serce druzyny nie tylko juventusu ...

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2003, 05:04

Barca- Kluivert

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2003, 07:28

Chyba nierozumiem(Y) tego tematu. Jedni uważają za serce drużyny jej najbardziej zasłużonego zawodnika.Inni największą gwiazdę drużyny. A jeszcze inni piszą o rozgrywających :/

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Pavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2003, 20:33

Rybeq pisze:Chyba nierozumiem(Y) tego tematu. Jedni uważają za serce drużyny jej najbardziej zasłużonego zawodnika.Inni największą gwiazdę drużyny. A jeszcze inni piszą o rozgrywających :/
Swietny text stary, jak to przeczatałem to nie mogłem przestać się śmiać przez kilka minut, na prawdę mistrzostwo.Masz rację nie rozumiemy się.Wedłud mnie serce drużyny, to taki gracz, który decyduje o obrazie drużyny, kiedy on gra dobrze, drużyna gra dobrze, a kiedy gra źle to drużyna tragicznie.Jeżeli taki zawodnik nie gra to zespół jest bardzo nieporadny, przykład: finał LM i brak Nedveda.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2003, 20:38

sercem drużyny to powinien być rozgrywający, bo on decyduje o każdej piłce, pod niego jest podporządkowana gra drużyny. Sercem drużyny nie powinna być osoba grająca na ataku :!: bo ona tylko wykańcza akcje które rozpoczyna rozgrywający :!:

ODPOWIEDZ