Forumowicz od A do Z - vol.2
- January
- Juventino
Aż tak źle ze mną nie jeststahoo pisze:Nie zdziwię się, jak January ma już napisany alfabet i wklei go 10 sekund po zamknięciu zwycięskiej ankietywojczech7 pisze:Once again January; on już pewnie ułożył ten alfabet w głowie niejednokrotnie...

stahoo pisze:January
Jak nie teraz, to kiedy?
W następnej ankiecie
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- January
- Juventino
Dzięki za zaufanie i głosy
Czyżby?
Impossible is nothing?

Czyżby?
Impossible is nothing?
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja powinienem wyrobić się do połowy następnego tygodnia. Sorry, za opóźnienie, ale jutro trzeci wyjazd w ciągu ostatnich dwóch tygodni, między czasie zaliczyłem jeszcze egzamin na prawo jazdy.
Cierpliwości życzę. Już niewiele brakuje mi do końca, ale chciałbym wszystko jeszcze "doszczypać" na ostatni guzik.
Cierpliwości życzę. Już niewiele brakuje mi do końca, ale chciałbym wszystko jeszcze "doszczypać" na ostatni guzik.
- mnowo
- Qualità Juventino
Kolejną ankietę wygrał prawie-wiecznie-drugi January. Gratulacje!
1. January: 37 głosów
2. KeRmit19: 22 głosy
3. Motor(kopniak): 5 głosów
4. MajosJuventino: 4 głosy.
Razem głosów: 68.
Ponieważ nie mamy czwartego do ankiety, wstrzymujemy się z nową do czasu, aż znajdzie się ktoś chętny.
1. January: 37 głosów
2. KeRmit19: 22 głosy
3. Motor(kopniak): 5 głosów
4. MajosJuventino: 4 głosy.
Razem głosów: 68.
Ponieważ nie mamy czwartego do ankiety, wstrzymujemy się z nową do czasu, aż znajdzie się ktoś chętny.
- January
- Juventino
Dzięki za głosy
W końcu się udało 
Z alfabetem postaram się zdążyć do soboty, bo w niedzielę wyjeżdżam na tydzień

Z alfabetem postaram się zdążyć do soboty, bo w niedzielę wyjeżdżam na tydzień

- January
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Powiem szczerze, że spodziewałem się raczej większego udziału literki "b" w całym alfabecie.
Zwolnij, szkoda życia.
Nie wiedziałem, że Nałkowska jest, to znaczy była, raperem.January pisze: Na podsumowanie tej literki przytoczę słowa pewnego rapera, które na zawsze pozostały mi w głowie: „To ludzie ludziom zgotowali ten los”
Zwolnij, szkoda życia.
- January
- Juventino
Jeśli chodzi o słowa to nie wiedziałem, że należą do Nałkowskiej. Ja je po prostu zapamiętałem z piosenki i tak zapisałemŁukasz pisze:Powiem szczerze, że spodziewałem się raczej większego udziału literki "b" w całym alfabecie.
Nie wiedziałem, że Nałkowska jest, to znaczy była, raperem.January pisze: Na podsumowanie tej literki przytoczę słowa pewnego rapera, które na zawsze pozostały mi w głowie: „To ludzie ludziom zgotowali ten los”
Zwolnij, szkoda życia.

Chodzi mi o tą piosenkę.