tatuaże
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
Cenowo jak wyszlo?? no i oczywiście jak czasowo, długo zeszło??
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Tez myslałem nad tym żeby zrobić 3 gwiazdke z czasem nad tymi dwiema , ale zobaczymy jak bedzie . mam nadzieje ze kiedys bede dorabiał czwartą gwiazdke
:)
Cenowo wyszło 250zł i trwało około 1,5 godz, koles mowil że moze byc 220zł , ale dałem 250zł, bo b yło wszytko gites , igły zmieniał na nówki dwa razy , prosto z paczki. Jak ściągnoł rekawiczke aby odebrac telefon to potem poszedł umyś rece i założył nowe rekawiczki , takiej higieny sie nie spodziewałem
. Polecam PSYCHO Tattoo w KATO,

Cenowo wyszło 250zł i trwało około 1,5 godz, koles mowil że moze byc 220zł , ale dałem 250zł, bo b yło wszytko gites , igły zmieniał na nówki dwa razy , prosto z paczki. Jak ściągnoł rekawiczke aby odebrac telefon to potem poszedł umyś rece i założył nowe rekawiczki , takiej higieny sie nie spodziewałem

- Winiar1989JuveForever
- Juventino
no efekt folii , tam mi sciaga skore i ogranicza ruchy , wkurzające jak cholera , ale jeszcze tylko do jutra do 14. Bez foli mi sie bardzo podobało jak mi odrazu pokazał po zrobieniu . Mam nadzieje że jak zejdzie opuchlizna to bedzie jeszcze lepiejKamex22 pisze:Wrzuć potem zdjęcie bez tej folii, bo póki co widać mniej więcej jak to wygląda, ale np literki, jedne są większe inne mniejsze, mam nadzieję, że to tylko efekt folii
- Lypsky
- Juventino
Tanio. Co do higieny to nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, w końcu facet "grzebał" w Twoim ciele, byłoby średnio przyjemnie gdyby robił to nie do końca czystymi dłońmi. Pokaż jak się zagoi, póki co wstrzymuję się z komentarzem.Winiar1989JuveForever pisze: Cenowo wyszło 250zł i trwało około 1,5 godz, koles mowil że moze byc 220zł , ale dałem 250zł, bo b yło wszytko gites , igły zmieniał na nówki dwa razy , prosto z paczki. Jak ściągnoł rekawiczke aby odebrac telefon to potem poszedł umyś rece i założył nowe rekawiczki , takiej higieny sie nie spodziewałem. Polecam PSYCHO Tattoo w KATO,
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Naprawdę tanio za tak duży tatuaż. Ja dałem tyle samo za 8 liter
Efekt fajny i wykonanie jak najbardziej dobre, jedyne do czego bym się przyczepił to, że gwiazdki nad naszym obecnym herbem- nie pasują jak tarcza Scudetto na koszulkach interu 8) Ale Tobie ma się podobać.

Efekt fajny i wykonanie jak najbardziej dobre, jedyne do czego bym się przyczepił to, że gwiazdki nad naszym obecnym herbem- nie pasują jak tarcza Scudetto na koszulkach interu 8) Ale Tobie ma się podobać.

- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Taki znowu duzy to on jest jestDragon pisze:Naprawdę tanio za tak duży tatuaż. Ja dałem tyle samo za 8 liter![]()

- Pinturicchio1987
- Juventino
- Monte Cristo
- Juventino
Zrob sobie tak jak ja dlugopisem w szkole robie. Zaczynajac na malym palcu prawej reki, konczac na malym lewym (omijajac kciuki) napisz sobie JUVENTUS, dajac litere na palecPinturicchio1987 pisze:Bardzo podobają mi się tatuaże wykonane na pięści, kjedna litera na jednym palcu. Chce sobie zrobić
4-literowy wyraz ale nie mam pomysłu. Oczywiście JUVE najlepsze by było, ale mam już JUVE PER SEMPRE
na przedramieniu. Może ktoś podda jakiś pomysł???

- Pinturicchio1987
- Juventino
- Kryształ
- Juventino
http://www.image-share.com/image.php?img=43/39.jpg
280 zl. Napis na zebrach wiec bolalo i to kur.. ewsko ale bylo warto.
- Pinturicchio1987
- Juventino
- Abi
- Juventino
"Nie ma boga prócz allaha,Pinturicchio1987 pisze:Możesz przetłumaczyć ;> ?http://www.image-share.com/image.php?img=43/39.jpg
a Mahomet jest jego prorokiem"