AKCJA-Vlepki!-WPŁATY !!
- gawron
- Juventino
Zrozum ich. Bez uprzedzenia nie odzywałeś się przez kilka dobrych dni... Ludzie martwią się o swój hajs - to chyba normalne. Sam miałem coś napisać, ale to i tak by nic nie zmieniło, więc się powstrzymałem.
A co do listów, to będą one wysyłane w kolejności takiej, jak na liście na pierwszej stronie, czy w kolejności przelewów?

A co do listów, to będą one wysyłane w kolejności takiej, jak na liście na pierwszej stronie, czy w kolejności przelewów?
- magosik
- Juventino
Gawron, jak bym wiedzial ze mi w kompa walnie, to bym Wam napisal 
Listy będą wysylane według kolejnosci, ale wiadomo że jesli ktos jeszcze nie wplacil, to mija kolejka i idzie nastepny.
Pozdro.

Listy będą wysylane według kolejnosci, ale wiadomo że jesli ktos jeszcze nie wplacil, to mija kolejka i idzie nastepny.
Pozdro.
Ti Amo Juventus !
- gawron
- Juventino
No wiadomo, że takich rzeczy się nie da przewidzieć. Chodzi mi o to, że ludzie martwili się o swoje pieniądze, dlatego był taki "szum". Świat (w tym internetowy światek) jest pełen naciągaczy, których mam nadzieję nie ma na tym forum, ale nigdy nic nie wiadomo..
W każdym razie wyjaśniło się, że Ty nie jesteś jednym z nich, więc..
..czekam na vlepy, bo jestem dość wysoko na tej liście. 8)

..czekam na vlepy, bo jestem dość wysoko na tej liście. 8)
- Hubson
- Juventino
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:) Martwilismy sie troche o nasz hajs ale magosik udowodnił że można mu ufać:) Nie zwiał z kasą tak jak to niektórzy pisali (mi to przeszło przez myśl) tylko sie wytłumaczył i zaczął konczyc to co zaczął:) Za to masz u mnie szacun 

- dav3d
- Juventino
A nawet jakby zwiał z kasą to wiadomo przynajmniej gdzie mieszka i można by najazd na chatę zrobić 

topboxing.pl zapraszam 

- tabo89
- Juventino
- magosik
- Juventino
Wiesz, na poczcie sterczałem ponad godzine i ze zmęczenia, poprostu nie pamietam czym je wyslalem, sorka
Od razu chce zaznaczyc, żeby koperte otwierać ostrożnie, gdyż vlepki są w kopercie luźne.

Od razu chce zaznaczyc, żeby koperte otwierać ostrożnie, gdyż vlepki są w kopercie luźne.
Ti Amo Juventus !
- tabo89
- Juventino
a to nie wiem
nawet sprawdzam teraz w cenniku i wychodzi mi tak, dla przesylki od 50 do 100 g:
gabaryt A:
ekonom: 3,90
prioryt: 4,60
gabaryt B:
ekonom: 4,20
prioryt: 5,20
to na bata będzie gabaryt A, bo nie jest ani duże ani grube.. chyba ze 4,10 już z kopertą może..
zresztą na potwierdzeniu nadania jeśli jest pieczątka PRIORYTET PRIORITAIRE to wiadomo, jeśli nie ma to ekonom
nie mów że dla każdego listu wypełniałeś taką małą karteczkę na polecony..
nawet sprawdzam teraz w cenniku i wychodzi mi tak, dla przesylki od 50 do 100 g:
gabaryt A:
ekonom: 3,90
prioryt: 4,60
gabaryt B:
ekonom: 4,20
prioryt: 5,20
to na bata będzie gabaryt A, bo nie jest ani duże ani grube.. chyba ze 4,10 już z kopertą może..
zresztą na potwierdzeniu nadania jeśli jest pieczątka PRIORYTET PRIORITAIRE to wiadomo, jeśli nie ma to ekonom

nie mów że dla każdego listu wypełniałeś taką małą karteczkę na polecony..