KATOWICE I OKOLICE||wspólne granie
- squash
- Juventino
Rzeczywiście dużo fotek ale to fajnie :-D Najlepsze zdjęcia kolega z Bayernu na drzwiach starający się przejść przez ogrodzenie i zdjęcia z wyciąganiem piłki za pomocą patyka :lol:
"życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne"
- Shrek_Rybnik
- Juventino
foty wrzucone już na NK
Ola... wielkie dzięki

pozdROWienia @ll
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
oj chłopie, grabisz sobie... kija zabrałem ale żebyś nim dostać nie musiał bo zaboli!tanhayi pisze:kacek. wziąłeś w końcu ten patyk??:D:D
ładne zdjęcia Ola;) i gratuluje oczywiście;)) zagrałbym, no ale wiadomo, kacek godzien nie jest;d

zdjęcia wyczesane, chociaż i tak uważam, że najładniej wychodzę gdy stoję plecami do obiektywu :roll:
- drozdi
- Juventino
ja też chcękacek_ pisze:jako jeden z niewielu dostąpiłeś zaszczytu jazdy moim bolidem

to ja już się zgłaszamkouba pisze:Borussia zaproponowała rewanż ;P termin narazie jest dogadywany

Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2009, 16:16 przez drozdi, łącznie zmieniany 2 razy.

- kouba
- Qualità Juventino
Borussia zaproponowała rewanż ;P termin narazie jest dogadywany 
Uwaga:
Jak pewnie szybko zauważycie troszkę
skróciłem ten temat - wcześniejsze posty nie zostały usunięte, a przeniesione do niewidocznej części forum. Gdyby ktoś chciał z jakiegokolwiek powodu przejrzeć poprzedniej posty to niech się ze mną skontaktuje.
/Siewier

Uwaga:
Jak pewnie szybko zauważycie troszkę
/Siewier
- drozdi
- Juventino
są już jakieś konkrety?kouba pisze:Borussia zaproponowała rewanż ;P termin narazie jest dogadywany
a wiadomo czy można gdzieś zobaczyć mecz z Chievo? :> :twisted:tanhayi pisze:ja bym już proponował zmienić temat;p żeby się umawiać w pubie a nie grać;p;))
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2009, 21:21 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

- montero4
- Juventino
Zapraszam na gierkę w Krakowie, 4 październik o 10.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- drozdi
- Juventino
Rozmawiałem z nim na gg. Ponoć ostatnio pokonali na sali w spodku wielką barcelonęlipa_lipa88 w naszym temacie o wspólnych wypadach na mecze pisze:Witam. Co powiecie na starcie Real Madrid FC vs Juventus FC na sali?
Jak coś to piszcie na swoim forum, będę regularnie odwiedzał. Pozdro