Zegarek JeanRichard for Juventus
- lemoniadowy1
- Juventino
Mam przyjemnosc zaproponowac Państwu zegarek ekskluzywnej szwajcarskiej manufkatury Jean Richard, edycja specjalna dla Juventusu Turyn. Zegarek jest nowy, w kasetce, z papierami i międzynarodową gwarancją. Oficjalna cena zegarka to 4700 Euro, u mnie 8500 pln. Ponieważ zegarek jest wystawiony na Allegro więc podaję linka do aukcji, tam jest szczegółowy opis i zdjęcia. Zegarek w rzeczywistosci wygląda dużo atrakcyjniej niż na fotkach. Zainteresowanych prosze o kontakt ze mna pod nr tel.: 0694319438.
http://www.allegro.pl/item727742841_jea ... turyn.html
http://www.allegro.pl/item727742841_jea ... turyn.html
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2009, 17:34 przez lemoniadowy1, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Ej, a może zróbmy ściepę na forum i kupmy go do forumowego muzeum? 
- LordJuve
- Juventino
No widzicie chłopaki, teraz wychodzi jaka bida w kraju...nie szukaj tutaj interesantów na ten zegarek - od razu podeślij linka na maila Juve, może sobie Gigli albo Secco kupią, będzie im do marynar i krawatów pasować. 

- mateo369
- Juventino
E tam Gigli albo Secco stać na lepsze
, np. taki (tylko że nie Juve):
http://www.allegro.pl/item705211013_szw ... otych.html
choć wiadomo, że są i droższe ale akurat nie na allegro
więc nie mówcie, że ten z tematu jest drogi 
http://www.allegro.pl/item705211013_szw ... otych.html
choć wiadomo, że są i droższe ale akurat nie na allegro

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- lemoniadowy1
- Juventino
stahoo pisze:O ******![]()
Uzbierać 8500 zł żeby nosic logo Juve po stronie rękiMocne
Najpierw doczytaj potem skomentuj, taka prosta zasada. Od strony ręki jak zgrabnie napisałeś czyli na deklu pisząc fachowo jest wygrawerowane logo Juve i to jest fakt, ale cały ambaras w tym że to logo jest także na tarczy, a jeszcze większy ambaras że logo jest czarne podobnie jak cała tarcza czyli się nie odznacza kolorystycznie ale jest widocznie przez swą wypukłośc, a także dzięki pokryciu niewidoczną masą luminescencyjną, świeci w ciemności i ten widok jest poprostu bezcenny, takie panie czary. Zegarek prawdopodobnie będzie miał profesjonalną sesję zdjęciową gdzie te cuda będą lepiej widoczne.
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tak jak mówi kolega powyżej, 8,5 tysiąca za zegarek to na prawdę nie jest dużo z perspektywy potencjalnego zainteresowanego nabywcy. Znawcy wiedzą, że za typowy chronograf znanej i cenionej marki średnia cena to 15-20 tysięcy. Nie mówimy tutaj nawet o zegarkach za 200 tysięcy, takie najczęściej można zobaczyć na łapie 50 Centa czy innego rozbujanego dżentelmena
Natomiast co do zegarka z tematu. Jakoś mi nie podchodzi, taki mało szałowy i mimo, że marka dosyć znana to wolę dołożyć 5 tysięcy i kupić Tag Hauera Monaco.. myślę, że dojdzie do tego gdzieś tak za 10-15 lat

Natomiast co do zegarka z tematu. Jakoś mi nie podchodzi, taki mało szałowy i mimo, że marka dosyć znana to wolę dołożyć 5 tysięcy i kupić Tag Hauera Monaco.. myślę, że dojdzie do tego gdzieś tak za 10-15 lat

- drozdi
- Juventino
lemoniadowy1 pisze: Zegarek prawdopodobnie będzie miał profesjonalną sesję zdjęciową gdzie te cuda będą lepiej widoczne.

edit:
wybacz kacek ale ten tekst ze sesją zdjęciową mnie do tego zmusił

Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2009, 15:06 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

- kacek_
- Juventino
drozdi, skoro go nie kupisz to nie komentuj po raz drugi, że tego nie zrobisz :roll:drozdi pisze:lemoniadowy1 pisze: Zegarek prawdopodobnie będzie miał profesjonalną sesję zdjęciową gdzie te cuda będą lepiej widoczne.stary oświadczam Ci, że mając nawet 100tys na koncie nie kupiłbym zegarka za 8,5knefla tylko dla jego marki i loga Juventusu
i tu na forum raczej na pewno nie znajdziesz dla niego nabywcy.
uwierz, że niektórzy mają 100 tysięcy na koncie i to tygodniowo, i kupują jeszcze droższe zegarki więc spokój

- stahoo
- Juventino
Oj wybacz, to zmienia postać rzeczy. Idę w takim razie odkurzyć moją platynowo-złoto-srebrną karte kredytową.lemoniadowy1 pisze:Najpierw doczytaj potem skomentuj, taka prosta zasada. Od strony ręki jak zgrabnie napisałeś czyli na deklu pisząc fachowo jest wygrawerowane logo Juve i to jest fakt, ale cały ambaras w tym że to logo jest także na tarczy, a jeszcze większy ambaras że logo jest czarne podobnie jak cała tarcza czyli się nie odznacza kolorystycznie ale jest widocznie przez swą wypukłośc, a także dzięki pokryciu niewidoczną masą luminescencyjną, świeci w ciemności i ten widok jest poprostu bezcenny, takie panie czary. Zegarek prawdopodobnie będzie miał profesjonalną sesję zdjęciową gdzie te cuda będą lepiej widoczne.
- lemoniadowy1
- Juventino
stahoo pisze:Oj wybacz, to zmienia postać rzeczy. Idę w takim razie odkurzyć moją platynowo-złoto-srebrną karte kredytową.lemoniadowy1 pisze:Najpierw doczytaj potem skomentuj, taka prosta zasada. Od strony ręki jak zgrabnie napisałeś czyli na deklu pisząc fachowo jest wygrawerowane logo Juve i to jest fakt, ale cały ambaras w tym że to logo jest także na tarczy, a jeszcze większy ambaras że logo jest czarne podobnie jak cała tarcza czyli się nie odznacza kolorystycznie ale jest widocznie przez swą wypukłośc, a także dzięki pokryciu niewidoczną masą luminescencyjną, świeci w ciemności i ten widok jest poprostu bezcenny, takie panie czary. Zegarek prawdopodobnie będzie miał profesjonalną sesję zdjęciową gdzie te cuda będą lepiej widoczne.
Własciwie to nie chciałem brac udziału w jakiś słownych potyczkach bo wiesz stary zbyt wiekowy i poważny ze mnie gośc żeby angażowac się w jakieś g.... ale przyczepiłeś się jak rzep psiego ogona (czytaj jestes nużący). Zrozum że tak ostentacyjne ogłaszanie wszem i wobec "jestem wygolaszonym kolesiem" naraża Cię tylko i wyłącznie na śmiesznośc, ew. współczucie ale napewno estymy Ci nie przydaje. Dlatego jesli nie jesteś zainteresowany to schowaj swoje mdłe komentarze w pustą kieszeń albo.....poprostu zarób. I jeszcze jedno, nie oceniaj wszystkich pozostałych forumowiczów przez pryzmat swojej wygolaszonej osoby bo raz że to niegrzeczne a dwa....możesz sie zdziwic
- kacek_
- Juventino
np. ja!Selevan pisze:podaj mi chociaz jednego takiego ktory przebywa na tym forum kacek_.
ludzie, Wy myślicie, że bogaci ludzie nie zaglądają na takie strony i na takie fora? że są superbohaterami i mieszkają tylko w Dubaju gdzie pucują codziennie swoje Gallardo?
wyluzujcie i nie zachowujcie się tak jakby ktoś was skrzywdził samym tym, że proponuje wam coś na co was nie stać, ok

i powtarzam się po raz kolejny ale 8,5 tysięcy za dobry zegarek to nie jest DUŻO. Oczywiście dla przeciętnego Kowalskiego ogromnie dużo, ale wystarczy zobaczyć cenniki Rado, Tag Hauera czy chociażby wszystkim znanego Rolexa żeby zobaczyć co to znaczy dużo forsy za zegarek.