Liga Mistrzów 2009/2010
- pan Zambrotta
- Juventino
JuveR pisze:A kiedy będzie losowanie, czy coś w tym stylu? Bo ostatnio nie jestem na bieżąco.
##### Panowie, nie chce wam się przeglądać tego topicu, czy jak? wszystko macie podaneWojtinhoFCJ pisze:A tak w ogóle to gdzie można znaleźć rozkład drużyn w koszykach na chwilę obecną?
- JuveFilip_8_
- Juventino
Jak widzicie oczami wyobrazni przypuszczalne grupy marzen i smierci
??
moja grupa smierci:
1. Barca
2. Juve
3. Marsylia
4. Wolfsburg
grupa marzen:
1. Sevilla
2. Juve
3. Panathinaikos
4. Ventspils
tak czy "siak"... awansujemy

moja grupa smierci:
1. Barca
2. Juve
3. Marsylia
4. Wolfsburg
grupa marzen:
1. Sevilla
2. Juve
3. Panathinaikos
4. Ventspils
tak czy "siak"... awansujemy

Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2009, 22:09 przez JuveFilip_8_, łącznie zmieniany 2 razy.

- RavaneVialli
- Juventino
Jak to ktoś trafnie skomentował: przez dwa lata byliśmy poza europejskimi pucharami, a i tak jesteśmy w tym samym koszyku, co Inter 
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jeżeli to ironia, to mnie nie wzięła. Jeżeli nie... Nie rozumiem dlaczego szkoda? Albo bardziej komu szkoda? Realowi? Odpaść w fazie grupowej, żadna frajda chyba.Antyteza pisze:Zatem nici z grupy: Chelsea, Real, Juve, Wolfsburg.
Szkoda.
Do rzeczy. Cieszy 2 koszyk. Powinno być łatwiej, a to ważne. Chciałbym w grupie zobaczyć jakiś zespół z Anglii. Coś na przełamanie...
- ewerthon
- Juventino
I wy myślicie, że wyszlibyście z takiej grupy bez problemu? Człowieku... Niech lepiej Real liczy na szczęście w losowaniu, bo to jest zupełnie nowa drużyna. Lepiej żeby Real trafił na trochę słabsze zespoły, bo nie jest pewne że ci wszyscy nowi piłkarze się tak ze sobą zgrają nawet późną jesienia. Ale przecież w Realu będzie teraz ogromna presja na wynik, więc tym bardziej będzie im ciężko.Antyteza pisze:Zatem nici z grupy: Chelsea, Real, Juve, Wolfsburg.
Szkoda.
- Motor
- Juventino
Ciekawie by było, ale wole bez. No chyba że byśmy trafili na dosyć słaby Arsenal.Do rzeczy. Cieszy 2 koszyk. Powinno być łatwiej, a to ważne. Chciałbym w grupie zobaczyć jakiś zespół z Anglii. Coś na przełamanie...
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- Kuben
- Juventino
fakt... szkoda byłoby patrzeć jak walczycie z Wolfsburgiem o Lige EuropejskąAntyteza pisze:Zatem nici z grupy: Chelsea, Real, Juve, Wolfsburg.
Szkoda.
Szczerze jeżeli musielibyśmy trafić na jakąś angielską drużynę to chciałbym żebyśmy trafili w grupie na ManU

jeżeli zagramy z konsekwencją z potencjalne słabszymi rywalami nie powinno być problemu z wyjściem. Pamiętamy chyba wpadki z BATE... Z kolei na mecze z gigantami zawsze potrafiliśmy się odpowiednio zmobilizować, tak więc przy maksymalnym zaangażowaniu w każdym meczu wyjdziemy z grupy.
ale można na razie tylko gdybać, poczekajmy na losowanie
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- wojczech7
- Juventino
Lepsza Barca w grupie, niźli w 1/8, czy innej 1/4...[RA]MACIUS pisze:Boże obroń Nas przed Barceloną
Z Anglików Liverpool byłby ciekawym rywalem. W trzecim koszyku najgroźniejsze Bordeaux, zaraz potem Marsylia; resztę powinniśmy 'łykać na śniadanie', jeśli chcemy cokolwiek ugrać...
---
Szkoda Mariusza Lewandowskiego; grając w LM dobrze przygotowałby się do przyszłorocznego mundialu... :C
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Bob
- Juventino
a mi sie zdaje coś ,ze trafimy na ManUtd a 2 pozostałe druzyny to juz czysta loteria i tak pewnie nikomu nieuda sie wytypować
oby było łatwo bo po co sie meczyć 22 czerwca jeszcze daleko 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- stahoo
- Juventino
A Manchester to nie jest loteria?Bob Sapp pisze:a mi sie zdaje coś ,ze trafimy na ManUtd a 2 pozostałe druzyny to juz czysta loteria

Cieszy mnie porażka Szachtaru, jak każdego. Nie mogę się doczekać losowania- oby było dla nas szczęśliwe.
- Azrael
- Juventino
Mieliśmy szczęście! Jak podaje dzisiaj onet.pl niedługo zostaną rozlosowane pary ostatniej części kwalifikacji do LM:
Przyglądając się dokładnie tym rozstawieniu, łatwo można zauważyć, że prawdopodobnie żaden z zespół, który miał więcej od Juventusu punktów nie mógł wpaść na którąś z pozostałych zagrażających nam drużyn - więc przy założeniu, że lepsze rankingowo drużyny wygrałyby swoje dwumecze kwesta "Juve w drugim koszyku" wcale nie byłaby taka oczywista. No ale futbol lubi płatać figle, a tym razem spłatał go (na szczęście?) Szachtarowi już wczoraj.W piątek, 7 sierpnia, o godzinie 12.00 w szwajcarskim Nyon odbędzie się losowanie fazy play off piłkarskiej Ligi Mistrzów. Skojarzonych zostanie 10 par, z których zwycięzcy zagrają w fazie grupowej tych elitarnych rozgrywek.
Grupa "niemistrzowska":
Zespoły rozstawione: Arsenal Londyn (Anglia), Olympique Lyon (Francja), Sporting Lizbona (Portugalia), Panathinaikos Ateny (Grecja), VfB Stuttgart (Niemcy).
Zespoły nierozstawione: AC Fiorentina (Włochy), Atletico Madryt (Hiszpania), Celtic Glasgow (Szkocja), Anderlecht Bruksela (Belgia), FC Timisoara (Rumunia).
Grupa "mistrzowska":
Zespoły rozstawione: Olympiakos Pireus (Grecja), FC Kopenhaga (Dania), Lewski Sofia (Bułgaria), Maccabi Hajfa (Izrael), FC Zurich (Szwajcaria).
Zespoły nierozstawione: Red Bull Salzburg (Austria), Apoel Nikozja (Cypr), FK Ventspils (Łotwa), VFC Debreczyn (Węgry), Sheriff Tiraspol (Mołdawia).
Źródło: http://sport.onet.pl/0,1248711,2021666,wiadomosc.html
Pozdrawiam!
- BlackShadow7412
- Juventino
Nie jestem zorientowany wiec zapytam a kto bedzie w 1 koszyku i 2? Wiec jakbysmy teoretycznie trafili do drugiego to na kogo na pewno nie wpadniemy?
- Monte Cristo
- Juventino
Juz jestemy w drugim koszyku, wystarczy poczytac... boze...BlackShadow7412 pisze:Nie jestem zorientowany wiec zapytam a kto bedzie w 1 koszyku i 2? Wiec jakbysmy teoretycznie trafili do drugiego to na kogo na pewno nie wpadniemy?
A jak mniej wiecej wyglada sytuacja w koszykach masz pokazane na zdjeciu umieszczone na pierwszej stronie tematu.
- BlackShadow7412
- Juventino
Juz nie czepiaj sie za tego jednego gola Muntariego i Ronaldinho co sie pomylilem Boze.... zapytalem i dziekuje za udzielenie inf