T-shirt & koszulki POLO-wasze projekty, nasza głowa!!!
- Motor
- Juventino
A mi wręcz przeciwnie, projekt michala_os jast prosty i dlatego fajny, ale jak miałby wyglądać tył po prostu czarny czy z jakimś "udziwnieniem"
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- juventini16
- Juventino
najwięcej osób na WestHamówki i ja równiez sie dołączam
"To zaszczyt być Juventinim" Kibice JUVE WiErNi jAk ZaDnI InnI....
- LeVi
- Juventino
- MarcinB
- Juventino
O Westhamówkach porozmawiajcie sobie w innym temacie. Ja Wam ich nie załatwię bo nie ma takich koszulek ponoć w hurtowniach. Dlatego dajcie sobie w tym temacie spokój. Macie możliwość utworzenia tematu to w czym problem
Wymyślcie inny projekt który możemy zrealizować, a nie zniechęcajcie innych ludzi którzy niekoniecznie chcą Westhamówkę.
Pozdro

Pozdro
- evilboy
- Juventino
Nie rozumiem Twojego toku rozumowania. Aż tak koniecznie chcesz zarobić czy też Twój kolega musi uzbierać parę złotych na piwo? To, że jesteś założycielem tematu nie daje Ci prawa do kierowania przebiegiem konwersacji. :naughty:MarcinB pisze:O Westhamówkach porozmawiajcie sobie w innym temacie. Ja Wam ich nie załatwię bo nie ma takich koszulek ponoć w hurtowniach. Dlatego dajcie sobie w tym temacie spokój. Macie możliwość utworzenia tematu to w czym problemWymyślcie inny projekt który możemy zrealizować, a nie zniechęcajcie innych ludzi którzy niekoniecznie chcą Westhamówkę.
Pozdro
Nie ma sensu robić burdelu na forum i tworzyć kolejnych topiców o tym samym - to jest temat o koszulkach/polówkach Juve, więc niech tutaj toczą się dyskusje na ich temat. Przykro mi, ale ludzi średnio obchodzi czy te koszulki zrobisz Ty czy ktoś inny, więc skończ tu wszystkimi dyrygować, bo nie od tego jesteś.
- magosik
- Juventino
Dokładnie.
Zakładając temat powinienes wiedziec, ze ludzie nagle wymyślą 100 pomyslow i dobrze od tego jest forum, zeby przedyskutowac kazdy wariant.
A ludzi nie obchodzi kto zrobi, byle by było tanio.
Taka prawda.
Zakładając temat powinienes wiedziec, ze ludzie nagle wymyślą 100 pomyslow i dobrze od tego jest forum, zeby przedyskutowac kazdy wariant.
A ludzi nie obchodzi kto zrobi, byle by było tanio.
Taka prawda.
Ti Amo Juventus !
- michal_os
- Juventino
MarcinB pisze:Dobra, dobra tylko czemu jak ktoś ma inny pomysł niż ta WHU polówka to odrazu go torpedujecie i zamykacie mu usta bo Ci się podoba jedna polówka której pewnie nikt nie zrobi
popieram. I pytam ponownie czy ktos ma jakies inne pomysly na koszulke i czy by mogl je ewentualnie zaprezentowac?
Temat troche zwolnil a mysle ze akcja jest bardzo fajna i warto ja przeprowadzic
- michal_os
- Juventino
Ja posiadam pewien pomysł :-D nie jest to coś odkrywczego ale tak to sobie wyobrażammagosik pisze:Ja moge wykonać jakis projekt, tylko potrzebna mi jest osoba, ktora ma jakis pomysl

- J@siu
- Juventino
michal_os - o coś takiego może Ci chodzi?michal_os pisze: Ja posiadam pewien pomysł :-D nie jest to coś odkrywczego ale tak to sobie wyobrażama mianowicie, z przodu koszulki widział by mi się sam herb,ewentualnie jakiś drobny napis typu "1897", lub jakiś inny ale krótki, nad herbem mogłyby być dwie złote gwiazdki ale niekoniecznie.
Na którymś z rękawów mógłby się znaleźć napis "juventus". Tył moim zdaniem powinien być pusty, a cała koszulka w kolorze czarnym. To wszystko z mojej strony
Podoba się komuś takie coś
http://www.allegro.pl/item705244280_now ... olo_m.html
- michal_os
- Juventino
Mniej więcej coś w tym stylumichal_os - o coś takiego może Ci chodzi?
http://www.allegro.pl/item705244280_now ... olo_m.html