T-shirt & koszulki POLO-wasze projekty, nasza głowa!!!
- Rafi1934
- Juventino
Jeśli polówki były w miare korzystnej cenie to oczywiście także się pisze.
Najlepszy projekt według mnie to WestHam(poziome pasy) i herb na sercu.Tylko żeby te pasy były takiej grubości jak na zdjęciu, a nie cieniutkie
Prostota wygrywa :] Żadnych tam napisów , ewentualnie na kołnierzu, delikatnie napisać Bianconeri.
Czy ktoś się tym już zajmuje, szukacie firm które mogą wyprodukować takie polówki?
Najlepszy projekt według mnie to WestHam(poziome pasy) i herb na sercu.Tylko żeby te pasy były takiej grubości jak na zdjęciu, a nie cieniutkie

Czy ktoś się tym już zajmuje, szukacie firm które mogą wyprodukować takie polówki?
- marek.siedlce
- Juventino
na pasy to ja się piszę, obiema rękami, a jak będzie trzeba to i nawet stopą 

FORZA JUVE !!!
- magosik
- Juventino
Siema.
Niestety musze Was zmartwić.
Koszt koszulki polo w 'paski' wyniósł by 75zl i to jeszcze przy nakladzie 50 sztuk.
A wątpie zebyśmy znaleźli chociaż 20 osob chetnych.
Za to można zrobić polówke, bez pasów, poprostu, herb na piersi ewentualnie coś na plecach.
Koszt takiej koszulki Polo wyniósł by ok. 35 zl w nakladzie 20 sztuk.
Co Wy na to ?
Niestety musze Was zmartwić.
Koszt koszulki polo w 'paski' wyniósł by 75zl i to jeszcze przy nakladzie 50 sztuk.
A wątpie zebyśmy znaleźli chociaż 20 osob chetnych.
Za to można zrobić polówke, bez pasów, poprostu, herb na piersi ewentualnie coś na plecach.
Koszt takiej koszulki Polo wyniósł by ok. 35 zl w nakladzie 20 sztuk.
Co Wy na to ?
Ti Amo Juventus !
- marek.siedlce
- Juventino
jak w paski by fajnie wyszła to dam 75 zł. Ale pewnie nie zbierzemy chętnych, tak że pozostanie opcja bez pasków
FORZA JUVE !!!
- Arcadio
- Juventino
Panowie i Panie, nie ma coś się podłamywać cena- to narazie opcja tylko z jednej hurtowni... Można przecież jeszcze popytać w innych. Może ma ktoś jeszcze jakąś zaprzyjaźnioną. Ja napisze do kumpla co załatwiał koszulki na półmetek studiów moze On coś doradzi- ale pewno chwile zajmie zanim odpisze, bo nie wiem czy On czasem gdzieś nie wyjechał... Pozatym można rozejrzeć się jeszcze na necie za innymi hurtowniami. Powodzenia w szukania, wkońcu każdy z nas będzie wtedy szczęśliwy :-D
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.