Trofeum Berlusconiego: Milan 1-1 (k:5-4) JUVENTUS
- Ewrzen
- Juventino
Niewiem w jakim świecie Ty żyjesz ale ani Caceres ani Gio nie jest powołanyEric6666 pisze:jeżeli ktoś ma sopcasta to polecam Channel - 76829. Jakość może być i płynnie chodzi! Co do gola to bardzo dużo szczęścia^^ ale i Diego dużo drybluje! dodatkowy plus dla Melo ,który ładnie w obronie czyści! Niech wraca Momo to z Melo będą nie do przejścia:P Treze w ataku a do 30 minuty myślałem ,że gramy 1 napastnikiem:/ ( ps. miałem kilka przerw przez hamburgera:P ale Treze dopiero w końcówce zauważyłem)Teraz wpuścić Giovinco ,bo chyba jest powołany i na litość boską Caceresa!! Po ost. meczu chcę go zobaczyć na środku obrony!
- Eric6666
- Juventino
na sopcast to Channel - 76829
a co do meczu :
gol Diego - dużoo szczęścia!
ładna gra Melo ( ale w tym sezonie raczej dostanie czerwoną + karę na kilka spotkań ,bo widać ,że go świerzbi ,aby się z kimś złapać! )
a co do meczu :
gol Diego - dużoo szczęścia!
ładna gra Melo ( ale w tym sezonie raczej dostanie czerwoną + karę na kilka spotkań ,bo widać ,że go świerzbi ,aby się z kimś złapać! )
- Valar
- Juventino
Ja znalazłem taki link do meczu http://www.ustream.tv/channel/soccerpaper-tv. Jakość jest dobra i nie potrzeba odświeżać strony co minutę :-D .
- Brutalo
- Juventino
http://www.magedtv.net/ch1.htmlmaydayxxx pisze:http://www.sport.ro/live/ dla tych co maja szybki internet
A to dla tych z nieco wolniejszym. Diego Ribas Da Cumha... On jest wypasiony

Ps. Starcie Melo vs Rino :C :C :C
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2009, 21:51 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
O Treze nic nie wspomnę, leżącego się nie kopie.
Złotą malinę otrzymuje jak zwykle Legro, pierwsze minuty spotkania, a Pato dwa razy odjechał mu jak chciał. Ile jeszcze meczy trzeba, by zobaczyć że Legro się skończył?
Złotą malinę otrzymuje jak zwykle Legro, pierwsze minuty spotkania, a Pato dwa razy odjechał mu jak chciał. Ile jeszcze meczy trzeba, by zobaczyć że Legro się skończył?
- Juv
- Juventino
Co wy się tak zachwycacie tym Melo ? Po jego głupich stratach były najgroźniejsze akcje Milanu, m.in. strzał Pirlo w poprzeczke.. Legro zdecydowanie sobie nie radzi z Pato, no i gramy w siatkówkę w naszym polu karnym (najpierw chyba Legro? a później Zdenek)
- Prokson
- Juventino
Lepiej żeby Legro się nie kończył bo dla nas to będzie oznaczało koniec sezonu już na starcie
Wchodzi Amauri na drugą połowę
i Molinaro....przynajmniej defensywa będzie normalnie wyglądała jak się przyklei vlepke na część ekranu po której biega Grygera
Będzie dobrze
miłego oglądania drugiej połowy 
Wchodzi Amauri na drugą połowę

Będzie dobrze

- Loremaster
- Juventino
Buffon - świetnie, kilka razy uratował nam skóre, kilka razy miał szczęście
De Cegile - beznadzieja, w defensywie jest bardzo kiepski, ale mało grał w tym sezonie przygotowawczym i wraca po kontuzji
Canna - jak profesor bardzo pewnie z doświadczeniem
Legro - średnio, na początku dał się kilka razy pojechać, ale ogólnie gra średnio, na podstawowy skład za słaby
Grygera - żal jak zwykle, nasz najgorszy na spółkę z Treze zawodnik.
Marhisio - średnio, niczym nie zachwycił, ale błędów też nie robi
Hasan - średnio, bez błysku ale też trzyma pozycję
Melo- bardzo dobrze, odbiera, podaje, jest twardy, po Diego nasz najlepszy zawodnik.
Diego - genialnie, drybluje, podaje, strzelił gola, szczęśliwie po szczęśliwie ale strzelił.
Treze - żal, nie biega nie stara się, sytuacje które miał zaprzepaścił, a on musi takie gola strzelać, z tego co widzę sknocił znowu sytuację
Iaquinta - bez szału, biega, pracuje ale nic z tego nie wynikało.
Z gry malo mamy, Milan gra dobrze, i należał się mu karny na 100%
Mam nadzieję że na środek za Legro wejdzie Caceres.
EDIT : Amauri z Diego robią niezłą sambę w II połowie.
Działający link http://www.rojadirecta.com/freedocast/428E31E92139109E
po włosku
De Cegile - beznadzieja, w defensywie jest bardzo kiepski, ale mało grał w tym sezonie przygotowawczym i wraca po kontuzji
Canna - jak profesor bardzo pewnie z doświadczeniem
Legro - średnio, na początku dał się kilka razy pojechać, ale ogólnie gra średnio, na podstawowy skład za słaby
Grygera - żal jak zwykle, nasz najgorszy na spółkę z Treze zawodnik.
Marhisio - średnio, niczym nie zachwycił, ale błędów też nie robi
Hasan - średnio, bez błysku ale też trzyma pozycję
Melo- bardzo dobrze, odbiera, podaje, jest twardy, po Diego nasz najlepszy zawodnik.
Diego - genialnie, drybluje, podaje, strzelił gola, szczęśliwie po szczęśliwie ale strzelił.
Treze - żal, nie biega nie stara się, sytuacje które miał zaprzepaścił, a on musi takie gola strzelać, z tego co widzę sknocił znowu sytuację
Iaquinta - bez szału, biega, pracuje ale nic z tego nie wynikało.
Z gry malo mamy, Milan gra dobrze, i należał się mu karny na 100%
Mam nadzieję że na środek za Legro wejdzie Caceres.
EDIT : Amauri z Diego robią niezłą sambę w II połowie.
Działający link http://www.rojadirecta.com/freedocast/428E31E92139109E
po włosku
- J@siu
- Juventino
- drozdi
- Juventino
Dla tych co nie mogli obejrzeć 1 połowy.
Muzyka: gwizdy, brawa, głos spikera :lol:
wielkość: 26mb
powinno działać w winampie (mi działa)
Nazwa: Skróty
Muzyka: gwizdy, brawa, głos spikera :lol:
wielkość: 26mb
powinno działać w winampie (mi działa)

- wloski
- Juventino
Tak to prawda, drugi mecz i druga bramka w wykonaniu Diego. Rozwala mnie gra Trezegueta, chyba trzeba mu nadać nowy przydomek "roczny niewidoczny", ten gościu się wypalił, nie nadaje się do pierwszej 11, to samo Grygera, ręka, faul, jest tak bardzo koślawy że szok, są zawodnicy w składzie, którzy nie powinni nawet wąchać trawy Stadionu Olimpijskiego...cerb pisze:Poprawcie mnie jesli sie myle... ale czy to nie jest drugi mecz Diego zakonczony 2gą bramką??
- Shrek_Rybnik
- Juventino
żałosne żeby taki Klub jak JUVENTUS musiał "kombinować" z koszulkami... wchodzi Iago... a masz koszulke tIago
tyle że "T" zaklejone....
a... strata bramki... to suma błędu naszego "dryblera" który w obronie chciał nie wiadomo ilu chłopa przejść
TAK SIE NIE GRA !!!

a... strata bramki... to suma błędu naszego "dryblera" który w obronie chciał nie wiadomo ilu chłopa przejść

pozdROWienia @ll