Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 15:00

No i proroctw0 Mnowo i Siewiera się spełnia i temat nieco przymiera...:/ Wyczerpaliśmy już całe pole do dyskusji, na stronie głównej ani widu ani słychu na temat alfabetów, a co najgorsze wciąż czekamy na prace kilku naszych zwycięzców. Towarzystwo forumowe dopadł impas. Kto uwolni nas z tego klinczu...? :think:

Pozdrawiam!
goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 15:14

Azrael pisze:No i proroctw0 Mnowo i Siewiera się spełnia i temat nieco przymiera...:/ Wyczerpaliśmy już całe pole do dyskusji, na stronie głównej ani widu ani słychu na temat alfabetów, a co najgorsze wciąż czekamy na prace kilku naszych zwycięzców. Towarzystwo forumowe dopadł impas. Kto uwolni nas z tego klinczu...? :think:
Nie dygaj wora. Wakacje są. Ludzie dopiero wracają. Niektórzy w rozjazdach. We wrześniu wszystko wróci do dawnej dyspozycji. Co nie zmienia faktu, iż z niecierpliwością czekamy na kolejne alfabety...

Kiedyś i ja się zgłoszę do ankiety. Póki co mam za mało postów. Jeszcze zbyt mało interesujący jestem:p

Nie sądzę by to tak działało, ale... może będziesz miał szczęście i trafisz do którejś z "najsłabszych ankiet" i tak jak mnie - z podobną liczbą postów - uda Ci się "jakimś cudem" wygrać... Prochno
Pokrzepić dobrym słowem...
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2009, 15:23 przez goly, łącznie zmieniany 1 raz.

"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 15:19

goly pisze:Kiedyś i ja się zgłoszę do ankiety. Póki co mam za mało postów. Jeszcze zbyt mało interesujący jestem:p
Nie sądzę by to tak działało, ale... może będziesz miał szczęście i trafisz do którejś z "najsłabszych ankiet" i tak jak mnie - z podobną liczbą postów - uda Ci się "jakimś cudem" wygrać... :prochno:

Pozdrawiam!
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 17:07

Kiedyś i ja się zgłoszę do ankiety. Póki co mam za mało postów. Jeszcze zbyt mało interesujący jestem:p
No niestety my szaraczki mamy ciężko :D

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 21:43

JuveR pisze:
No niestety my szaraczki mamy ciężko :D
Ale sie nie dajemy ! Mam już 11. głosów :p

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 21:48

Jesli mozna to wyrazam chec wystartowania w nastepnej ankiecie, a co :)

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 23:26

Azrael pisze:a co najgorsze wciąż czekamy na prace kilku naszych zwycięzców.
Moja się pisze, ale wpierw czekam na wypociny osób, które wygrały przede mną... Mrówa i paku?

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2009, 09:11

Ankieta powinna się już skończyć ;)

Bukol87 gratuluje wygranej :)

A ja jak zwykle :P

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2009, 09:57

Alfabet Bukola będzie na pewno ciekawy i jestem o tym przekonany, al mój głos powędrował do Januarego. On po prostu zasługuje w końcu na zwycięstwo.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2009, 14:16

Dziękuje za oddane na mnie głosy.

Pytanie techniczne: czekamy na osoby, które zalegają z alfabetem? Za kilka dni wyjeżdzam do Belgii i nie wiem czy będę miał dostęp do neta, dlatego chciałem spytać o to kogoś kompetentnego.

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2009, 14:24

Bukol87 pisze:Dziękuje za oddane na mnie głosy.

Pytanie techniczne: czekamy na osoby, które zalegają z alfabetem? Za kilka dni wyjeżdzam do Belgii i nie wiem czy będę miał dostęp do neta, dlatego chciałem spytać o to kogoś kompetentnego.
Jak dla mnie to każdy kto ukończy alfabet powinien go od razu opublikować. A osoby, które się spóźniają powinny się pospieszyć :P

Ps. Może ktoś zakończy ankietę?

Dwa dni temu skończyła się ankieta...

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2009, 22:50

Bukol87 pisze:Pytanie techniczne: czekamy na osoby, które zalegają z alfabetem? Za kilka dni wyjeżdzam do Belgii i nie wiem czy będę miał dostęp do neta, dlatego chciałem spytać o to kogoś kompetentnego.
Moja ankieta zakończyła się w ubiegłym tygodniu, na napisanie są dwa tygodnie i najpewniej dopiero końcem tygodnia będę w stanie opublikować swój alfabet. Jeśli chodzi o osoby, które powinny już opublikować swoje dzieła to paku gdzieś zaginął, Mrówa także nie próbuje się tłumaczyć.

Łatwo nie jest, to wiem :D
January pisze:Ps. Może ktoś zakończy ankietę?
Mnowo i Siewer szukają zemsty za rozmowy na niskim poziomie.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2009, 23:39

Panowie, ja tam nie chcę Was poganiać, ale po to się zgłosiliście do ankiety i wygraliście je, byśmy mogli przeczytać Wasze dzieła.
Może zbytnio tragizuję, ale powoli przypomina mi się sytuacja z poprzedniej edycji, kiedy jakieś 40 osób wygrało ankietę, a alfabety zamieściło 27 :roll:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2009, 23:50

Proponowałbym żeby osoby, które wygrały swoje ankiety, a nie umieściły jeszcze alfabetów, opisały swoje problemy na naszym forum, tak żebyśmy nie zapomnieli o nich, bo uczestnictwo w tej zabawie powinno zobowiązywać. Moglibyśmy w przybliżeniu przynajmniej ustalić jakąś kolejkę umieszczania prac i w odnotować w ogóle fakt czy dalej się poczuwają do ich publikacji.

Jasne, że niektórzy mają wakacje (a w wakacje jest o wiele mniej wolnego czasu na pisanie niż gdy się ma szkołę czy studia), a inni siedzą znudzeni w pracy. Chodzi mi głównie o to żebyśmy o nikim nie zapomnieli, bo wtedy takie zabawy nie mają sensu.

Pozdrawiam!
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 08:23

szczypek pisze:
January pisze:Ps. Może ktoś zakończy ankietę?
Mnowo i Siewer szukają zemsty za rozmowy na niskim poziomie.
(...) :roll:

Wybaczcie poślizg.
Gratulacje dla Bukola, bądź, jak to mawiają Amerykanie, Bookola.

1. Bukol87: 34 głosy
2. January: 29 głosów
3. MajosJuventino: 12 głosów
4. Motor (kopniak): 8 głosów

Januaremu gratulujemy cierpliwości :ok: Nową ankietę uzupełni KeRmit19.
Czas start, do przyszłego poniedziałku do 12:00.

ODPOWIEDZ