Szpital w Juve przed meczem LM ???
- BIGGI
- Qualità Juventino
Drugi zespół poprzedniej edycji Ligi Mistrzów Juventus Turyn ma spore kłopoty przed środowym meczem grupy D z Galatasaray. W ekipie z Turynu nie zagra bowiem trzech kluczowych graczy.
Francuski napastnik David Trezeguet,, włoski obrońca Nicola Legrottaglie i holenderski pomocnik Edgar Davids narzekają na drobne urazy.
Trezeguet narzeka na kontuzję uda, której nabawił się w niedzielnym meczu z Chievo. Legrottaglie ma naderwany mięsień a Davids narzeka na ból w kolanie.
Lippi ma problemy w formacji ofensywnej. Za Trezegueta nie będzie mógł zagrać Miccoli, gdyż sam ma kontuzję. Davidsa w środku pola prawdopodobnie zastąpi Stephen Appiah.
hattrick.pl
:? :? :? :? :? :? :?
Francuski napastnik David Trezeguet,, włoski obrońca Nicola Legrottaglie i holenderski pomocnik Edgar Davids narzekają na drobne urazy.
Trezeguet narzeka na kontuzję uda, której nabawił się w niedzielnym meczu z Chievo. Legrottaglie ma naderwany mięsień a Davids narzeka na ból w kolanie.
Lippi ma problemy w formacji ofensywnej. Za Trezegueta nie będzie mógł zagrać Miccoli, gdyż sam ma kontuzję. Davidsa w środku pola prawdopodobnie zastąpi Stephen Appiah.
hattrick.pl
:? :? :? :? :? :? :?
- RadeKas
- Juventino
Jak to przeczytalem, to jeszcze przez minute mialem opadnieta szczeke :? . Nosz za przeproszeniem kura jego mac, czemu ten pech nie chce sie id naszej kochanej druzyny odpie...rdzielic :? :? :? :? :? :? :? :?
srali muszki będzie wiosna
- Juverulez!
- Juventino
- BIGGI
- Qualità Juventino
Juverulez! pisze:Wątpie w iarygodność Hat-tricka, zobaczymy w meczu, ja sązde ze Trezeguet wystąpi, będzie dobrze gdzieś tak 2-1. DAMY RADĘ!
Ja tez wątpie.....w tą wiarygodność....
1. To Appiah teraz gra w podstawowej 11 a nie Davids
2. Treze raczej zagra
3. Miccoli nie ma kontuzji tylko jest po operacji
4. Szpital to za duzo powiedziane......
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
a wy w morde <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> opowiadacie... szczene to mozna bylo miec opadnieta tylko przed pamietnym meczem z MU..
a teraz? Treze pewnie zagra albo bedzie sie oszczedzal przed Roma...
Davids i tak by nie gral.. a Legro? Ja nie widzialem zeby cos mu bylo... a poztym jest Ciro... eh wy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jedne... JUVENTUS JEST? JEST! JUVENTUS GRA? GRA! JUVENTUS WYGRA? WYGRA! HIP HIP HURA HURA HURA!!!!!!!!!!
a teraz? Treze pewnie zagra albo bedzie sie oszczedzal przed Roma...
Davids i tak by nie gral.. a Legro? Ja nie widzialem zeby cos mu bylo... a poztym jest Ciro... eh wy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jedne... JUVENTUS JEST? JEST! JUVENTUS GRA? GRA! JUVENTUS WYGRA? WYGRA! HIP HIP HURA HURA HURA!!!!!!!!!!
calma calma
- malutki
- Juventino
Bardzo martwi mnie ta wiadomość. Wiadomo że davidsa zastąpi Appiah ale z bez Treze i Legro bedzie ciężko. A już tak sie cieszyłem że na początku sezonu Treze chwycił taka forme
Licze że Di vaio pokaz sie z równie dobrej strony jak w meczach przedsezonowych.

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Nie ma co dygać chopy
Przecież już nie takim składem się grało a co to dla Juve nawet gdyby........odpukać w niemalowane to nie boimy się tylko wierzymy wiara czyni cuda:) 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- - Bartek -
- Juventino
Takie pseudo-kontuzje jakos mnie nie przerazaja... przeciez po to mamy klasowych zmiennikow aby grali w takich sytuacjach. Dla mnie duzo wazniejszy jest mecz z Roma, wiec wolalbym zeby Trezegol sie oszczedzal. Di Vaio na Turkow! 
- Medi
- Qualità Juventino
O Treze też tu czytałam, że nie wiadomo czy zagra. Ale jeśli brakuje nam po jednym podstawowym na każdej pozycji i wpadamy w panike to sorki .... ale gdzie ta genialna polityka transferowa Moggiego? 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja przeczytałem newsa na JP i pisało, że występ Trezegueta i Legro stoi pod znakiem zapytania a w hattricku, już robią z nas szpital :? Ja w to niewieżę i utrzymuję swoje zdanie iż zobaczymy ich w środę na boisku.
Ni no co jak co rezerwy jak rezerwy ale tych zawodników poprostu niemoże zabraknąć w środowej konfrontacji z Galatą
Ni no co jak co rezerwy jak rezerwy ale tych zawodników poprostu niemoże zabraknąć w środowej konfrontacji z Galatą

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
BEDZIE DOBRZE mamy tak rowna druzyne ze napewno sobie poradzimy, dobrze ze ALEX gra bo on bedzie krolem strzelcow w LM a TREZEGUET w SERIE A.
WYGRAMY z gala 4:0
WYGRAMY z gala 4:0
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS