TECHNO...!
- Pawciosss
- Juventino
Cała płyta JOC'a jest fajna i dość spokojna jak na niego, a Find Yourself to takie nowe Big Sky, ładny melodyjny kawałek z wokalem choć trochę popem zajeżdża, nie da się ukryć. Przynajmniej porównując to do setów jakie gra - dużo techu, progressive, przeplatane jakimiś wokalami (Big Sky).kamilu_87 pisze:
Coś dla fanów...baaaardzo spokojnego trance'u. 8)
- Ein
- Juventino
Nie wiedziałem pod co to podpiąć , padło tutaj.
DJ Empress - Empower mix
szukam tego kawałka na zabój, jeżeli ktokolwiek jest w stanie pomóc...
zrobię wszystko
aha, gatunek dnb, więc nie takiego techno- techno
DJ Empress - Empower mix
szukam tego kawałka na zabój, jeżeli ktokolwiek jest w stanie pomóc...

zrobię wszystko
aha, gatunek dnb, więc nie takiego techno- techno

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Claudio_Marchisio
- Juventino
O w dupe, techno to ja wole bardziej niz hiphop. Niektore kawalki wyzeraja, a moja ulubiona piosenka to taki kawalek wlasnie pop-techno Alice DJ z 1999 roku cos tam Better of Alone nie pamietam do konca tytulu. Przewalista nuta, co sa rytmy to nie moge.
- wojti-s
- Juventino
dlaczego w ogóle temat się nazywa techno ;>? Przecież powinien szerzej, trance to nie techno tak samo jak house czy electro.
Co do kawałków remix Ferrego do kawałka Bobini Invicible Touch wymiata. Podobnie jak radio edit Ronskiego The deep Devine. Duuużo ładnych relków wyszło w te wakacje
Co do kawałków remix Ferrego do kawałka Bobini Invicible Touch wymiata. Podobnie jak radio edit Ronskiego The deep Devine. Duuużo ładnych relków wyszło w te wakacje