o której wbijasz Dragon?