Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- Stawiar90
- Juventino
no i Porto tylko zremisowało, może gdyby nie czerwień dla Hulka ale to tylko gdybanieGherrick pisze:Nie stawiałbym na PortoCzarnyZkultury pisze:Lechia - Odra 1
Borussia M. - Herta podwojna szansa 2
Schalke - Bochum 1
Ferreira - Fc Porto 2
Heracles - Feyenord 2
Fenerbahce - Sivaspor 1
Ankaraspor - Genclerbirligi podwojna szansa 1
Mjallby - Syrianska 1
Maritimo SN1 - 2
Marsylia - Lille obie druz. SN 1
kurs: 161.65
maks. wygrana: 291Osłabili się bardzo, a ponadto Pacos jest zdeterminowane i nieźle gra u siebie.
- Gherrick
- Juventino
Benfica zapewne wtopi bo sa niezgrani, wymienili pol skladu a Maritimo to nie sa ogorki. Jako czlowiek ktory sie bardzo interesuje liga portugalska, moge stwierdzic ze Benfica po raz kolejny nie wygra tytulu. Jak zwykle rozstrzygnie sie miedzy Porto i Sportingiembiałas pisze:http://www.betplatform.com/pl/jak-grac/bukmacherzy/ bardzo fajne porównanie i opis 20 buków z czego 19 ma stony www w języku polskim. powinieneś znaleźć coś dla siebiePawel1897 pisze:Witam przymierzam sie do obstawiania przez internet wy doswiadczeni gracze mozecie polecic jakiegos buka?![]()
niby nie należy tak grać, sam staram się stosować do tej zasady, ale ww. mecze nie powinny zakończyć się niespodziankamicharles pisze:mam nadzieje ze nie będę żałował grania Schalke i Fenerbahçe na dwóch kuponach
Lech powinien sobie poradzić, gra całkiem nieźle, wynik inny niż zwycięstwo to będzie dla nie porażka. zapewne mają w pamięci serię remisów w zeszłym sezonie, więc wyciągnęli odpowiednie wnioski. natomiast Lechia zaskakuje w tym sezonie, dwa bardzo pewne zwycięstwa a Odra dwie porażki z niezbyt silnymi drużynami, więc też liczę na wygraną Gdańszczan.a co myślicie o dublu Lech i Lechia chyba było by zbyt pięknie gdyby nawet oni wygrali! Lechia 9pkt po 3 kolejkach jakoś dziwnie by to wyglądało zobaczmy może sie skusze
Manchester United - Birmingham City 1 1.17
Silkeborg IF - Esbjerg fB 1X 1.45
Olympique Marsylia - Lille 1 1.65
Utrecht - VV Venlo (Połowa lub koniec spotkania) 1 1.34
Benfica - Maritimo Funchal 1 1.35
Fenerbahce - Sivasspor 1 1.40
Tottenham Hotspur - Liverpool FC +2,5 1.95
Mlada Boleslav - 1.FK Pribram 1 1.40
Silkeborg IF - Esbjerg fB +1,5 1.30
Athletic Bilbao - FC Barcelona + 2,5 1.72
PSV Eindhoven - Ajax Amsterdam + 2,5 1.68
FC Schalke 04 - VfL Bochum 1 1.45
i jeszcze takie pytanie: dlaczego nie gracie czystych remisów? czym to jest spowodowane? sam tak robię, ale zasadniczo nie znajduję oczywistej odpowiedziremis wydaje mi się wynikiem niezbyt pewnyn, zresztą świadczą o tym stawki (przeważnie w okolicach 3,0), ale z drugiej strony szanse na każdy wynik wynoszą 33%. pomimo wszystko boję się grać czyste remisy :roll:

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
- Lypsky
- Juventino
To co działo się w meczu OLM w ostatnich minutach (szczególnie w ostatniej minucie) przechodzi ludzkie pojęcie. Słaba postawa drużyny trenowanej przez Deschampsa, na szczęście udało im się wygrać.
W przyszłotygodniowym meczu z Bordeaux stawiam na mistrza Francji.
W przyszłotygodniowym meczu z Bordeaux stawiam na mistrza Francji.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- charles
- Juventino
Niedziela dla nas bynajmniej dla mnie!! i nie żałuje ze dałem Schalke i Fenerbahce na 2 kuponach bo pewnie wygrali choć Turcy az do 70min sie męczyli! ale 2 grube kuponiki weszły:dance: stany kont prawie podwojone i nadal żałuje ze Aston Villa nie zremisowała a Lorient nie wygrało wtedy były by potrojone :doh:charles pisze: Fenerbahce - Sivasspor 1
FC Schalke 04 - VfL Bochum 1
Olympique Marsylia - Lille 1
Kurs 3.35 grubo trzeba nadwyżki wykorzystać
oraz na bet24 gdzie dostałem fajny bonus
Manchester United- Birmingham City 1
Schalke 04- VFL Bochum 1
Fenerbahçe- Sivasspor 1
Olympique de Marseille - Lille 1x
Kurs: 2,68 również grubo
oby niedziela również dla nas
:!:
mam nadzieje ze nie będę żałował grania Schalke i Fenerbahçe na dwóch kuponach
a co myślicie o dublu Lech i Lechia chyba było by zbyt pięknie gdyby nawet oni wygrali! Lechia 9pkt po 3 kolejkach jakoś dziwnie by to wyglądało zobaczmy może sie skusze
Dokładnie końcówka meczu Marsylii masakra, gospodarze nie wiedzieli co z piłką zrobić trochę nerwów ostania akcja meczu ufff jak oni tego nie wbili!!

Lech zamiast grać asekuracyjnie przy wyniku 2:2 i czerwieni dla Peszki ruszył do przodu i to się zemściło! 2 kontry Czarnych Koszul i na Stadionie we Wronkach Cisza!! Brawo Polonia!! Amica-Groclin zawsze zieloni Lepsi

a na Odre x2 dałem bo jak mówiłem Lechia miała by za dużo pkt. choć tyle co oni akcji zmarnowali, to musiało się zemścić.
8)
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- pan Zambrotta
- Juventino
Benfica - Maritimo 1-1

:shock:
no ##### :evil:
czy Wy też macie takie uczucie, że buki specjalnie śledzą Wasz kupon i ostatni, najpewniejszy mecz potrafią przeszfinglować, byle nie zapłacić Wam parę złociszy ? :lol:
moje darmowe 200 zł poszło się walić, wypłaciłem z BetClicka moje 55 zł, ten buk to dno. Nie wiecie może czy ta promocja dotyczy innych domowników? taka promocja warta założenia siostrze potajemnie konta :C
Na szczęście stary dobry bwin nie zawodzi:

Zaraz Barca skończy i weekend kończę z zyskiem 5 dych.
Oba kupony zawalone przez Benfikę, a złota zasada mówi że nie stawia się tych samych meczów na dwóch kuponach...

:shock:
no ##### :evil:
czy Wy też macie takie uczucie, że buki specjalnie śledzą Wasz kupon i ostatni, najpewniejszy mecz potrafią przeszfinglować, byle nie zapłacić Wam parę złociszy ? :lol:
moje darmowe 200 zł poszło się walić, wypłaciłem z BetClicka moje 55 zł, ten buk to dno. Nie wiecie może czy ta promocja dotyczy innych domowników? taka promocja warta założenia siostrze potajemnie konta :C
Na szczęście stary dobry bwin nie zawodzi:

Zaraz Barca skończy i weekend kończę z zyskiem 5 dych.
Oba kupony zawalone przez Benfikę, a złota zasada mówi że nie stawia się tych samych meczów na dwóch kuponach...
- Lypsky
- Juventino
Odrobiną szczęścia okazał się mecz OLMLypsky pisze: Za 10 zł poszło:
Tottenham - Liverpool powyżej 1,5 gola 1,27
Lech Poznan - Polonia Warszawa powyżej 2,5 gola 1,95
Marseille - Lille 1 1,65
kurs ogólny: 4,09
Przy odrobinie szczęścia może wejść.

kolejny kuponik na szybkiego postawiony dziś popołudniu:
Tottenham - Liverpool powyżej 2,5 gola
Schalke 04 - VfL Bochum 1
Fenerbahçe - Sivasspor 1
Athletic Bilbao - Barcelona 2
stawka: 5zł
kurs: 6,85
wygrana: 34,25 zł
mimo, że 4 kupony umoczone weekend na plus.
gram Juventus na jutro, zjedziemy Milan

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
U mnie kochany Peszko zawalił kupon ehhh 
Ale nie ma tego złego odbiłem się od dna tymi wczorajszymi meczami
Athletic Bilbao - FC Barcelona 2
Libertad - Luqueño 1
Olimpia - de Octubre Itaugua 1
Sevilla FC - Carolina Gigantes FC 1
Jak by mi poprzednie kupony weszły gdzie brakowało 1 wyniku to teraz palił bym cygańskie cygara i miał wszystko w d**e
.
Ale cóż mówi się trudno i gra się dalej :]
EDIT: 10zł stawka wygrane 56.52 PLN

Ale nie ma tego złego odbiłem się od dna tymi wczorajszymi meczami

Athletic Bilbao - FC Barcelona 2
Libertad - Luqueño 1
Olimpia - de Octubre Itaugua 1
Sevilla FC - Carolina Gigantes FC 1
Jak by mi poprzednie kupony weszły gdzie brakowało 1 wyniku to teraz palił bym cygańskie cygara i miał wszystko w d**e

EDIT: 10zł stawka wygrane 56.52 PLN
- sempaju
- Juventino
A nie kubańskie ? ;DVesper pisze: Jak by mi poprzednie kupony weszły gdzie brakowało 1 wyniku to teraz palił bym cygańskie cygara i miał wszystko w d**e.
Koledzy z bwina. Co to jest to b'inside ?
- PETRONAS
- Juventino
Właśnie wszedłem przed chwilą na stronke buka aby sprawdzić kursy na wiadomo jaki mecz a tu niezłe zaskoczenie:
20:45
AC Milan-Juventus 2,65 3,20 2,45 :shock: :-D
Nie będe się rozpisywał tylko po prostu co sądzicie???
Z punktu widzenia typera bo jako kibic to pewniak :-D
Troche statystyki
Wyjściowe jedenastki w trofeo TIM
MILAN: Roma; Oddo, Nesta [13' Onyewu], Favalli, Antonini; Abate, Gattuso [20' Ikande], Flamini; Ronaldinho [37' Di Gennaro; 44' Verdi]; Pato [25' Zigoni], Huntelaar [13' Inzaghi].
JUVENTUS: Manninger; Caceres, Chiellini, Legrottaglie , Marrone; Salihamidžić, Poulsen, Melo; Iago; Amauri, Iaquinta.
Składy na dziś:
1 Buffon
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
21 Grygera
23 Ariaudo
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
Milan :twisted:
Bramkarze: Storari, Roma
Obrona:Antonini, Favalli,Jankulovski, Kaladze ,Nesta Oddo, Onyewu, Thiago Silva ,Zambrotta :twisted:
Pomoc: Abate Flamini Gattuso ,Pirlo
Napad: Boriello, Huntelaar, Inzaghi ,Pato ,Ronaldinho
20:45
AC Milan-Juventus 2,65 3,20 2,45 :shock: :-D
Nie będe się rozpisywał tylko po prostu co sądzicie???
Z punktu widzenia typera bo jako kibic to pewniak :-D
Troche statystyki
Wyjściowe jedenastki w trofeo TIM
MILAN: Roma; Oddo, Nesta [13' Onyewu], Favalli, Antonini; Abate, Gattuso [20' Ikande], Flamini; Ronaldinho [37' Di Gennaro; 44' Verdi]; Pato [25' Zigoni], Huntelaar [13' Inzaghi].
JUVENTUS: Manninger; Caceres, Chiellini, Legrottaglie , Marrone; Salihamidžić, Poulsen, Melo; Iago; Amauri, Iaquinta.
Składy na dziś:
1 Buffon
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
21 Grygera
23 Ariaudo
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
Milan :twisted:
Bramkarze: Storari, Roma
Obrona:Antonini, Favalli,Jankulovski, Kaladze ,Nesta Oddo, Onyewu, Thiago Silva ,Zambrotta :twisted:
Pomoc: Abate Flamini Gattuso ,Pirlo
Napad: Boriello, Huntelaar, Inzaghi ,Pato ,Ronaldinho
DIEGOOOOOOOOO!!!!!!!