T-shirt & koszulki POLO-wasze projekty, nasza głowa!!!
- Hubson
- Juventino
drodzi mam nadzieje ze nie wykrakales ale mi też cos tu nie pasuje...:/ani na gg, ani na forum , ani na prv( JP)... nic:/ Miejmy nadzieje ze jest gdzies na wakacjach:/drozdi pisze:pewnie zawinął się z naszym hajsem :doh: żebym tylko nie wykrakał :?michal_os pisze:No właśnie, co z Nim jest? ma ktoś z Nim kontakt? :? magosik nam nagle zniknął
- Zikson
- Juventino
No co Wy z jakimś marnym tysiącem by mial nawiewać?? Może prędzej zrobił balange i teraz kombinuje jak hajs odzyskaćHubsonJUVE pisze:drodzi mam nadzieje ze nie wykrakales ale mi też cos tu nie pasuje...:/ani na gg, ani na forum , ani na prv( JP)... nic:/ Miejmy nadzieje ze jest gdzies na wakacjach:/drozdi pisze:pewnie zawinął się z naszym hajsem :doh: żebym tylko nie wykrakał :?michal_os pisze:No właśnie, co z Nim jest? ma ktoś z Nim kontakt? :? magosik nam nagle zniknął

- Brutalo
- Juventino
Oj nie przesadzajcie... Jak to przeczyta (jeśli...) to mu się przykro zrobi... Robi akcję a wy go o wałki oskarżacie :roll: Na początku tematu o vlepkach podał imię, nazwisko, adres, numer konta... Jak co to wiecie gdzie szukać :CZikson pisze:No co Wy z jakimś marnym tysiącem by mial nawiewać?? Może prędzej zrobił balange i teraz kombinuje jak hajs odzyskaćHubsonJUVE pisze:drodzi mam nadzieje ze nie wykrakales ale mi też cos tu nie pasuje...:/ani na gg, ani na forum , ani na prv( JP)... nic:/ Miejmy nadzieje ze jest gdzies na wakacjach:/drozdi pisze:pewnie zawinął się z naszym hajsem :doh: żebym tylko nie wykrakał :?
- Zikson
- Juventino
Nikt go nie okarża o nic (przynajmniej ja) ale jak się gdzieś wyjeżdża, czy coś, nie wiem co mu wypadło, jak się od ludzi kase wzięło trzeba napisać, że będę za tydzień, miesiąc, a tu cisza...bloktorun pisze:Oj nie przesadzajcie... Jak to przeczyta (jeśli...) to mu się przykro zrobi... Robi akcję a wy go o wałki oskarżacie :roll: Na początku tematu o vlepkach podał imię, nazwisko, adres, numer konta... Jak co to wiecie gdzie szukać :CZikson pisze:No co Wy z jakimś marnym tysiącem by mial nawiewać?? Może prędzej zrobił balange i teraz kombinuje jak hajs odzyskaćHubsonJUVE pisze:
drodzi mam nadzieje ze nie wykrakales ale mi też cos tu nie pasuje...:/ani na gg, ani na forum , ani na prv( JP)... nic:/ Miejmy nadzieje ze jest gdzies na wakacjach:/
- magosik
- Juventino
Jestem, jestem.Nie zniknąłem 
Niestety miałem problemy z prądem i komputerem.
Naszczescie już wszystko jest OK.
Vlepki wyśle w poniedzialek, a koszulka powinna być u mnie w kolejnym tygodniu.
PS.Wszystkich, którzy z różnych powodów jeszcze kasy nie wpłacili, prosze o jak najszybszą wpłate.
Wszystkich jeszcze raz przepraszam.

PS.Wszystkich, którzy z różnych powodów jeszcze kasy nie wpłacili, prosze o jak najszybszą wpłate.
Ti Amo Juventus !
- Majos
- Juventino
No to całe szczęście, że jesteś, czekamy na Vlepy i koszulkęmagosik pisze:Jestem, jestem.Nie zniknąłem

- Hubson
- Juventino
Też czekam na vlepki i najprawdopodobniej na koszulke:)MajosJuventino pisze:No to całe szczęście, że jesteś, czekamy na Vlepy i koszulkęmagosik pisze:Jestem, jestem.Nie zniknąłem
- J*kr*U*a*V*ki*E
- Juventino
a nie uwazacie, ze ten znaczek JUve troszke duzy jest??? Chetnie bylbym zainteresowany, ale chcialbym zobaczyc jak to na zdjeciu wyglada. pozdrawiam i czekam na jakis link