Sparing (7.08): JUVENTUS 1-4 Villarreal
- J*kr*U*a*V*ki*E
- Juventino
a szkoda, ze Molinaro w slupek glowa nie walnal
(( oj szkoda

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Caceres gra i od razu widac kto bedzie objawieniem sezonu.. kapitalna gra mlodego urugwajczyka... dawno nie widzialem kogos tak zdecydowanego.. i to w pierwszym meczu.. brawo secco!
- Mateuszello
- Juventino
Blisko było żeby piła spadła na poprzeczke, albo przynjmniej na siatke
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Nie musisz nasz uczyć :roll:Mateuszello pisze:Ale chodzi mi o to abyście przynajmniej troche wierzyli w nasz zespół
2:0 kto wygra mecz ? xD
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
atak, pomoc -beznadziejnie, obrona -żenująco beznadziejnie. Co za wstyd 4:1
:doh: Najgorszy mecz Ciro. Prze całe 0 min ani przez chwile nie widzialem drużyny, zrywy pojedyńczych zawodników, a tak to jedynie zespołowe straty!

Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2009, 22:47 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 1 raz.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mogłem się tego spodziewać, nie mowa o meczu ale o tym:
Wracając do meczu słabe zawody dzisiaj. Nie wypowiadam się, dobrze że chociaż instynktem popisał się Amauri i mamy honorówkę bo inaczej blamaż na całego, zaraz, zaraz to przecież i tak jest blamaż!
i wczytywaniu pół godzinnym, strony. Zawsze tak jest po meczu ;D Trzeba coś zmienić z serwerem panowie ;P403 - Forbidden
Wracając do meczu słabe zawody dzisiaj. Nie wypowiadam się, dobrze że chociaż instynktem popisał się Amauri i mamy honorówkę bo inaczej blamaż na całego, zaraz, zaraz to przecież i tak jest blamaż!

- Vincitore
- Juventino
Postanawiam przemilczeć ten mecz bo nie wiem co o nim myśleć, nie rozumiem dlaczego w takim składzie, na tym etapie przygotowań przegraliśmy tak wysoko. Wiem jak potrafimy grać jako zespół, podkreślam dlatego bo dzisiaj nim nie byliśmy.
Caceres
Caceres

- Brutalo
- Juventino
Ale wpiedrdol :lol: Oglądałem mecz i oczą nie wierzyłem. Może mam fazę, ale tak słabo grającego Juve w tym sezonie chyba nie widziałem. Niby ok, a wszyscy do bani. W tym canna... i Treze....
- Reg
- Juventino
Mecz bardzo podobny do tego przeciwko Aston Villi. Z tą drobną różnicą, że my graliśmy jak Anglicy, a Villarreal jak my. Zdecydowanie najgorszy sparing z tego okresu przygotowawczego. Chyba żaden zawodnik, nie zasługuje na pochwałę. Jedni zagrali źle, inni bardzo źle. Manninger poza jednym złym wybiciem pewnie, ale nie wykazał się żadną świetną obroną. Giovinco coś tam próbował, ale nie miał z kim grać. Za to te jego rożne bite na wysokości kolan - porażka. Villarreal na luzie kontrolował grę przez pełne 90 min. W przeciwieństwie do nas mieli sporo ładnych akcji i widać było, że wiedzą co robić z piłką. Bardzo ładne gole na 0:1 i 1:4. Nasza obrona nie bardzo chciała przeszkadzać Hiszpanom, co zresztą widać po wyniku. Niespodzianką był debiut Caceresa, ale poza jednym kapitalnym wślizgiem niczym się nie wyróżnił. Jedna głupia strata, w stylu Zebiny z ubiegłego sezonu, po której prawie straciliśmy bramkę. Akcja na 1:4 też poszła z jego strony. W ataku nic nie pokazał, ale ciężko oczekiwać od środkowego obrońcy gry ofensywnej. Cannavaro przy bramce na 0:3 jak zatańczył
Jestem ciekawy co powie Ferrara po tym sparingu. Na pewno nie będzie szukał wymówek jak Ranieri.