Płatne telewizje
- Gajowy Marucha
- Juventino
Swego czasu miałem Canal+ i byłem b. zadowolony. Najlepsze ligi, profesjonalni eksperci itd. Teraz mam Polsat Cyfrowy i TNK. Powiem jedno: nie bierz pod żadnym pozorem Polsatu. Całym czas na tych i polsat sport i ps extra leci tenis, golf, a ligi (z całym szacunkiem) holenderska, szkocka, belgijska, rosyjska, to nie to samo co angielska, włoska, hiszpańska. TNK ma dobrą cenę i nic poza tym. Na ogólnej Nce zawsze leciał mecz LM taki, jaki był na 2-ójce. Jest oczywiście TVP Sport, ale szczerze mówiąc, to słaba stacja :naughty:
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
To, ze pare razy sie zdarzylo, nie znaczy ze zawsze tak jest - dla TVP mecz jest wart transmitowania, gdy w którejs z druzyn gra rodak, albo chociaz siedzi na lawce. Dopiero wielki hit zmusza te madre glowy do podjecia bardziej rozsadnej decyzjimatijas pisze:Na ogólnej Nce zawsze leciał mecz LM taki, jaki był na 2-ójce. Jest oczywiście TVP Sport, ale szczerze mówiąc, to słaba stacja :naughty:

- Gajowy Marucha
- Juventino
1. LA masz na Eurosporcie, który jest chyba dostępny na każdej platformiebelial pisze:To, ze pare razy sie zdarzylo, nie znaczy ze zawsze tak jestmatijas pisze:Na ogólnej Nce zawsze leciał mecz LM taki, jaki był na 2-ójce. Jest oczywiście TVP Sport, ale szczerze mówiąc, to słaba stacja :naughty:Co do TVP Sport, to przydaje sie chociazby teraz, podczas mistrzostw swiata w LA.
2. Co do TVP S. - miałem na myśli samą piłkę nożną. Oczywiście pokazują m.in Puchar Włoch, ale to trochu

- blads
- Juventino
Zrażony sopcastem i innym internetowym badziewiem inwestuje w pakiecik canala... Głównie dla meczy juve, mam rozumieć że oglądne sobie tylko pojedynki domowe ? Reszta oferty też jest spoko w sumie więc napewno się opłaca a koszt 29 zł (bez hd) jest niczym wielkim
Takie pytanko jeszcze poza temat piłkarski....Co jeszcze można na tym sporcie oglądnąć ? I czy wogóle jest coś w pozostałych kanałach z pakietu Canal + ?

- meca
- Juventino
Albo mi się wydaje, albo w tym sezonie spotkań CL na TVP nie uświadczymybelial pisze:bedziesz mial do wyboru (LM): mecz na TVP, mecz na nSport, mecz na Polsacie otwartym.

Dodam jeszcze, że decydując się na 2 platformy (C+ i n, lub C+ i tnk) wystarczy nam jeden talerz z konwerterem typu twin. A gdy mamy tnk i c+ to możemy mieć nawet tylko 1 tuner, który obsługuje 2 karty

- Vincitore
- Juventino
Ja z całego serca polecam Multipakiet C+. Jest wart każdych pieniędzy, profesjonalizmem bije na głowe N i Polsat Cyfrowy. Daję Ci gwarancję że w weekendy jeżeli tylko zasiądziesz przed telewizorem nudził się nie będziesz.
- Pajo1906
- Juventino
A ja polecam Zakupienie Karty Satelitarnej do Komputera, np. Sky Star 2 (takową posiadam) koszt: 150 zł. Następnie bierzemy sharing i za grosze mamy pakiety jakie tylko chcemy. Ja osobiscie mam Cyfre+, Cyfrowy Polsat i TNK za 23 zł /mies. Oczywiście Wszystkie Full Pakiety:) W dodatku można sobie cofać i nagrywać.

- pan Zambrotta
- Juventino
My tu nie rozmawiamy o tym jak kraść, więc daruj sobie swoje przemyślenia.
- IronAdi
- Juventino
Ja polecam N'ke. Jezeli masz dobry internet, to kazdy mecz Juve praktycznie leci na Goal TV, albo innym programie w dobrej jakosci.
Na C+ leca mecze Juve te wazniejsze - ktore w Necie sa dostepne w wiekszosci w super jakosci (przy dobrym łączu).
Osobiscie polecam N'ke.
Z moich znajomych jako jedyny mam N i wszyscy zbiegaja sie do Mnie na mecze LM. Do tego ogladalem praktycznie wszystkie pojedynki Juve.
Ten Hymn.. ehh.. bezcenne na porzadnym 7.1
Na C+ leca mecze Juve te wazniejsze - ktore w Necie sa dostepne w wiekszosci w super jakosci (przy dobrym łączu).
Osobiscie polecam N'ke.
Z moich znajomych jako jedyny mam N i wszyscy zbiegaja sie do Mnie na mecze LM. Do tego ogladalem praktycznie wszystkie pojedynki Juve.
Ten Hymn.. ehh.. bezcenne na porzadnym 7.1

- Vincitore
- Juventino
Pytanie z nieco innej beczki, ale nie chciałem osobnego tematu zakładać.
Czy w związku ze zmianą godzin meczów Serie A program Queli Che il Calcio który był transmitowany co niedzielę na Rai Due o 15:00 znika? Bo w ten weekend go nie było.
Czy w związku ze zmianą godzin meczów Serie A program Queli Che il Calcio który był transmitowany co niedzielę na Rai Due o 15:00 znika? Bo w ten weekend go nie było.
- das241
- Juventino
szczerze to polecam ci CP chyba najlepsza oferta mecze juve będą z pewnością zawsze leciały na kanale polsat futbol bo wykupili kanał Juventusu większości powtórki ale zawsze coś , bardzo ciekawa oferta i chyba sam się skusze trochę będzie kosztować ale warto
link do całości jest w nim wypisane co ten nowy kanał będzie transmitować
http://newss.pl/content/view/5833/58/
Nowy kanał piłkarski Polsatu będzie miał także w swojej ofercie retransmisje meczów z kanałów klubowych następujących lig:
hiszpańskiej – m.in. Barca TV,
angielskiej – m.in. MUTV, Chelsea TV,
włoskiej – m.in. Inter TV, Juventus TV, Roma TV,
holenderskiej – m.in. Ajax TV.
link do całości jest w nim wypisane co ten nowy kanał będzie transmitować
http://newss.pl/content/view/5833/58/
das
- figc1898
- Juventino
Wszystko powróci po staremu we wrześniu. Czyli 7 meczy w niedzielę o 15:00 i ten program na Rai Due też wróci oraz jeden mecz o 20:45 i dwa w sobotę o 18:00 i 20:45. Dodatkowo Serie B będzie grało również po staremu czyli w sobotę o 15:30 a nie o 16:00 jak kiedyś. To wszystko we wrześniu. Tak zorganizowała to Lega-Calcio bo czytałem to na jej stronie. A wszystko to przez SKY Italię, która żądała takich decyzji. Pewnie dlatego, że trwają wakacje i więcej ludzi może przyjść na mecze wieczorne niż na popołudniowe również ze względu na upały panujące w tym okresie w Italii.Vincitore pisze:Pytanie z nieco innej beczki, ale nie chciałem osobnego tematu zakładać.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
wiecie moze jaki jutro bedą pokazywac mecz na Polsat Futbol od 14,55 ? w programie jest podane, ze Liga wloska na zywo, ale bez nazwy spotkania, wiem jedno, ze na pewno nie bedzie to Juventus, gdyz maja prawo za pewne jedynie to meczow wyjazdowych
- kamiloo
- Juventino
Udinese - Genoarammstein pisze:wiecie moze jaki jutro bedą pokazywac mecz na Polsat Futbol od 14,55 ? w programie jest podane, ze Liga wloska na zywo, ale bez nazwy spotkania, wiem jedno, ze na pewno nie bedzie to Juventus, gdyz maja prawo za pewne jedynie to meczow wyjazdowych