T-shirt & koszulki POLO-wasze projekty, nasza głowa!!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Interesuję Was mój pomysł???

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
michal_os

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2009, 21:14

magosik pisze:Da sie zrobić.
Ale cena bedzie kolo 40 zl za sztuke.
To moim zdaniem wyśmienita cena :-D a w tym wypadku herb byłby "prasowanką" czy to haft ??

P.S. Też uważam, że materiał musi być inny, NIE NYLONOWY 8)
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2009, 21:23 przez michal_os, łącznie zmieniany 1 raz.

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2009, 21:16

michal_os pisze:
Ja posiadam pewien pomysł :-D nie jest to coś odkrywczego ale tak to sobie wyobrażam :wink: a mianowicie, z przodu koszulki widział by mi się sam herb,ewentualnie jakiś drobny napis typu "1897", lub jakiś inny ale krótki, nad herbem mogłyby być dwie złote gwiazdki ale niekoniecznie. :wink: Na którymś z rękawów mógłby się znaleźć napis "juventus". Tył moim zdaniem powinien być pusty, a cała koszulka w kolorze czarnym. To wszystko z mojej strony :) Podoba się komuś takie coś :?:

Całość ok , bardzo dobry pomysł bez żadnych napisów na plecach jest spoko :) Tyle żeby materiał nie był taki jak ta z nike bo nie chce nosić nylonu :)

magosik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2009, 22:11

Znam już wszystkie informacje.
Koszulka(100% bawełna, 210 g) z tym wzorem(tj.herb na piersi, nazwa na rękawie, data na karku), przy nakladzie 20 , kosztowalby 37zl/szt.

To moim zdaniem wyśmienita cena, a w tym wypadku herb byłby "prasowanką" czy to haft ??
Nie ide na tanioche, tylko na jakośc, wiec oczywiscie haft.

PS.Dobra wiadomośc dla Kobiecej części forum, bedzie możliwy damski krój.
Jeśli macie jakies pytania, to smialo pytac :)

Ti Amo Juventus !
michal_os

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2009, 23:10

magosik pisze:Znam już wszystkie informacje.
Koszulka(100% bawełna, 210 g) z tym wzorem(tj.herb na piersi, nazwa na rękawie, data na karku), przy nakladzie 20 , kosztowalby 37zl/szt.
Nie ide na tanioche, tylko na jakośc, wiec oczywiscie haft.
Super :-D i cena naprawdę kusząca :ok: a mam jeszcze pytanie, czy możliwe byłoby zrobienie jednej przykładowej koszulki i zrobienie jej fotek tak żeby wszyscy ją sobie obejrzeli przed zamówieniem?? Myślę, że w taki sposób byłoby o wiele więcej chętnych.

Gregor_09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2009, 23:51

MarcinB pisze:"Serdecznie" zwracam uwagę tym co nie czytali kto jest autorem tematu i co jest jego celem żeby przeczytali o co w nim chodzi. Pełno się zrobiło wpisów wogóle schodzących z mojego pomysłu. Macie inne pomysły to załóżcie sobie inny temat. Kto Wam zabrania :?: Chyba pisze na 1 stronie wyraźnie co mój znajomy oferuję.
Czekam na dalsze propozycję T-shirtów i koszulek POLO. Z tego co obserwuję to lepiej chyba będzie jak indywidualnie napiszecie do mnie co Was interesuję, jakie macie pomysły na koszulce. Zakładając temat miałem nadzieję, na to że gr będziemy się zbierać na daną koszulkę, ale ciężko z tym jest dlatego szybciej będzie jak sami do mnie napiszecie. Oczywiście dzielcie się swoimi pomysłami na forum :P W grupie zawsze więcej fajnych pomysłów wychodzi :twisted:

------------------------------
Jak chcesz dyktować wszystkim użytkownikom co mają robic to może załóż swoją własną strone o Juve co? :x
Po to jest forum, żeby każdy mógł napisać co mysli.

A swoją droga to stręczysz wszystkich swoim "ekstra znajomym", który robi nadruki na koszulki... z całym szacunkiem, ale żadna łaska wykonać nadruk. Robią to w co drugim punkcie ksero :rotfl:

magosik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2009, 09:00

Oczywiście, jutro zamawiam jedną koszulke dla siebie, żeby zobaczyc co i jak, oczywiście umieszcze tu jej foty.
Moge sie zająć tymi koszulkami, ale pierw akcja z vlepkami, ok ?

PS.Proponuje zrobić nowy temat, bo boje sie ze zostane zaatakowany, że nie pisze w swoim temacie :C :lol:

Ti Amo Juventus !
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2009, 09:06

tzn ostatecznie będzie cała czarna? nie pasiak jak WestHam?

Obrazek
ziba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2009, 09:47

Właśnie, nie dało by się zrobić polówki w stylu WHU, nie wiem czy nie było by więcej chętnych

LDP
tylko juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2009, 09:58

mam pomysł zamiast jakiegoś znaku reeboka nike można by dać juve poland co o tym sądzicie?

magosik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2009, 10:02

Koszulka bedzie cala czarna, w najblizszych godzinach postaram sie zamiescic tu projekt :)

Ti Amo Juventus !
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2009, 11:19

tylko juve pisze:mam pomysł zamiast jakiegoś znaku reeboka nike można by dać juve poland co o tym sądzicie?
1. To znak zastrzeżony.
2. Ja nie jestem kibicem JuvePoland tylko Juventusu (z całym szacunkiem dla JP :ok: )
ziba pisze:Właśnie, nie dało by się zrobić polówki w stylu WHU, nie wiem czy nie było by więcej chętnych
Wszyscy piszą od kilku stron to samo- "a nie dałoby się WHU?". Skoro nikt nie odpowiada, mimo, że mamy 2 (3?) osoby, które polówkami się zajmują to znaczy, że by sie nie dało. Albo oni nie wiedzą, że sie da.

PS. Co was takiego urzeka w więzienny pasiaku? :evil:

magosik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2009, 11:40

ziba pisze:Wszyscy piszą od kilku stron to samo- "a nie dałoby się WHU?". Skoro nikt nie odpowiada, mimo, że mamy 2 (3?) osoby, które polówkami się zajmują to znaczy, że by sie nie dało. Albo oni nie wiedzą, że sie da.
1.Bardzo trudno znalezc polówki w 'pasy', a jeśli sie już znajdą to są to komiczne ceny.
2.Według mnie lepiej prezentuje sie koszulka jednolita.

Ti Amo Juventus !
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2009, 11:42

Słyszeliście kiedyś, że każdy ma swój gust ?

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2009, 12:23

Jasne, przecież nie mówię, że fani pasiaków są głupi i śmierdzą materazzim. Po prostu nie podoba mi się ten wzór, a zważywszy na fakt, że 2 (3?) producentów powiedziało, że pasiaki są niewykonalne (lub kosmicznie drogie)- nie widzę sensu pisania postów w stylu "a może pasiak WHU?".

Jeżeli ktoś się zgłosi, kto potrafi taki pasiak zorbić- większość przegłosuje go- to sam też kupię, bo lepsze polo WHU w garści, niż... 8)

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2009, 12:42

magosik, czekam, aż wrzucisz fotki, bo już coś tak czuję, że ją wezmę, bo cena nawet przystępna, a i do jakości z tego co widzę nie będzie się można przyczepić :D

ODPOWIEDZ