T-shirt & koszulki POLO-wasze projekty, nasza głowa!!!
- MarcinB
- Juventino
Ja dyktuję Wszystkim;> To raczej parę osób takich jak ty cały czas zniechęca jeśli ktoś ma inny pomysł niż wspaniały pasiak WHU, Lol.Gregor_09 pisze:Jak chcesz dyktować wszystkim użytkownikom co mają robic to może załóż swoją własną strone o Juve co? :xMarcinB pisze:"Serdecznie" zwracam uwagę tym co nie czytali kto jest autorem tematu i co jest jego celem żeby przeczytali o co w nim chodzi. Pełno się zrobiło wpisów wogóle schodzących z mojego pomysłu. Macie inne pomysły to załóżcie sobie inny temat. Kto Wam zabraniaChyba pisze na 1 stronie wyraźnie co mój znajomy oferuję.
Czekam na dalsze propozycję T-shirtów i koszulek POLO. Z tego co obserwuję to lepiej chyba będzie jak indywidualnie napiszecie do mnie co Was interesuję, jakie macie pomysły na koszulce. Zakładając temat miałem nadzieję, na to że gr będziemy się zbierać na daną koszulkę, ale ciężko z tym jest dlatego szybciej będzie jak sami do mnie napiszecie. Oczywiście dzielcie się swoimi pomysłami na forumW grupie zawsze więcej fajnych pomysłów wychodzi :twisted:
------------------------------
Po to jest forum, żeby każdy mógł napisać co mysli.
A swoją droga to stręczysz wszystkich swoim "ekstra znajomym", który robi nadruki na koszulki... z całym szacunkiem, ale żadna łaska wykonać nadruk. Robią to w co drugim punkcie ksero :rotfl:
stahoo pisze:1. To znak zastrzeżony.tylko juve pisze:mam pomysł zamiast jakiegoś znaku reeboka nike można by dać juve poland co o tym sądzicie?
2. Ja nie jestem kibicem JuvePoland tylko Juventusu (z całym szacunkiem dla JP)
Wszyscy piszą od kilku stron to samo- "a nie dałoby się WHU?". Skoro nikt nie odpowiada, mimo, że mamy 2 (3?) osoby, które polówkami się zajmują to znaczy, że by sie nie dało. Albo oni nie wiedzą, że sie da.ziba pisze:Właśnie, nie dało by się zrobić polówki w stylu WHU, nie wiem czy nie było by więcej chętnych
PS. Co was takiego urzeka w więzienny pasiaku? :evil:

Rozmawiałem ze znajomym, mówi że wyjdzie około 35 zł za ten nowy pomysł z polówką 8)magosik pisze:Znam już wszystkie informacje.
Koszulka(100% bawełna, 210 g) z tym wzorem(tj.herb na piersi, nazwa na rękawie, data na karku), przy nakladzie 20 , kosztowalby 37zl/szt.
Nie ide na tanioche, tylko na jakośc, wiec oczywiscie haft.To moim zdaniem wyśmienita cena, a w tym wypadku herb byłby "prasowanką" czy to haft ??
PS.Dobra wiadomośc dla Kobiecej części forum, bedzie możliwy damski krój.
Jeśli macie jakies pytania, to smialo pytac
---
Wrzucam fotki 2 koszulek które miałem m.in. zamówione przez ludzi z JP. Oto one:
http://img188.yfrog.com/img188/4723/bialapolo.jpg
http://img188.yfrog.com/img188/4273/szaramelanz.jpg
- Alex_10
- Juventino
No cena spoko wzór też tylko mi sie wydaje że biała byłaby lepsza, przynajmniej dla mnie.magosik pisze:Obiecalem i wrzucam:
Tak by wyglądała koszulka.
Koszt jednej sztuki to 37-38 zł plus 8 zł przesylka wiec koło 45 zl.
- Motor
- Juventino
Nie do końca przypadł mi do gustu napis "1897", myślę że powinien być on "prosty" a nie w kształcicie "banana". Bo chyba małpami nie jesteśmy, chociaż...magosik pisze:Obiecalem i wrzucam:
Tak by wyglądała koszulka.
Koszt jednej sztuki to 37-38 zł plus 8 zł przesylka wiec koło 45 zl.

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- MarcinB
- Juventino
To dobrze czy źlemagosik pisze:Dziwnym trafem tylko 2 zł mniej

jesli w ksero maja ploter i prase termotransferowa to owszem xD Także pędź na xero heheGregor_09 pisze:Jak chcesz dyktować wszystkim użytkownikom co mają robic to może załóż swoją własną strone o Juve co? :xMarcinB pisze:"Serdecznie" zwracam uwagę tym co nie czytali kto jest autorem tematu i co jest jego celem żeby przeczytali o co w nim chodzi. Pełno się zrobiło wpisów wogóle schodzących z mojego pomysłu. Macie inne pomysły to załóżcie sobie inny temat. Kto Wam zabraniaChyba pisze na 1 stronie wyraźnie co mój znajomy oferuję.
Czekam na dalsze propozycję T-shirtów i koszulek POLO. Z tego co obserwuję to lepiej chyba będzie jak indywidualnie napiszecie do mnie co Was interesuję, jakie macie pomysły na koszulce. Zakładając temat miałem nadzieję, na to że gr będziemy się zbierać na daną koszulkę, ale ciężko z tym jest dlatego szybciej będzie jak sami do mnie napiszecie. Oczywiście dzielcie się swoimi pomysłami na forumW grupie zawsze więcej fajnych pomysłów wychodzi :twisted:
------------------------------
Po to jest forum, żeby każdy mógł napisać co mysli.
A swoją droga to stręczysz wszystkich swoim "ekstra znajomym", który robi nadruki na koszulki... z całym szacunkiem, ale żadna łaska wykonać nadruk. Robią to w co drugim punkcie ksero :rotfl:
- tabo89
- Juventino
mi się projekt podoba (coś takiego jak ta którą mam z akcji Lucasa) więc wstępnie się piszę choć chciałbym zobaczyć zdjęcie 1 sztuki, czekam aż magosik będzie ją miał i się podzieli 
wszystko zależy też od tego jak się będzie miał mój portfel
najgorzej będzie dobrze trafić z rozmiarem
a więc tak reasumując całkowity koszt to tak:
- magosik (45 zł, herb haftowany)
- MarcinB (43 zł, herb ?? no właśnie, chyba miał być nadruk)
czyli jeszcze dla pewności pytanie do Marcina, czy coś się zmieniło czy pozostaje nadruk?
jeśli nadruk to z pewnością warto dorzucić 2 zł, przynajmniej ja tak sądze ale każdy wybiera sam..
wszystko zależy też od tego jak się będzie miał mój portfel

najgorzej będzie dobrze trafić z rozmiarem
a więc tak reasumując całkowity koszt to tak:
- magosik (45 zł, herb haftowany)
- MarcinB (43 zł, herb ?? no właśnie, chyba miał być nadruk)
czyli jeszcze dla pewności pytanie do Marcina, czy coś się zmieniło czy pozostaje nadruk?
jeśli nadruk to z pewnością warto dorzucić 2 zł, przynajmniej ja tak sądze ale każdy wybiera sam..
- Zikson
- Juventino
ja się piszę na czarną magosika tylko jeszcze mam jedno zastrzeżenie o krój tej polówki. Mianowicie różne koszulki na zamówienie robione widziałem i krój niektórych był tragiczny, kwadraciak taki w którym się wygląda jak obwieś, wisi jak na wieszaku, coś tego typu:
http://i26.tinypic.com/35a5hja.jpg
Z racji mojej postury (szczupłej
) zdecydowanie fajniej wygląda coś takiego:
http://i31.tinypic.com/2exlgus.jpg
I prezencja zupełnie inna, fajny krój i wygląda to naprawde świetnie, a w końcu nam chyba zależy żeby koszulka wygladała w pytke
(Zaraz mnie pewnie zjedziecie za "pedalskie" rękawki
)
http://i26.tinypic.com/35a5hja.jpg
Z racji mojej postury (szczupłej

http://i31.tinypic.com/2exlgus.jpg
I prezencja zupełnie inna, fajny krój i wygląda to naprawde świetnie, a w końcu nam chyba zależy żeby koszulka wygladała w pytke

(Zaraz mnie pewnie zjedziecie za "pedalskie" rękawki

- MarcinB
- Juventino
Jasne że możesz mieć i białą, kto chce już mieć tą koszulkę to dajcie znać na PRIV. Na pewno będzie szybciej niż czekając na przykładowe 20 osób, ale co kto woli :Cblads pisze:Jeżeli będzie już ta liczba odpowiednia na polówki tzn na czarne to czy da rade zamówić jeszcze białą ? Z chęcią zgarnął bym dwie
@Tabo
Co do sposobu produkcji logo już wcześniej pisałem jaką techniką jest wytwarzany herb.
Także u mnie 35 zł+5zł koszt przesyłki