Trofeum Berlusconiego: Milan 1-1 (k:5-4) JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2009, 17:16

wloski pisze:Osoby piszące, że brakowało w podstawowym składzie DP, Giovinco czy Cáceresa to chyba, żyją w innym świecie niż nasz trener Ciro Ferrara, ja i ktoś tam jeszcze, odrzucie odżywki typu "Del Piero najlepszy piłkarz od 10 lat", żaden z tych 3 wymienionych wyżej nie należy się pierwsza 11, nawet legendzie Del Piero, którego wyrzuciłbym zaraz po Grygerze, razem z jego psychofanami, których już nie da się czytać, bądźcie raz obiektywni. Jeśli potraficie powiedzieć, że Trezeguet grał kaszanę, to też możecie powiedzieć, że DP gra? Nie ma co się oszukiwać.
Jeśli pijesz do mnie, a na to wygląda, to ja w kontekście tych zawodników o żadnej podstawowej 11 nie pisałem. Psychofan DP? Eee... Nie ciskaj się tak.
Nie zmienia to faktu, że nieobecność wymienionych przeze mnie zawodników w jakimś tam stopniu osłabiła drużynę. Caceres mógł spokojnie grać za Grygere (o którym wypowiadasz się w bardzo chłodnym tonie) albo DC, bo co takiego oni pokazali? Gio i DP zamiast VI albo Treze, bo co oni takiego pokazali? Żaden z nich absolutnie niczym mnie nie powalił, zagrać gorzej od nich byłoby prawdziwą sztuką wpisującą się w nurt turpizmu.
szczypek pisze: :roll:
:think:

figc1898

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2009, 00:07

Ja to pierwszy raz oglądałem Puchar Berlusconiego. Silvio i największe vipy na trybunach razem z Lippim to jest prawdziwe święto każdego kibica. Jestem jak najbardziej za tą grą jaką preferuje Ferrara i na pewno powalczymy o scudetto. Znów martwi mnie Trezeguet, który już chyba nie czuje gry i będzie to dla niego ostatni sezon w barwach Juve. Amauri jest teraz w najwyższej formie od kiedy jest u nas. Dobrze żeby utrzymał taką formę na dwa mecze w Rzymie. Obrona coraz pewniejsza a to zasługa oczywiście Fabio Cannavaro, którego krytykowałem za któryś tam mecz ale widzę że wszystko idzie w dobrym kierunku.

Obrazek
Obrazek
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2009, 19:10

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2009, 19:15

Bobek1991 pisze:Iago ?
Już było o tym pisane kilka razy. Iago został prawdopodobnie powołany na ostatnią chwilę na ten mecz, stąd też nasi geniusze wymyślili, żeby przerobić koszulkę Tiago, mają łeb nie ma co :smile:

Zablokowany