LaLiga
- juve21
- Juventino
Nie wiem czy jesteś kibicem juve czy Realu ,ale widząc twoj zachwyt nad grą Realu mysle że to drugie. Nikt tu nie odmawia Realowi tego że ma świetny zespół ,ale zgadzam się z chłopakami że to co straczyło na słabeusza nie musi wystraczyć na "porządną " ekipę. Zobaczymy jak spiszą się w meczach z wyżej notowanymi zespołami. Nie kibicuje osobiście Realowi i nie lubie tej ekipy,ale przyznam szczerze że ich gra przeciw MU w poprzednim sezonie LM była niesamowita.JEśli będą mieli formę z tamtych meczów to będzie ciężko...Pit pisze:Chlopaki co wy opowiadacie,jaki fuks?Real strzelil az 7 goli z czego tylko ten pierwszy samoboj to byl lekki farcik,gral fenomenalnie niby sie nie przemeczajac gniotl Valladolid caly mecz,z Realem bedzie bardzo ciezko trzeba spojrzec prawdzie w oczy to sa prawdziwi mistrzowie to rownozedny i godny rywal dla Juventusu.Ogladalem ten meczyk Beckham gral bardzo dobrze swietnie jak zwykle Zidane'a,Ronaldo to nawet moze byc w pol przytomny a i tak strzeli bramke(po podrozy z brazylii w przedzien meczu) i to jaka!Miejmy nadzieje ze ponownie sie spotkamy z Realem w LM i to beda z pewnoscia dwa wielkie mecze ktore pokaza jak wielki jest juventus ale przestancie najezdzac na ten wielki zespol bo Realu mozna nie lubic ale nie mozna im odmowic tego ze akurat w pilke to graja niesamowicie.A tak na marginesie to obrona Realu wcale nie gra tak zle ci dwaj mlodzi pilkarze(Raul Bravi i Pavon)prezentuja naprawde przyzwoity poziom!
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Pit
- Juventino
Jestem kibicem Juve ale rowniez pilki noznej w koncu jezeli kibicuje druzynie spoza Polski to musi byc tego jakis powod,czyli np jej dobra,przyjemna dla oka gra,i dlatego nie rozumiem jezeli wszyscy uwazacie sie za kibicow tych tekstow ze to Real to cieniarze,ze jak spotkaja sie z nami to ich zmieciemy itd.-troche szacunku tylko o to mi chodzi, bo jak juz wspomnialem Realu mozna nie lubic ale jak ktos nie doceniania ich gry to wg mnie po prostu nie zna sie na pilce i tyle!
the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
- r9
- Juventino
Potwierdzam prawie w całości ! Nie tłumaczcie każdej wygranej Realu fuksem, bo jak by tak było to Real na 38 meczy ligowych ma 35 zwycięstw ( po waszemu fuksów ) 2 remisy i 1 wtopa z Barcą , Valencią itp. Pod względem jakości wasze gole są do d... . A co do gry to wy sie podniecacie obroną, a ja atakiem - taka jest różnica.Pit pisze:Chlopaki co wy opowiadacie,jaki fuks?Real strzelil az 7 goli z czego tylko ten pierwszy samoboj to byl lekki farcik,gral fenomenalnie niby sie nie przemeczajac gniotl Valladolid caly mecz,z Realem bedzie bardzo ciezko trzeba spojrzec prawdzie w oczy to sa prawdziwi mistrzowie to rownozedny i godny rywal dla Juventusu.Ogladalem ten meczyk Beckham gral bardzo dobrze swietnie jak zwykle Zidane'a,Ronaldo to nawet moze byc w pol przytomny a i tak strzeli bramke(po podrozy z brazylii w przedzien meczu) i to jaka!Miejmy nadzieje ze ponownie sie spotkamy z Realem w LM i to beda z pewnoscia dwa wielkie mecze ktore pokaza jak wielki jest juventus ale przestancie najezdzac na ten wielki zespol bo Realu mozna nie lubic ale nie mozna im odmowic tego ze akurat w pilke to graja niesamowicie.A tak na marginesie to obrona Realu wcale nie gra tak zle ci dwaj mlodzi pilkarze(Raul Bravi i Pavon)prezentuja naprawde przyzwoity poziom!
PS: Real traci bramki, ale zawsze więcej strzela !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
____________JA_____________
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
- Peja48
- Juventino
Beckham najseksowniejszy
David Beckham został uznany najseksowniejszym piłkarzem Europy w głosowaniu, w którym wzięło udział 1200 kibiców obojga płci - donosi serwis piłkarski SoccerAge.
Zinedine Zidane zajął drugie miejsce, a Michael Ballack ulokował się na trzeciej pozycji. Za nimi znalazł się Alessandro Nesta.
Tymczasem Gennero Gattuso został obwołany najbardziej pożądanym piłkarzem we Włoszech.
Zidane 2 ten łysoń buchachavchachachacha
David Beckham został uznany najseksowniejszym piłkarzem Europy w głosowaniu, w którym wzięło udział 1200 kibiców obojga płci - donosi serwis piłkarski SoccerAge.
Zinedine Zidane zajął drugie miejsce, a Michael Ballack ulokował się na trzeciej pozycji. Za nimi znalazł się Alessandro Nesta.
Tymczasem Gennero Gattuso został obwołany najbardziej pożądanym piłkarzem we Włoszech.
Zidane 2 ten łysoń buchachavchachachacha
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
no ja się zastanawiam tylko jakie proporcje były tych obojga płci.............
Bo Zidane na drugim..........straszne pierwszy zawodnik który jest faktycznie przystojny znajduje się na 4 miejscu Nesta
Coś tu jest przekłamań choć o gustach się nie dyskutuje.............ja się pod tą listą nie podpisuję
:evil:
Bo Zidane na drugim..........straszne pierwszy zawodnik który jest faktycznie przystojny znajduje się na 4 miejscu Nesta

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BIGGI
- Qualità Juventino
No własnie, moim koleżankom tez podoba sie Nesta.Na drugim miejscu jest ALEXMaggie Del Piero pisze:no ja się zastanawiam tylko jakie proporcje były tych obojga płci.............
Bo Zidane na drugim..........straszne pierwszy zawodnik który jest faktycznie przystojny znajduje się na 4 miejscu NestaCoś tu jest przekłamań choć o gustach się nie dyskutuje.............ja się pod tą listą nie podpisuję

- Alexxxxx
- Juventino
Ja sie nie bede wypowiadał bo chłopcy bedą oceniać chłopców( ja wole dziewczynki
). Moze zalożymy temat o najładniejszej forumowiczce forum JP, a autor zamieści fotke kazdej z nich, to jest pomysł :!: :!: :!:

Ostatnio zmieniony 15 września 2003, 21:22 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Reggie
- Juventino
No cóż może kogoś pociąga łysinka zizou, ale według mnie (ja jako facet oczywiście się nie znam) to on jest poprostu brzydki 

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli