Sparing (7.08): JUVENTUS 1-4 Villarreal
- Fidelito
- Juventino
Bardzo dobrze, może sobie ta drużyna wreszcie wbije do głowy, że jak się chce wygrać to trzeba od 1 do 90 dawać z siebie wszystko!
Zagrali parę dobrych spotkań i już myślą, że teraz mecze same się będą wygrywać!
Tiago za Marchisio
Zagrali parę dobrych spotkań i już myślą, że teraz mecze same się będą wygrywać!
Tiago za Marchisio
- BlackShadow7412
- Juventino
Z przykroscia trzeba stwierdzic ze Villareal gral troche lepiej... Wiecej akcji, duzo ladnych podan odbiorow, ogolnie lepsza gra... Juve 2-3 ladne, kilka dryblingow Seby ale to by bylo na tyle... Oby Ciro ich zmotywowal w przerwie i jakas zmienna potrzebna na ozywienie
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie lubie trollów i sezonowców - Mateuszello
Zgadzam się z Antyteza, sprowadzają piłkarzy za grosze którzy się sprawdzają a na dodatek sprzedają ich za bajońskie sumy, co rok dają popalić głównym pretendentom do tytułu. i walczą w Lidze Mistrzów czy wcześniej Pucharze Uefa.
Co do meczu, nie oglądałem go z zaciekawieniem, troszkę ospale. Nie będę wymieniał kto grał lepiej kto gorzej, bo jak dla mnie to każdy gra tak samo a mianowicie 'średnio - nawet bardzo' gdyby ich przesiać to tylko Manninger i Gio zostaliby na sitku.
Czekam na drugą połowę, jakieś zmiany i wygraną, mówiłem przed meczem do kolegów, że dobrze jakby dostawali w dupę, odrodzili się ... i wygrali mecz.
Zgadzam się z Antyteza, sprowadzają piłkarzy za grosze którzy się sprawdzają a na dodatek sprzedają ich za bajońskie sumy, co rok dają popalić głównym pretendentom do tytułu. i walczą w Lidze Mistrzów czy wcześniej Pucharze Uefa.
Co do meczu, nie oglądałem go z zaciekawieniem, troszkę ospale. Nie będę wymieniał kto grał lepiej kto gorzej, bo jak dla mnie to każdy gra tak samo a mianowicie 'średnio - nawet bardzo' gdyby ich przesiać to tylko Manninger i Gio zostaliby na sitku.
Czekam na drugą połowę, jakieś zmiany i wygraną, mówiłem przed meczem do kolegów, że dobrze jakby dostawali w dupę, odrodzili się ... i wygrali mecz.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2009, 21:48 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 3 razy.

- Vincitore
- Juventino
Dokładniestahoo pisze:14 pikseli w środku pola, jak na padake która gra reszta, całkiem ok. Trudno powiedziec kto to.

W ogóle Molinaro dostał w przerwie nagrodę i na trybunach wiele transparentów czczących osobę Cristiana. Widać że w rodzinnych stronach Salerno jest prawdziwą gwiazdą

Widzę że Iaquinta gotowy za grę, oby za Trezegola.
EDIT:
CACERES NA BOISKU

Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2009, 21:47 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mateuszello
- Juventino
To po co założyliście sobie tu konto?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Gajowy Marucha
- Juventino
Genialna gra Juventusu w pierwszej połowie. Kapitalne rajdy Del Piero, w Fifie powinien mieć 99 skilla, Giovinco drugi Messi, a Trezeguet to chyba na poważnie myśli o Złotej Piłce.Mateuszello pisze:Co z was za kibice? Tylko marudzić!! łe słabbo, łe Villarreal wygra, łe te mecz jest to kitu! Troche dopingu!!!!!!!!!!!!
NIE marudzimy, tylko obiektywnie stwierdzamy, że Juventus gra beznadziejnie. Nie widzę w tym nic złego
- Donnie
- Juventino
Kibicowanie to jedno, a obiektywne spojrzenie to drugie.Mateuszello pisze:To po co założyliście sobie tu konto?
A poza tym myślałem, że można tu dodawać znajomych, jak na naszej klasie.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2009, 21:49 przez Donnie, łącznie zmieniany 1 raz.
- BlackShadow7412
- Juventino
Mateuszello tu nie ma nic do naszych opinii a do kibicowania... wiadomo wszyscy kibicujemy ale trzeba byc madrym i obiektywnym kibicem ktory zawsze kocha druzyne ale potrafi ujrzec jej bledy i przyznac sie do nich a nie slepo wychwalac zawodnikow za slaba gre... Troche rozsadku
- Mateuszello
- Juventino
Ale chodzi mi o to abyście przynajmniej troche wierzyli w nasz zespół
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No i?baron pisze:Melo udowodnił po raz pierwszy jak bardzo jest przepłacony.
Aby onanizować się w meczowych tematach i robić doping przed szklanym ekranem, to źle?Mateuszello pisze:To po co założyliście sobie tu konto?
Zagraliśmy słabej pierwszą połowę. Na Davida trudno jest patrzeć, z reszta cała nasza gra ofensywna nie przynosi niczego dobrego. Jedynym piłkarzem (kompletnym), którego był wyróżnił jest Zebina. Trochę zmian w drugiej połowie, oby przyniosły lepszą (gorszej się nie spodziewam) grę. Forza!
- J*kr*U*a*V*ki*E
- Juventino
hehehe le Panowie Caceres czysci
pieknie

- BlackShadow7412
- Juventino
Caceres na boisku jak dobrze widze ;d Ciezko go obserwowac w tej jakosci ;d 0-2....;/
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2009, 21:57 przez BlackShadow7412, łącznie zmieniany 1 raz.