BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Judzio
- Juventino
Dagmaro oczywiście.
Przepraszam że tak późno, ale lepiej niż wcale
Zapraszam jutro, każdy przychodzi na własną odpowiedzialność gdyż z moim netem mogą różne rzeczy się dziać (ostatnio jak oglądaliśmy było w porządku).
Tak więc kto chętny proszę dać znać i widzimy się jutro Mickiewicza u mnie
Przepraszam że tak późno, ale lepiej niż wcale

Tak więc kto chętny proszę dać znać i widzimy się jutro Mickiewicza u mnie

- Winner
- Juventino
No Judzio szykuj pokój
. Ja i Tigmar już u Judzia byliśmy ale reszta chyba nie więc najlepiej będzie spotkać się w jakimś znanym wszystkim miejscu i udanie się razem do Judzia. Proponuje wejście do galerii Alfa od strony Mickiewicza ok godziny 20:20 piszcie czy wam pasuje, czy może jednak sami traficie.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Dagmara
- Juventino
@Judzio Zjawię się.
A jeśli będą jakieś nowe info odnośnie oglądania meczu u Judzia to będę wdzięczna jak jakaś dobra dusza mnie poinformuje na komórkę, gdyż dziś to ja będę w drodze cały czas i nie wiem, czy będę miała jeszcze chwilę, żeby na neta zajrzeć.
Z góry grazie i do zobaczenia! Sezon czas zacząć!
A jeśli będą jakieś nowe info odnośnie oglądania meczu u Judzia to będę wdzięczna jak jakaś dobra dusza mnie poinformuje na komórkę, gdyż dziś to ja będę w drodze cały czas i nie wiem, czy będę miała jeszcze chwilę, żeby na neta zajrzeć.
Z góry grazie i do zobaczenia! Sezon czas zacząć!

- KUZMA
- Juventino
Siema wszystkim ..... dawno mnie nie było na forum
nie dawno wróciłem z pracy zagranica
mam pytani da sie jeszcze zapisać do oficjalnego fan-Clubu Juve ?? i Czy planujecie jakieś spotkanie na mecz z Roma ?? Bo ja mogę zaproponować miejscowe w BilardHause spoko właściciel<znajomy> i miejscówka tez fajna <kanapy> tam maja Cyfre + ,a w Meesey 2bilardowym Klubie<ten sam właściciel> jest N <NKA>
i To pewna miejscówka nie było by problemu z rezerwacja
pozdrawiam i czekam na opinie

pozdrawiam i czekam na opinie
JUVE the best i love football
- Winner
- Juventino
Primo mógłbyś pisać bardziej składnie, lepiej by się to czytało. Oficjalnego fan clubu przez najbliższe 2 lata nie będzie bo się wypisaliśmy z DOC ale samo JPC istnieje i zapisy są do 30 września, więcej info tu http://club.juvepoland.com/news.php?id=186
Na meczu z Romą spotykamy się raczej w Escapadzie choć nad Twoimi propozycjami można się zastanowić zwłaszcza nad tym lokalem z n-sportem, najlepiej byłoby żebyś napisał jak tam z telewizorem(ekranem) jak duży itp. i oczywiście jak chcesz to wpadaj w niedzielę o 18. Myślę że może być potrzebna rezerwacja bo o tej porze gra MU-Arsenal więc bliżej weekendu się przejdę do escapady zrobię rezerwację.
Na meczu z Romą spotykamy się raczej w Escapadzie choć nad Twoimi propozycjami można się zastanowić zwłaszcza nad tym lokalem z n-sportem, najlepiej byłoby żebyś napisał jak tam z telewizorem(ekranem) jak duży itp. i oczywiście jak chcesz to wpadaj w niedzielę o 18. Myślę że może być potrzebna rezerwacja bo o tej porze gra MU-Arsenal więc bliżej weekendu się przejdę do escapady zrobię rezerwację.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- KUZMA
- Juventino
hej dzięki za info. w Meeseyu nie wiem jaki jest Tv ale pewnie LCd jakieś 30 parę czy 40 taki jest w BilardHause i tam na pewno nie było by problemu z rezerwacja nr,501227783 telefonu można jak coś rezerwacje robić...
ps.a na N<nce> tylko puchar włochy tak ?? bo LM na Polsacie ??
ps.a na N<nce> tylko puchar włochy tak ?? bo LM na Polsacie ??
- Judzio
- Juventino
na "n" także Liga Mistrzów i prędzej tam będziemy oglądać Juve niż w Polsacie.
Co do Masseya to byłem tam i mają telewizor czy też telewizory takiej wielkości mniej więcej jak w Knayu.
A co do Bilardhouse'a to chodzi o ten na warszawskiej tak ? Jeżeli jest tam taki telewizor czego nie widziałem to ja z chęcią, tym bardziej że tańsze piwo mają
Co do Masseya to byłem tam i mają telewizor czy też telewizory takiej wielkości mniej więcej jak w Knayu.
A co do Bilardhouse'a to chodzi o ten na warszawskiej tak ? Jeżeli jest tam taki telewizor czego nie widziałem to ja z chęcią, tym bardziej że tańsze piwo mają

- KUZMA
- Juventino
tak Judzio ten na Warszawskiej Bilardhouse , maja telewizor na prawo jak się wchodzi gdzie poczekalnia kanapy stoją..... tam jest Stół do pokera tez ale jakby trzeba było więcej miejsca to właściciel zabierze
chyba ze se pogramy
Tam wcześniej nr. podałem to jak coś to można przejść się na Rome spróbować
w każdym razie jest jakaś alternatywa ......