Juventus Torino F.C. - Galatasaray Stambuł
- Dionizos
- Juventino
Wszystko zalezy od tego jaki Lippi wystawi skład. Jeżeli znowu bedzie sie bawił w jakieś Appiahy i innych Camoranesich, no to moze byc bardzo trudno
. To prawda, że Gala to juz nie ten sam zespol co kiedyś, ale pola nie oddadzą. Obstawiam wynik 3:2. Przy pełnej mobilizacji. Przewiduje też, że raczej przyjdzie nam odrabiać strarty niz pilnowac wyniku. Licze na udane spotkanie Di Vaio i Miccoliego. 8)

- Ironek
- Juventino
o co ci chodzi a APPIAHEM i CAMORANESIM, oni są świetnymi zawodnikami, a ostatni mecz tylko to potwierdza. Ja myślę, że będzie 3-0 dla nas.Dionizos pisze:Wszystko zalezy od tego jaki Lippi wystawi skład. Jeżeli znowu bedzie sie bawił w jakieś Appiahy i innych Camoranesich, no to moze byc bardzo trudno![]()
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Mecz nie będzie należał chyba dozbyt telewizyjnych. chodzi mi o to że będzie kartkowanie bo Turcy będą wkurzeni jak będą przegrywać 3-0
Liczę na naszych a galat galatowi nie równy jak to już wspominaliście:)

Liczę na naszych a galat galatowi nie równy jak to już wspominaliście:)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- fanka-juve
- Juventino
remisu raczej nie bedzie ja przewiduje zwyciestwo Juve no tak 3-1 gole strzela Trezegol 2x i jednego dozuci Nedvet albo Alex mecz do łatwych nie bedzie nalezal ale mimo to wygraja nasi dosc pewnie, oby zagrali pewniej i lepiej niz z Chievo w niedzielny wieczor...ja jednak jestem pewna ze wygraja ale ile to nie wiem oby 3-1 

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak to już w środę, to na co tak wszyscy bardzo czekamy :twisted: Start LM w wykonaniu JUVENTUSU. Na początek trudny i niewygodny rywal. Lecz warto powiedzieć, że ta Galata to już nie ta co w pamiętnych meczach sprawiała nam kłopoty, a JUVE to już nie ten co tracił głupie gole. Myślę, że wynik może być jednostronny, wiemy jaki jest nasz cel nr.1 w tym sezonie, więc z Galatą liczą się 3 pkt. Oczekuję świetnego meczu w wykoniu JUVE i znakomitego startu w LM. Jeśli chcemy wygrać LM, musimy wygrywać z każdym.
W tym seoznie nikt już nam niezabierze tego pucharu :twisted:
W tym seoznie nikt już nam niezabierze tego pucharu :twisted:

- Reggie
- Juventino
Zgadzam się to będzie ciężki mecz ale 3:1 i tak wygramyJuventinho pisze:Osobiście obstawiam, że po zaciętym meczu, bardzo ostrym (w którym posypie się sporo kartek) Juventus zwycięży 2-0.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Hybryd
- Juventino
Marcin-IRONEK pisze:Wogóle cie nie rozumiem moze Appiah nie ale Camoranesi jest na 100% kluczowym zawodnikiemDionizos pisze:Wszystko zalezy od tego jaki Lippi wystawi skład. Jeżeli znowu bedzie sie bawił w jakieś Appiahy i innych Camoranesich, no to moze byc bardzo trudno![]()